Dodaj do ulubionych

ciekawosc...

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 22:57
czy jesli spytam czestych forumowiczow o wiek bedzie to bardzo niestosowne?
ciekawosc zzera :)
Obserwuj wątek
    • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 22:58
      to może najpierw spróbuj pozgadywać...
      ;)
      • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:01
        yennzfiolkowymioczami napisała:

> to może najpierw spróbuj pozgadywać...
        > ;)

jakże to okrutne... :)))
        • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:02
          dreamlover napisała:

> yennzfiolkowymioczami napisała:
          >
          > > to może najpierw spróbuj pozgadywać...
          > > ;)
          >
          > jakże to okrutne... :)))

zaiste :)
          • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:06
            Gość portalu: wiera napisał(a):

> zaiste :)

choć w sumie nie takie bolesne... :)
            • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:08
              z tym zgadywaniem to wcale nie ja pierwsza wymyśliłam - toż to peteen w kolanku
              kazał mi zgadywać kto jest kto...
              • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:14

> z tym zgadywaniem to wcale nie ja pierwsza wymyśliłam - toż to peteen w
                kolanku
                >
                > kazał mi zgadywać kto jest kto...

to dopiero okrucienstwo...
                • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:17
                  ;)))
                  ale nie było tak źle - część zgadłam;)
                  • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:18

> ;)))
                    > ale nie było tak źle - część zgadłam;)

gratuluje. trudno mi to sobie wyobrazic bom nowa....
              • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:24

> z tym zgadywaniem to wcale nie ja pierwsza wymyśliłam - toż to peteen w
                kolanku
                >
                > kazał mi zgadywać kto jest kto...

naprawdę?? to chyba miałam szczęście, bo mnie to ominęło... :)
                • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:25
                  Ale podpowiadał mi;)
                  I część osób od razu przedstawił
            • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:13
              dreamlover napisała:

> Gość portalu: wiera napisał(a):
              >
              > > zaiste :)
              >
              > choć w sumie nie takie bolesne... :)

oj, to juz tylko ja wiem ;;)
        • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:04
          że jestem okrutna to już emtek dawno stwierdził;)
          • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:07

> że jestem okrutna to już emtek dawno stwierdził;)

spoko, on każdej tak mówi :D
            <ale mi się oberwie :>
            • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:13
              dreamlover napisała:

> <ale mi się oberwie :>

od emteka czy ode mnie?
              ;)
              • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:24

> od emteka czy ode mnie?
                > ;)

ZGADUJ!! ;)
                • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:26
                  Ty też, widzę, dołączyłaś do klubu okrutnych;)))
            • mtq Re: ciekawosc... 19.06.03, 11:30
              dreamlover napisała:

>
              > > że jestem okrutna to już emtek dawno stwierdził;)
              >
              > spoko, on każdej tak mówi :D
              > <ale mi się oberwie :>

Oż Ty :-))))
              • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 19.06.03, 12:09
                oj, biedna Dream;))
      • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:01

> to może najpierw spróbuj pozgadywać...

18? :)
        • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:02
          że niby ja?
          • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:03

> że niby ja?

ot, taki strzal na poczatek... kobieca intuicja -10? :(
            • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:06
              kbieca intuicja niedobrze ci podpowiedziała, bo to było, jak mawia peteen,
              trafienie niecelne;))
              troszkę mnie postarzyłaś...
              • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:16

> kbieca intuicja niedobrze ci podpowiedziała, bo to było, jak mawia peteen,
                > trafienie niecelne;))
                > troszkę mnie postarzyłaś...

postarzylam? naprawde? to pewnie nie zasluzylam zeby poznac wiek prawdziwy... :
                (
                • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:22
                  możesz wywnioskować z mojego wątku "coś się kończy";))
                  • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:24

> możesz wywnioskować z mojego wątku "coś się kończy";))

to sie zaglebiam w lekturze... :) a jak to jest z pozostalymi? taki peteen na
                    przyklad albo swarocyc... oni chyba przepadaja za soba ....
                    • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:26
                      Za pozostałych to ja sie lepiej nie będę wypowiadać...;)
                      • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:27

> Za pozostałych to ja sie lepiej nie będę wypowiadać...;)

buuu ... mialam nadzieje ulzyc swojej wyobrazni a tu mi nikt nie pomaga ;)
                        • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:29
                          mogę ci tylko powiedzieć, że wiek forumowiczów jest bardzo zróżnicowany, ale
                          nie wiem, czy Ci to ulży, czy wręcz przeciwnie...;)
                          • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:31

> mogę ci tylko powiedzieć, że wiek forumowiczów jest bardzo zróżnicowany, ale
                            > nie wiem, czy Ci to ulży, czy wręcz przeciwnie...;)

wrecz przeciwnie :)
                            • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:32
                              no cóż, tak wyszło;))
                              • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:33

