Gość: jenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 19:16 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PASJI TO JEST SUPER DYSKOTEKA DLA KAŻDEGO SIĘ COŚ ZNAJDZIE I SUUUUUUUUUPER KLIMAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcus Re: P A S J A IP: *.chello.pl 09.07.03, 14:04 Gość portalu: jenny napisał(a): > ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PASJI TO JEST SUPER DYSKOTEKA DLA KAŻDEGO SIĘ COŚ > ZNAJDZIE I SUUUUUUUUUPER KLIMAT skoro dla KAŻDEGO - to dzięki, postoję Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Jenny... 09.07.03, 14:24 masz na imie Jenny moze to cos zmieni chociaz wiesz... nie mam ani stosownego ubrania, ani stosownego stylu, ani pozytywnie zaiczonej lobotomii. Przykro mi, nie jestem w targecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frid Re: P A S J A IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 20:04 rzeczywiscie duzo sie tam ostatnio rzeczy zmienia.ANDRZEJKI SUUUUUUUUUUUUUPPPER IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEKI .I pomyslec jakis czas temu tez sie wzbranialem zeby tam wejsc.Wiekszosc opini krazacych na temat tego klubu jest przesadzonych.Zauwazylem ze od jakiegos czasu nie ma wjazdu w adidasach nie mowiac juz o dresach.A i jeszcze jedna zaleta NAJLEPSZA BRAMKA W KRK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::crt:: Re: P A S J A IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 19.12.03, 15:35 >>frid "Zauwazylem ze od jakiegos czasu nie ma wjazdu w adidasach nie mowiac juz o dresach." widoczny progress. pogratulowac tylko, hehh.. "A i jeszcze jedna zaleta NAJLEPSZA BRAMKA W KRK!!!" no to Kolega malo widzial wobec tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś