Gość: robert IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.06.03, 17:59 Zaprosil mnie ktos tam wczoraj. Barman, a moze nawet i wlasciciel, zgrywa geja i oszukuje na alkoholu. Niemilo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 13.06.03, 07:50 No i czemu nie napiszesz co to za buda? Z Twoich słów wynika:), że cały Kazimierz jest gejowsko-złodziejski. A TO NA 100% nie jest prawdą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 13.06.03, 09:33 skks napisał: > No i czemu nie napiszesz co to za buda? Z Twoich słów wynika:), że cały > Kazimierz jest gejowsko-złodziejski. A TO NA 100% nie jest prawdą!!! no, chyba chodzi mu o knajpę nazwaną "Antidotum" ale gdzie to jest to nie mam pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 13.06.03, 09:46 gph napisał: > no, chyba chodzi mu o knajpę nazwaną "Antidotum" ale gdzie to jest to nie mam > pojęcia :) nowa knajpa na estery obok alchemii Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 13.06.03, 10:04 marceliszpak napisał: > nowa knajpa na estery obok alchemii so, wszystko jasne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ IP: *.in.uj.edu.pl 22.06.03, 14:19 to ANTIDOTUM nie mam nic przeciwko gejom, tylko nie lubie jak ktos takowego zgrywa a nim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 30.06.03, 12:10 byłem wczoraj, nie podzielam opinii. jest sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
gph a był właściciel?? :-))))) nt. 30.06.03, 12:35 boldhead napisał: > byłem wczoraj, nie podzielam opinii. > jest sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ANTIDOTUM - KAZIMIERZ 30.06.03, 13:18 tez bylem wczoraj , nawet przy tym samym stoliku :) i tez bylo sympatycznie , nie wiem czy spotkalem barmana/wlasciciela ale mam w dupie czy ktos kogos udaje i czy nim jest. najwazniejsze zeby w knajpie bylo milo , a w antidotum jest Odpowiedz Link Zgłoś