kat.ia 14.06.03, 07:50 Ciekawe kto się pojawi pierwszy (po mnie) na forum w ten piękny, rześki łikendowy dzionek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 08:02 No jestem! ale po 5 godzinkach drzymania to jeszcze mi się oczki kleją:) Odpowiedz Link Zgłoś
kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 08:05 skks napisał: > No jestem! ale po 5 godzinkach drzymania to jeszcze mi się oczki kleją:) > No ja też nie po dobroci wstałam, ale i tak jestem z siebie dumna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:03 Nono, drugi jestem, niezły wynik ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:08 ja już jestem przy drugiej kawie Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:13 poźniej wstałam, ale już przy trzeciej kawie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:16 ale ja już zdążyłam wsunąć dwa batoniki :)) Może trzecia kawa byłaby lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:18 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > ale ja już zdążyłam wsunąć dwa batoniki :)) Może trzecia kawa byłaby lepsza A wiecie, że ja już śniadanie zdążyłem zjeść (nie zdarza mi się to często)? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:20 kuba203 napisał: > A wiecie, że ja już śniadanie zdążyłem zjeść (nie zdarza mi się to często)? ;)) znaczy jakieś święto? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:27 emka_1 napisała: > znaczy jakieś święto? Coś na kształt ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:29 spozywasz posiłek w celach kultowych? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:36 emka_1 napisała: > spozywasz posiłek w celach kultowych? Dziękuję bogom, że mi pozwolili tak długo spać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:24 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > ale ja już zdążyłam wsunąć dwa batoniki :)) Może trzecia kawa byłaby lepsz > a > > A wiecie, że ja już śniadanie zdążyłem zjeść (nie zdarza mi się to często)? ;)) Pamiętaj, że mądre ludzie mówią, że to najważniejszy posiłek dnia (tak sobie zawsze tłumaczę poranne obżarstwo) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:27 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Pamiętaj, że mądre ludzie mówią, że to najważniejszy posiłek dnia (tak sobie > zawsze tłumaczę poranne obżarstwo) :)) Ja zawsze wolę pospać te 10 minut dłużej, na jedzenie zostaje czas tylko wtedy, jak nigdzie rano nie wychodzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:33 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > Pamiętaj, że mądre ludzie mówią, że to najważniejszy posiłek dnia (tak sob > ie > > zawsze tłumaczę poranne obżarstwo) :)) > > Ja zawsze wolę pospać te 10 minut dłużej, na jedzenie zostaje czas tylko > wtedy, jak nigdzie rano nie wychodzę :)) Eeee, to ja wolę jedzenie, popatrz: przez 10 minut wg wszelkiego prawdopodobieństwa nic miłego Ci się nie zdąży przyśnić, a ile przez ten sam czas można dobrego zjeść? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:35 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Eeee, to ja wolę jedzenie, popatrz: przez 10 minut wg wszelkiego > prawdopodobieństwa nic miłego Ci się nie zdąży przyśnić Hihi, tak sądzisz, a może jednak? ;)) > a ile przez ten sam > czas można dobrego zjeść? :))) No kiedy przed 10 to nic mi nie smakuje :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:43 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > Eeee, to ja wolę jedzenie, popatrz: przez 10 minut wg wszelkiego > > prawdopodobieństwa nic miłego Ci się nie zdąży przyśnić > > Hihi, tak sądzisz, a może jednak? ;)) > > > a ile przez ten sam > > czas można dobrego zjeść? :))) > > No kiedy przed 10 to nic mi nie smakuje :(( Jaka z tego konkluzja? Trzeba jeść przez sen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:54 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Jaka z tego konkluzja? Trzeba jeść przez sen ;) Następnym razem spróbuję ;)) Masz już jakieś doświadczenia w tej kwestii? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:57 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > Jaka z tego konkluzja? Trzeba jeść przez sen ;) > > Następnym razem spróbuję ;)) Masz już jakieś doświadczenia w tej kwestii? ;)) Tak, zawsze wieczorem pod poduszkę zamiast książki kładę jedzonko. I jak się budzę - już nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 11:02 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Tak, zawsze wieczorem pod poduszkę zamiast książki kładę jedzonko. I jak się > budzę - już nie ma :) A jak mi brat ukradnie w nocy? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 11:04 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > Tak, zawsze wieczorem pod poduszkę zamiast książki kładę jedzonko. I jak s > ię > > budzę - już nie ma :) > > A jak mi brat ukradnie w nocy? ;)) Przywiązać brata za nogę do łóżka jak będzie spał. