Gość: Jarek N. IP: *.chello.pl 13.12.01, 10:22 NZS walczy, NZS czuwa, NZS nową Polskę wykuwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.dialup.medianet.pl 13.12.01, 11:31 Jak rząd Buzka nas okradał to trzymaliście mordy na kłódkę, a teraz kiedy ponosimy skutki waszych zasranych rządów to sobie o nas przypomnieliście ?!! NZS ch...em jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek N. Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 08:24 Zrobimy z wami porządek czerwone bydło !!! Precz z komuną ! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! 14.12.01, 17:02 Gość portalu: Jarek N. napisał(a): > Zrobimy z wami porządek czerwone bydło !!! > Precz z komuną ! Spierdalaj palancino !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek N. Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 20:01 TYLKO AWSP !!! Tylko NZS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 14.12.01, 20:23 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaros Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 15.12.01, 12:28 Jak wyżej ! Całkowicie popieram !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqaq Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:03 no raczej. NZS to ścierwo pierwszorzedne tak jak AWSP i SLD. Ich wsdzystkich szlag trafić powoinien jak najszybciej! Więcej zadym! Bez NZSu! NZS na zadymach zachowuje sie jak babcia z wnuczkiem w ZOO w którym nie ,ma klatek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 25.12.01, 17:14 No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoggi Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 25.12.01, 18:04 lech.niedzielski napisał(a): > No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... . Wszyscy normalni ludzie w Polsce srają na to gówno pt. NZS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: 212.76.37.* 29.12.01, 16:37 Gość portalu: Yoggi napisał(a): > lech.niedzielski napisał(a): > > > No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... . > > Wszyscy normalni ludzie w Polsce srają na to gówno pt. NZS !!! Święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek N. Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 29.12.01, 18:52 No to my kurwa zrobimy z wami porządek ! NZS maszeruje - mordy w kubeł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 29.12.01, 19:10 Gość portalu: Jarek N. napisał(a): > No to my kurwa zrobimy z wami porządek ! > NZS maszeruje - mordy w kubeł !!! Sp....laj gnoju !!! Odpowiedz Link Zgłoś