Dodaj do ulubionych

Ando. Sklep i serwis rowerowy

IP: *.veracomp.pl 24.08.07, 10:43
Polecam. Kupuję i serwisuję u nich od 3 lat. Super profesjonalna obsługa,
zawsze się da z ceną ponegocjować. Można uciąć sobie rowerową pogawędkę
poradzić się co do sprzętu, jazdy itd Koleżeńsko rowerowa atmosfera i co ważne
w zw. z tym nigdy nie wcisną ci czegoś czego naprawdę nie potrzebujesz lub
jest za drogie.

Pozdro
Paweł
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzysta Re: Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:13
      drogo tam troche ;/
    • Gość: giant_fan Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: 149.156.67.* 04.04.09, 16:37
      Ando to najlepszy sklep rowerowy w jakim byłem.
      Obsługa jest zawsze fachowa, miła. Czasami trzeba trochę poczekać zanim
      zostanie się "obsłużonym" ale to wynika z ilości chętnych!

Jest to sklep w którym pieniądz nie jest najważniejszy. Stąd przyjacielskie
      rozmowy, stada zaprzyjaźnionych klientów.

Gorąco polecam.
      Dobra lokalizacja- koło przystanku Marii Konopnickiej- 200-300m od bulwarów
      wiślanych.
      • Gość: ? YYYYYyyyyyy IP: 77.236.12.* 04.04.09, 18:11
        YYYYyyyyy /wymioty/

czy przypadkiem Szanowni Przedmówcy
        nie pomylili sobie forum dyskusyjnego

z jakimś sabatem amwaja czy coś takiego :-)
    • Gość: Pawel_2 Re: Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.chello.pl 03.07.10, 17:23
      Bylem w tym sklepie po raz pierwszy. Nie polecam - fatalna obsluga. Chcialem kupic nowe klocki hamulcowe - niby nic szczegolnego. W sklepie byly 3 osoby ale nikt (po zapytaniu) nie przyznal sie ze jest sprzedawca - kompletna olewka klienta. Pojechalem do "Profidea sklep rowerowy" bo to niedaleko. Zupelnie inne podejcie -> "czesc - czesc" i koles w 2 min doradzil co kupic.
      Polecam udac sie do konkurencji i omiajc ten sklep szerokim lukiem.
      • Gość: Że co proszę Re: Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.02.12, 19:43
        Profidea ? To sklep Werońskiego i jego sponsorki po mieście latają ciekawe tematy jego temat
    • Gość: svecica Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: 109.243.44.* 19.08.10, 08:26
      Drogo, beznadziejnie drogo, dwóch "fachowców" godzinę wymienia oponę.
      Pracowałem dwa lata w serwisie rowerowym i NIGDY nie widziałem, żeby tak jak w
      ANDO, robocizna sięgała 30% rachunku. Nie zaproponowano mi ŻADNYCH części do
      wyboru, tylko wciśnięto drogie badziewie. Łańcuch wart 20złotych kosztuje tam
      koło pięćdziesiątki a do tego założenie prawie 30. Naprawdę, nie wchodzić.
    • Gość: wojtek Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 22:01
      Fatalna obsługa , wciskają "kit" za duże pieniądze .
    • Gość: giant sedona czarn Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 00:51
      Nie polecam. Serwis drogi. Założyli za małą dętkę przez co po 3 km. się rozpadła. ODRADZAM!!! "fachofcy" k***!
    • Gość: Michał33 Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.salwator.net 01.09.11, 17:13
      Zdecydowanie NIE POLECAM!!!
      Ceny za wysokie jak na jakość usług.
      Obsługa nie przyjemna (szczególnie taki mały pyskaty gostek pod 40-stkę, który za wszelką cenę stara się udowodnić Ci, że jesteś idiotą).
      Jak coś źle złożą, to zwalają winę na klienta, albo wmawiają, że "tak już musiało być wcześniej", przez co bardzo trudno o reklamację.
      Jak dla mnie banda partaczy z nieuprzejmym mutantem na czele.
      W Krakowie jest wiele lepszych serwisów rowerowych, choćby na Mogilskiej, lub Czarnowiejskiej. Nie traćcie czasu, nerwów i pieniędzy na Ando.
      Pozdrawiam.
    • Gość: rozczarowny Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.pl.hurra.com 02.01.12, 13:35
      Witam,
      a Ando nie polecam!
      Zamówiłem mostek do roweru, który miał być sprowadzony za tydzień, jak dopełni się koszyk zamówienia (bo będzie taniej przesyłka). Po części to rozumiem, ale po trzech miesiącach ciuciubabki, po moim proteście wreszcie udało mi sie uzyskać zapewnienie, że w tym tygodniu to już na pewno będzie :) No i był! Tylko, że został sprzedany bo "klient potrzebował", a ja nie pojawiłem się w poniedzialek tylko w czwartek! Na moje wkurzenie zareagowali tymi słowy: "ile jeszcze ten mostek miał czekać na mnie". Ręce mi opadły, bo odniosłem wrażenie, że z drugiej strony jest kompletny IDIOTA! I wiecie co? Ten gość (niezły cwaniak, swoją drogą), zproponował mi, że mogą mi ten mostek zamówić raz jeszcze, tylko powinienem go sobie pilnować, he he. Przejaja! Miałbym czekać prawdopodobnie do wiosny!
      ODRADZAM Z CAŁEGO SERCA!