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 11:11 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Przywiązać brata za nogę do łóżka jak będzie spał. Strasznie dużo zachodu z tym jedzeniem przez sen. Zresztą i tak nie mam pewności, czy mi będzie smakować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 11:17 kuba203 napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > Przywiązać brata za nogę do łóżka jak będzie spał. > > Strasznie dużo zachodu z tym jedzeniem przez sen. Zresztą i tak nie mam > pewności, czy mi będzie smakować ;)) Pozostaje kroplówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 11:24 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Pozostaje kroplówka :) Najlepiej taka podręczna, co się w kieszeni mieści i można z nią wyjść ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:19 wzgledy kaloryczne przemawiaja za kawą;)ale może batoniki lepiej odświeżają zaspany umysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:22 emka_1 napisała: > wzgledy kaloryczne przemawiaja za kawą;)ale może batoniki lepiej odświeżają > zaspany umysł? ale co potem zrobić z wyrzutami sumienia? a odświeżanie umysłu? hmmm... to może lepiej relaksacyjna muzyka (bez wyrzutów i bez kofeinowych palpitacji serca) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:26 relaksacyjna muzyka raczej usypia:( Do pobudzenia trzeba by coś mocniejszego, jaką Sepulture albo kapele ludową, ale wtedy wrogości dla ludzkości na cały dzien sie mozna nabawic;) wyrzuty sumienia rano śpią, a batoniki można odpracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:40 emka_1 napisała: > relaksacyjna muzyka raczej usypia:( Do pobudzenia trzeba by coś mocniejszego, > jaką Sepulture albo kapele ludową, ale wtedy wrogości dla ludzkości na cały > dzien sie mozna nabawic;) > > wyrzuty sumienia rano śpią, a batoniki można odpracować:) jak się konsumpcję zakończy na dwóch batonikach, to jest szansa odpracowania, ale, co nie daj Boże, skończy się np. na czterech??? To nie pozostaje już nic innego jak popuścić sobie cugli na maxa i liczenie kalorii zacząć dopiero od najbliższego poniedz. :))) To kapela ludowa może nastawić wrogo? Do grajków czy do wszystkich innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:20 ...tylko wode pilam...suchosc w gardle...glowa mi peka...Kawa mowicie? Niech bedzie kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:21 jeśli to nie skutek spożycia, to może być wirus:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:26 Jakiego spozycia???? Posiedzielismy sobie troszke w gronie znajomych, no dobrze - dobrych znajomych... tylko ta glowa....... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:31 Ja też głowa ... też troszkę posiedziałam ... eeech, ale nie jest tak najgorzej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:35 ale wam dobrze, skutki przyjemności odczuwacie:(, ja mam skutki jak kobita a przyjemności nie było, za to jest wirus:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 10:37 na przyszłość pamiętaj, że lepiej się napić i cierpieć, niz żałować że się cierpi chociaż się nie piło ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ja też już wstałem:) IP: 80.48.20.* 14.06.03, 10:45 Co jak zwykle ułatwiły mi chłopaki wstając o 6.00:(( Od rana biegają, ścigają się, ale śniadanie już zjadłęm i jedna kawa wypita:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Ja też już wstałem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:53 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Co jak zwykle ułatwiły mi chłopaki wstając o 6.00:(( > > Od rana biegają, ścigają się, ale śniadanie już zjadłęm i jedna kawa wypita:)) To chłopaki rezolutne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Jak dobrze rano wstać IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:46 ...no nie wiem co ci tam lekarz powiedzial, ale jestem przekonana ,ze wczoraj wybilam w pien wszystkie moje wirusy!!! zdrowia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 11:26 po wczorajszej truskawkowej imprezie ledwie żyje i nie lubie truskawek i musze pracować :( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 12:08 Nie martw się, ktoś musi :)))) ja też muszę pracować, co gorsza, muszę przy tym myśleć, a nie jest mi dziś łatwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: Jak dobrze rano wstać 14.06.03, 15:14 Czołem młodzieży, NIENORMALNĄ RZECZĄ JEST ABY WSTAWAĆ ZARAZ PO PIĄTEJ. A ja tak zrobiłem dzisiejszego dnia. Zburzylem spokój mojej RODZINY. Nie pospali za długo, przez to moje wstawanie... Z rana wykonałem swój standardowy przejazd rowerem wzdłuż Wisły (jakieś 18 km). Rekompensując im ranne budzenie o w pół do siódmej dostarczyłem świeże bułeczki. Zjedli w mig. Dalej było już tylko gorzej. Nie posprzątałem, nie naprawiłem tego co trzeba było. Wypiłem trochę piwa. Teraz już nic mi się nie chce. WEEKEND. Pozdrawiam r4 Odpowiedz Link Zgłoś