> no cóż, tak wyszło;))

nikt sie nie przyznaje... nikt nie pomaga... nie lubicie tu nowych,, he? ;))
                                • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:35
                                  czemu?? w końcu ja też kiedyś byłam nowa...
                                  po prostu nie chcę, żeby ktoś miał potem żal, ze ujawniam takie rzeczy bez jego
                                  wiedzy...;)
                                  • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:36

> czemu?? w końcu ja też kiedyś byłam nowa...
                                    > po prostu nie chcę, żeby ktoś miał potem żal, ze ujawniam takie rzeczy bez
                                    jego
                                    >
                                    > wiedzy...;)

no i o to miec zalu nie moge... :) czesto sie spotykacie?
                                    • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:38
                                      no ja jak na razie się spotykałam raz...;)
                                      • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:40

> no ja jak na razie się spotykałam raz...;)

a! czytalam... i bylas z kolezanka :) tesknili tu po Tobie niektorzy..
                                        • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:48
                                          widzę, ze chociaż jesteś nowa, to zorientowana;)
                                • dreamlover Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:36
                                  Gość portalu: wiera napisał(a):

> nikt sie nie przyznaje... nikt nie pomaga... nie lubicie tu nowych,, he? ;))

oczywiście, że lubimy, ale karty odkrywamy po spotkaniu
                                  face-to-face (bywają wątpliwości, że niektórzy istnieją
                                  tylko wirtualnie :-)
                                  • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:39
                                    dreamlover napisała:

> Gość portalu: wiera napisał(a):
                                    >
                                    > > nikt sie nie przyznaje... nikt nie pomaga... nie lubicie tu nowych,, he? ;
                                    > ))
                                    >
                                    > oczywiście, że lubimy, ale karty odkrywamy po spotkaniu
                                    > face-to-face (bywają wątpliwości, że niektórzy istnieją
                                    > tylko wirtualnie :-)

to musi byc przezycie , takie spotkanie :)
                                    • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:41
                                      oj tak, szczególnie pierwsze...
                                      na początku się bałam;))
                                      ale jak już wiedziałam, kto jest kto, to było rewelacyjnie
                                      • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:43

> oj tak, szczególnie pierwsze...
                                        > na początku się bałam;))
                                        > ale jak już wiedziałam, kto jest kto, to było rewelacyjnie

rety... to nawet bac sie mozna i nikt sie nie zdziwi. ulga :)
                                        • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:47
                                          oczywiście, ze można
                                  • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:40
                                    dreamlover napisała:

> oczywiście, że lubimy, ale karty odkrywamy po spotkaniu
                                    > face-to-face (bywają wątpliwości, że niektórzy istnieją
                                    > tylko wirtualnie :-)

Nie mówiąc już o tym, że na tym forum bywają też inteligentne zwierzęta,
                                    umiejące nawte pisać na klawiaturze;)))
                                    • Gość: wiera. Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:41

> dreamlover napisała:
                                      >
                                      > > oczywiście, że lubimy, ale karty odkrywamy po spotkaniu
                                      > > face-to-face (bywają wątpliwości, że niektórzy istnieją
                                      > > tylko wirtualnie :-)
                                      >
                                      > Nie mówiąc już o tym, że na tym forum bywają też inteligentne zwierzęta,
                                      > umiejące nawte pisać na klawiaturze;)))

gdzie ja trafilam... :)
                                      • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:43
                                        oj tak, słyszałam nawet teorię, że wszyscy na tym forum są szaleni (było to
                                        trochę inaczej powiedziane, dokładnie nie przytoczę, bo się das_bota boję;P)
                                        • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:44

> oj tak, słyszałam nawet teorię, że wszyscy na tym forum są szaleni (było to
                                          > trochę inaczej powiedziane, dokładnie nie przytoczę, bo się das_bota boję;P)

to od razu spytam co to das_bot?
                                          • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:45
                                            kto raczej;))
                                            admin
                                            • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:46

> kto raczej;))
                                              > admin

dziekuje. tak tez sie niesmialo domyslalam...
                                              • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 18.06.03, 23:46
                                                ależ nie ma za co;))
                                                • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:48

> ależ nie ma za co;))

nowy zawsze ma za co dziekowac :)
                                                • jottka wkwestiibotów 18.06.03, 23:48
                                                  botem forumowym od zawsze jestem ja, dasbot tu tylko do posług administracyjnych

nawszelkiwypadek: niechnamżyjedasbotznaszegoklubunieeeechżyyyjeeenaaaam :)
                                                  • Gość: wiera Re: wkwestiibotów IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.06.03, 23:49
                                                    jottka napisała:

> botem forumowym od zawsze jestem ja, dasbot tu tylko do posług
                                                    administracyjnyc
                                                    > h
                                                    >
                                                    >
                                                    > nawszelkiwypadek: niechnamżyjedasbotznaszegoklubunieeeechżyyyjeeenaaaam :)

to rzuca nowe swiatlo .. ;)
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:49
                                                    jottka napisała:

> botem forumowym od zawsze jestem ja, dasbot tu tylko do posług
                                                    administracyjnyc
                                                    > h

oczywiście, wiem;))

> nawszelkiwypadek: niechnamżyjedasbotznaszegoklubunieeeechżyyyjeeenaaaam :)

zapomniałaś o łubudubu;)
                                                  • jottka Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:51

> oczywiście, wiem;))

w takim razie nie masz nic na swoje usprawiedliwienie

> zapomniałaś o łubudubu;)

nie, dodałam kilka literek z tyłu i musiałam sie w rytmie zmieścić
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:53
                                                    jottka napisała:

>
                                                    > > oczywiście, wiem;))
                                                    >
                                                    > w takim razie nie masz nic na swoje usprawiedliwienie

czyli będę musiała ponieść karę?

