Dodaj do ulubionych

NZS młodzieżówka AWSP !!!

IP: *.chello.pl 13.12.01, 10:22
NZS walczy,
NZS czuwa,
NZS nową Polskę wykuwa !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.dialup.medianet.pl 13.12.01, 11:31
      Jak rząd Buzka nas okradał to trzymaliście mordy na kłódkę, a teraz kiedy
      ponosimy skutki waszych zasranych rządów to sobie o nas przypomnieliście ?!!
      NZS ch...em jest !
      • Gość: Jarek N. Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 08:24
        Zrobimy z wami porządek czerwone bydło !!!
        Precz z komuną !
        • antoni.goczal Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! 14.12.01, 17:02
          Gość portalu: Jarek N. napisał(a):

> Zrobimy z wami porządek czerwone bydło !!!
          > Precz z komuną !

Spierdalaj palancino !!!

• Gość: Jarek N. Re: NZS młodzieżówka AWSP !!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 20:01
            TYLKO AWSP !!! Tylko NZS !!!!
            • lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 14.12.01, 20:23
              jw.
              • Gość: Yaros Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 15.12.01, 12:28
                Jak wyżej !
                Całkowicie popieram !!!!!!!!!!
                • Gość: baqaq Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:03
                  no raczej. NZS to ścierwo pierwszorzedne tak jak AWSP i SLD. Ich wsdzystkich
                  szlag trafić powoinien jak najszybciej! Więcej zadym! Bez NZSu! NZS na
                  zadymach zachowuje sie jak babcia z wnuczkiem w ZOO w którym nie ,ma klatek!!!
                  • lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 25.12.01, 17:14
                    No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... .
                    • Gość: Yoggi Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 25.12.01, 18:04
                      lech.niedzielski napisał(a):

> No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... .

Wszyscy normalni ludzie w Polsce srają na to gówno pt. NZS !!!
                      • Gość: Bartosz Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: 212.76.37.* 29.12.01, 16:37
                        Gość portalu: Yoggi napisał(a):

> lech.niedzielski napisał(a):
                        >
                        > > No, jakoś NZS nie cieszy się specjalnym "wzięciem". Dziwne ... .
                        >
                        > Wszyscy normalni ludzie w Polsce srają na to gówno pt. NZS !!!

Święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Jarek N. Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie IP: *.chello.pl 29.12.01, 18:52
                          No to my kurwa zrobimy z wami porządek !
                          NZS maszeruje - mordy w kubeł !!!
                          • lech.niedzielski Re: Lepiej ch..ja zgubić w lesie niż być w NZS-ie 29.12.01, 19:10
                            Gość portalu: Jarek N. napisał(a):

> No to my kurwa zrobimy z wami porządek !
                            > NZS maszeruje - mordy w kubeł !!!

Sp....laj gnoju !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka