Dodaj do ulubionych

klub na 18

IP: *.zetosa.krakow.pl 26.07.07, 23:05
mam pytanko, jakie są waszym zdaniem najlepsze kluby na 18, gdzie się
najlepiej bawiliście??
Obserwuj wątek
    • Gość: Margot Re: klub na 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:27
      Najfajniejsze są domowe imprezy:) A z lokali to super jest w Vinylu na Batorego (właścicele są do dogadania, można przynieść własną nutę, własne jedzenie, dają zniżkę na piwo). Byłam też bramę obok w el sol ale tam jest strasznie nieprzyjemna obsługa - ale sam lokal fajny, muzyka też (i nie koniecznie musi być latino). A ostatnio byłam w pozytywce ale tam jest bardzo kiepska muzyka...
    • Gość: Romuś Re: klub na 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:27
      No nie wiem, mi się w vinylu średnio podobało - ale może Rihanna to nie do końca moje klimaty... Lepiej zrób party w carpe Diem albo Fauscie. Chociaż pewnie będzie drożej ale lokale przestronniejsze
    • Gość: gunia Re: klub na 18 IP: *.chello.pl 27.07.07, 19:32
      odradzam rispect na florianskiej - beznadziejny dj, po paru godiznach zaczal powtarzac kawalki, ajak solenizantki poprosily go o puszczenie piosenek z ich plyty(ktora wczesniej dostarczyly dj'owi0 to stwierdzol, ze sie nie nadaja!!!. Impreza miala trwac do 5 rano, ale o 2 osluga stwierdzila, ze im sie nie chce i skonczyli impreze. Ceny niezbyt przystepne, duszno i strasznie goraco, zero jakiejkolwiek klimy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka