vinyl_power 05.07.07, 03:30 Jak w temacie, będę musiał skorzystać kilka razy z usług taxi w Krakowie. Drodzy Krakowianie, możecie mi coś polecić, doradzić, tak żebym nie miał dodatkowego zwiedzania miasta za jednym razem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henio56 Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 07:18 strzeż się City-Taxi Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 08:09 nie ma reguły e City tez sa porzadni kierowcy na pewno nie wybieraj tych, które wydadzą ci sie najtańsze, np mega czy rotunda, bo panowie w zamian za niskie zarobki, kazdy kurs chca sobie powetować Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 08:27 City-Taxi to dawna mafia taksówkarska spod dworca ,lotniska, co lepszych hoteli, nie wierzę aby sie nagle stali porządni, nie uświadczysz ich na zwykłych postojach. Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 12:01 BZDURY!! każda siec ma umowy z hotelami, to zadna tajemnica, na lotnisku i dworcu stoja 9191 ,tam sa ich wykupione postoje wiec nie opowiadaj głupot, heniu a ze na zwyklyach postojach widac inne taksówki to dlatego ze np panow w barbakanu jest 600, a city -100, ot co mafia spod dworca to taxi centrum, ktore nie ma swej siedziby ani telefonu nigdzie niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
kr_kr Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 08:25 Polecam 9191 (dawne 919) - korzystam od dłuższego czasu i jeszcze się nie zawiodłem. Jeżeli natomiast lubisz się wlec w tempie rowerzysty oglądając jednocześnie z kierowcą serial w telewizji - wybierz Barbakan. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 11:18 A właśnie chciałam polecać Barbakan:) Drugą siecią, z której korzystam, jest Mega. Odpowiedz Link Zgłoś
veea a już na pewno 05.07.07, 12:08 uwazaj na tzw niezrzeszonych, bez naklejek jakiejkolwiek firmy...tylko z numerem bocznym...ci dopiero robią co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: a już na pewno 05.07.07, 19:04 czytałem gdzieś ,że właśnie ci z taxi centrum, jak ich wywalili spod dworca przeistoczyli się City Taxi Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: a już na pewno 06.07.07, 10:07 city taxi powstało gdy podzielila sie korporacja euro-city taxi teraz jest i city taxi i euro taxi, a taxi centrum obok nich dalej robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 05.07.07, 20:05 a ja jeżdże mpt (9663)i zawsze było o.k Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.plywak Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 06.07.07, 10:51 mam złe doświdczenia z mega-taxi Odpowiedz Link Zgłoś
betti1981 Re: Hej, na jakie radio-taxi mam uważać w Krakowi 06.07.07, 13:59 A ja polecam Barbakan naprawdę fachowa obsługa :) za to nie skorzytsam już z sieci Partner taxi ehh . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś