mtq 15.06.03, 23:59 Kto nie jedzie niech żałuje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj Re: Już jutro - King Crimson!! :-)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 23:11 ponoc sie fajnie nasza forumowa reprezentacja bawi tam w warszawie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Już jutro - King Crimson!! :-)) 16.06.03, 23:17 a wrócą po rozpaczliwym tele do rodziny, żeby sfinansowała podróż? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Już jutro - King Crimson!! :-)) 16.06.03, 23:23 jottka napisała: > a wrócą po rozpaczliwym tele do rodziny, żeby sfinansowała podróż? :) chyba musialby sie zdazyc jakis, odpukac, wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka zaraz 16.06.03, 23:27 to w reprezentacji nie tkwi skłonność do puszczania pieniędzy pod wpływem rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: zaraz 16.06.03, 23:30 jottka napisała: > to w reprezentacji nie tkwi skłonność do puszczania pieniędzy pod wpływem > rozrywki? tego nie wiem, ale samochodu raczej nie przepuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zaraz 16.06.03, 23:35 zawsze mogą cie miło zaskoczyć a poza tym samochód na pych niedaleko ujedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: zaraz 16.06.03, 23:40 nie no, nie siej tutaj defetyzmu.. wszystko jest pod kontrola Zbigniewa z tego, co wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a teraz czas na recenzję, co ? 17.06.03, 09:30 delegaci, odezwijcie sie w kwestii merytorycznej całego przedsięwzięcia... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: a teraz czas na recenzję, co ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 10:57 jeszcze pare godzin musisz poczekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 recenzenci 17.06.03, 15:29 już są :) widziałam ich limuzynę sunącą dostojnie w korku na Alejach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: recenzenci 17.06.03, 15:35 > widziałam ich limuzynę sunącą dostojnie w korku na Alejach ;) to zmyla, przeciez oni maja kilka takich aut, zeby zmylic fanki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 w limuzynie 17.06.03, 17:11 widziałam znane mi skądinąd twarze sz.pp. Zbigniewa i Mtq ;) no, chyba, że to były sobowtóry ;P acha, oni mnie też widzieli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: w limuzynie 17.06.03, 17:36 > acha, oni mnie też widzieli ;P SZCZESCIARA!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: w limuzynie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 19:31 bluetab70 napisała: > widziałam znane mi skądinąd twarze sz.pp. Zbigniewa i Mtq ;) > no, chyba, że to były sobowtóry ;P > > acha, oni mnie też widzieli ;P wzielas autografy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Wróciliśmy :) IP: 80.48.20.* 17.06.03, 22:18 Bluetab naprawdę nas na alejach widziała:)) Koncert super:) Czad niezły a Fripp świetny, ale więcej jutro, bo padam z nóg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq O i internet Ci chodzi :-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 23:42 Karta sieciowa czy co? :-)) A co do koncertu, to nic nie powiemy, trzeba było jechać :-P Niemniej nadmienię, że zabawa była pierwszorzędna, Fripp i reszta dali czadu nieźle (120 db? :-) On oczywiście jako stary dziadek hasał najwięcej :-) Niestety tylko 3 ich było na scenie oświetlonych (gitara, bas 8- strunowy!!! i bębny), a jest ich chyba z 5 w zespole :-) Czwarty (jakiś skromny :-) ciągle w cieniu siedział, niestety... No i w tej kongresowej ciasno jak w kolejce dla dzieci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: O i internet Ci chodzi :-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 10:08 Gość portalu: mtq napisał(a): > Karta sieciowa czy co? :-)) Dokładnie jest nowa i działa:)) > A co do koncertu, to nic nie powiemy, trzeba było jechać :-P Może coś napisać jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O i internet Ci chodzi :-) 18.06.03, 12:38 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > Karta sieciowa czy co? :-)) > > Dokładnie jest nowa i działa:)) Na gwarancji? :-)) > > A co do koncertu, to nic nie powiemy, trzeba było jechać :-P > > Może coś napisać jak myślisz? Niech pytają :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 In the Court of the Crimson King... 18.06.03, 12:47 grali??? ależ ja wam zazdroszczę... pamiętam naście lat temu takie nocne audycje Beksińskiego w dwójce... puszczał wtedy całe dyskografie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: In the Court of the Crimson King... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 13:05 bluetab70 napisała: > grali??? Niestety nie:( ale red było i discipline:) na przykład i jeszcze kustyczna wersja (sam Fripp) "Three of a ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: In the Court of the Crimson King... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 13:36 Wstyd przyznać, jedyne co znałem to "Happy With What You Have To Be Happy With" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: In the Court of the Crimson King... 18.06.03, 14:47 eetam, wstyd... młody jesteś, masz prawo ;)) jak takie stare zgredy jak my słuchaliśmy KC w dwójce i trójce, to ciebie jeszcze na świecie nie było :)) A teraz właśnie nadrabiasz, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: In the Court of the Crimson King... 18.06.03, 22:04 Wlaściwie to jeden powinienem znać, bo mam go na jednej płycie (jednej z dwóch :-)) Teraz to wszystkie sobie zdobędę :-) Odpowiedz Link Zgłoś