totalnie rozczarowany
    • Gość: gość portalu Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 14:46
      Witam
      Ze sklepu nie wiele zostało ostatnimi czasy. Zamienił się w obskurny serwis zarządzany przez dwóch panów, jeden bardzo miły i pomocny... drugi, serwisant niezrównoważony. Kupiłem na internecie wkładu suportu octane one z chęcią wymontowania starego truvativa. Niestety nie posiadam klucza do odkręcania wkładów suportu więc oddałem rower temu panu do montażu. Przychodzę na drugi dzień i okazuje się, że suport nie zostanie zmieniony bo według serwisanta mam nieodpowiedni system. Po trochę dłuższych oględzinach wyszło, że mocowania korby nie pasują do gwintów wkładu więc poprosiłem o zamianę też tej części na używkę byle trochę pojeździć na razie. Przychodzę na 3 dzień. Wszystko zrobione, ok ale ta cena... masakra. Wracam do domu z rowerem i pudełkiem ze starymi częściami. Już chcę wyrzucać, patrzę... a tu nowiutki octane one zadowolony spoczywa w pudełku jak go handlarze zapakowali. Odkęciłem korbę, sprawdziłem suport i okazało się, że dostałem jakieś używane gó... które jeszcze gorsze było od starego truvativa. Na 4 dzień wróciłem do serwisu. Serwisant nie potrafił się wytłumaczyć, wkurzony wszedł za kasę i oddał mi pieniądze. "podziękował"
      No...tak że serdecznie nie polecam ;)
    • Gość: rosekdr Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: 62.159.77.* 14.06.13, 09:14
      Tragedia... tylko tyle mogę o tym serwisie powiedzieć... Jako, że się przeprowadziłem postanowiłem wybrać serwis w drodze do pracy. Niestety mój wybór padł na ando... miałem do wymiany praktycznie cały napęd przedni i tylni. Całość rachunku wyszła 400zł. Pojeździłem 2 tygodnie i nowa tylna przerzutka wpadła w szprychy jak jechałem po plantach.

Oczywiście pojechałem złożyć reklamację ale jeden sprzedawca stwierdził, że musiałem jechać pod górę i chciałem szybko zmienić przerzutkę (planty są taką potężną górą że ledwo co tam jechałem...) i wpadła. Pytał się mnie skąd on ma wiedzieć czy ja nie zmieniłem zakresu przerzutki, a na moje stwierdzenie, że źle wyregulowali i to jest jedyna możliwość to powiedział że sobie wyprasza i oni już tyle przerzutek w życiu wyregulowali że nie ma takiej możliwości... great... Po chwili dyskusji jeden pan zawołał drugiego bo "nie ma do mnie siły" i z drugim ta sama rozmowa.

Partacze i tyle! Jak chcecie sobie naprawić rower idźcie do innego serwisu
    • Gość: KuBeK Re: Ando. Sklep i serwis rowerowy IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.04.17, 20:03
      Niezrównoważony gość... serwisowałem się tam z 7 lat. Przeważnie byłem zadowolony, miła atmosfera. Czasem irytowało mnie olewackie podejście, trzeba było nieraz długo czekać aż łaskawie można było powiedzieć z czym się przyszło... wszystko to aż do dziś. Odmówiono mi sprzedaży towaru bo tak, bo Pan się obraził. Oni mogą ze mną żartować próbując robić ze mnie idiotę, jak ja sobie zażartowałem (nie było w tym nic obraźliwego) to już nie... wyrwał mi towar z ręki i jedź sobie gdzie indziej, i tak zmarnowałem półtorej godziny. Stały klient a potraktowany jakby był jakimś kretynem. ODRADZAM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka