Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 22:02 o ile jutro zwiekszy sie osla lawka? ostatnio to bylo 258 postow. dzisiaj obstawiam 110 !! dla osoby, ktora trafi dokladnie wymysli sie jakas nagrode na spotkaniu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SEVEN Re: ** Typujemy ** IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 22:07 zblizamy sie do mojego typu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
peteen poraża to, że krakforum opanowała grupa szczyli... 30.06.03, 22:10 przy czym szczylem można być bez względu na wiek... przejdziemy przez tych durnych pp, skane i co tam jeszcze, jak przez katar, pokapią nam z nosa, a potem ich wysmarkamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: poraża to, że krakforum opanowała grupa szczy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 22:38 oni sa jak przewlekly katar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETER PAN Gorzej !!! jak dźuma..., jak zaraza.... !!!!! IP: 195.150.89.* 30.06.03, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A jak to sprawdzasz? 30.06.03, 23:15 Ja w ciemno strzelę na 134 ;P Nie żeby to była jakaś tam moja szczęśliwa liczba ( bo nie jest :)). ___________________________ Czarnowidzę, bo jasnowidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Subwątek - kto da dłużej 30.06.03, 23:26 Jak długo forumowi debile są w stanie katować resztę swoją obecnością na forum. Ja obstawiam, że najwyżej kwartał - potem mam nadzieję, że się zmęczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Subwątek - kto da dłużej IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 23:28 viking73 napisał: > Jak długo forumowi debile są w stanie katować resztę swoją obecnością na forum. > > Ja obstawiam, że najwyżej kwartał - potem mam nadzieję, że się zmęczą. albo ktos rozwiaze ich problem tak, jak niegdys separatystow limanowskich... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Subwątek - kto da dłużej 30.06.03, 23:32 Jeśli das_bot zacznie wręczać bany, to do tego momentu własnie :). Natomiast jeśli nie, to obawiam się, że to może dłużej potrwać. Dopóki się nie znudzi, dopóki rachunki nie wzrosną do granic niemożliwości, dopóki nie wykitują głupole jeden po drugim... Ja stawiam, że wogóle - bo jak te pp i inne przestaną, to się nowe znajdą, ot co! ___________________________ Czarnowidzę, bo jasnowidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: A jak to sprawdzasz? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 23:27 odejme jutro liczbe postow na oslej lawce od tych dzisiaj, hehe oczywiscie, czesc postow wylatuje w kosmos, ale to niewielki odsetek, zmiesci sie w granicy bledu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ** Typujemy ** 01.07.03, 10:30 "tylko" 50 postow... no liczylem, ze wyleci jeszcze watek MICHALA napisany pod moim nickiem, czy inne madrosci pp Odpowiedz Link Zgłoś