> > zapomniałaś o łubudubu;)
                                                    >
                                                    > nie, dodałam kilka literek z tyłu i musiałam sie w rytmie zmieścić

no chyba że tak;)
                                                  • jottka Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:54
                                                    za karę będziesz zmuszona sie ze mną rozstać, na tydzień mniej więcej
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:55
                                                    uuuu, a dlaczegóżto??
                                                  • jottka Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:56
                                                    bo udaje się w rzeczywistość pozawirtualną
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:58
                                                    oj
                                                    to co będzie biedny swarożyc przez ten tydzień robił?:))
                                                  • jottka Re: wkwestiibotów 18.06.03, 23:59
                                                    dialogował ze skuterem i peteenem, a także w porywach z m7
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 19.06.03, 00:00
                                                    ale nie będzie miał kogo adorować, biedaczek...
                                                    no ale cóż, takie jest życie...;))))
                                                  • jottka Re: wkwestiibotów 19.06.03, 00:03
                                                    adorował boską stetti na forumszczecin, ale stetti oddała się pracy zawodowej i
                                                    od tej pory swarożyc cierpi na brak zrozumienia i zaprzyjaźnia sie ze
                                                    skuterem :)
                                                  • swarozyc Re: wkwestiibotów 19.06.03, 00:05
                                                    jottka napisała:

> adorował boską stetti na forumszczecin, ale stetti oddała się pracy zawodowej
                                                    i od tej pory swarożyc cierpi na brak zrozumienia i zaprzyjaźnia sie ze
                                                    > skuterem :)
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Ale chcialby z Toba!!!
                                                  • yennzfiolkowymioczami patrzcie, kogo też kot przyniósł 19.06.03, 00:07
                                                    tego się obawiałam...
                                                  • swarozyc Re: patrzcie, kogo też kot przyniósł 19.06.03, 00:15
                                                    niczego sie nie boj , nic z tego dzisiaj nie bedze...
                                                  • yennzfiolkowymioczami Re: wkwestiibotów 19.06.03, 00:05
                                                    z facetem musi... biedny;)))
    • yennzfiolkowymioczami Re: ciekawosc... 20.06.03, 00:00
      i co, Wiero? wywnioskowałaś?
      ;))
      • Gość: wiera Re: ciekawosc... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.06.03, 09:15

> i co, Wiero? wywnioskowałaś?
        > ;))

ano wywnioskowalam :) to nawet nie bylo takie trudne..
        gorzej z innymi ;)
    • bluetab70 Wiera: zajrzyj na wątek "jak sobie wyobrażacie ... 20.06.03, 09:47
      ludzi z forum"
      odpowiedzi na swoje pytanie tam raczej nie znajdziesz, ale może coś niecoś ci
      ten wątek rozjaśni...a może zamiesza jeszcze bardziej ;)
      miłego dociekania,
      B.
      • yennzfiolkowymioczami Re: Wiera: zajrzyj na wątek 'jak sobie wyobrażaci 20.06.03, 11:05
        rozjaśnić to on wiele nie rozjaśni...
        na przykład ja po przeczytaniu tego wątku moje wyobrażenia o Was były zupełnie
        inne niż to, co zobaczyłam w kolanku;))
        • peteen Re: Wiera: zajrzyj na wątek 'jak sobie wyobrażaci 20.06.03, 11:15
          przestań, odmalowani tam jesteśmy jak żywi...
          ;c)
          • yennzfiolkowymioczami Re: Wiera: zajrzyj na wątek 'jak sobie wyobrażaci 20.06.03, 11:54
            hmm...
      • Gość: wiera Re: Wiera: zajrzyj na wątek 'jak sobie wyobrażaci IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.06.03, 16:42
        bluetab70 napisała:

> ludzi z forum"
        > odpowiedzi na swoje pytanie tam raczej nie znajdziesz, ale może coś niecoś
        ci
        > ten wątek rozjaśni...a może zamiesza jeszcze bardziej ;)
        > miłego dociekania,
        > B.

najbardziej mnie gnebi Wasz wiek...czasem trafiam na jakas wypowiedz ktora
        troszke rozjasnia, wiem juz na przyklad ile lat ma yenn :) a i 70 przy bluetab
        to chyba rocznik... mam racje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka