Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 22:53 Nie Krakow bez Jana Rokity, tylko wyborcy PO z Krakowa bez Jana Rokity. Okazal sie za rozsadny, jak na PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziutek PO wygrało w Krakowie w wyborach samorządowych IP: 64.124.166.* 14.09.07, 23:03 bez Rokity. POradzi sobie i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEKE Do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 02:59 coz, nie ukrywam ze Rokita byl tym kandydatem którego miałem poprzeć, ale w tej sytuacji uważam że trzeba zagłosować na tych, których on darzy szacunkiem i niejako jest gwarantem że głos na nich nie będzie zmarnowany. Sularz powinien ponieść kare, ale nie głosując na PO, sami sobie strzelamy w głowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmax Kraków bez Jana Rokity IP: *.autocom.pl 14.09.07, 23:03 RESPECT!!! chlopczyki z krakowskiego PO....zal mi patrzec na wasze indolenckie, karierowiczowskie mordy....mam nadzieje ze wasze chamstwo zostanie rozjechane przez PiS i Lid a swiat o was szybko zapomni!!!!!.... ach tak a propos nie jestem zwolennikiem Pis, raczej Lid a co za tym idzie zdrowego rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrius raczej chorej czerwonej demencji ..!!!! IP: *.ghnet.pl 15.09.07, 00:27 Spot the Looney! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corel PO bez Rokity? Znakomicie! IP: *.jasman.pl 14.09.07, 23:07 Dobrze bo polityka to walka na cepy! A nie plątanie się z książką po sejmie! A dwa to w koncu kupa ludzi bojących się koalicji POPIS z czystym sercem zagłosuje na PO a nie na LID! TARYFY ULGOWEJ DLA PISOBOLSZEWI NIE BĘDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkrak Kraków bez Jana Rokity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:09 generalnie popieram pis ...lecz ziobro stracił u mnie swoja pewnościa siebie , innych kandydatwo nie znam ...mialem glosowac na rokiete -partyjnego lub bezpartyjnego...po prostu lubie jak polemizuje w radio, w tv ...a tego sulorza -czy jak mu tam ..mlodego nieogolonego wilka , mam nadzije ze wywala z parti , pare jego pomyslow jako radnego pokazuja ze dla kariery zrobi wszystko ...ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Kraków bez Jana Rokity IP: *.net.autocom.pl 14.09.07, 23:21 hmmmm młodzi gniewni z krakowskiego PO - chyba daleko im do Rokity ja na szczęście głosuję na śląsku :) nie po wyglądzie oceniam, ale zobaczyłem kolesia w kronice - i raczej mojego głosu by nie dostał a dla Rokity - SZACUNEK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newman Kraków bez Jana Rokity IP: *.chello.pl 14.09.07, 23:36 Kto nie rozumie ze trzeba za wszelka cene zwalczac komuchow ten nic nie rozumie. To podstawowowy parametr wg ktorego prawdziwy Polak powinien sie kierowac. Jesli Rokita odchodzi z PO to znaczy ze zle sie tam dzieje. On nie jest fair ale to szczwany lis i zawsze jak szczur ucieka z tonacego statku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Czy Onyszkiewicz to komuch??? IP: *.164.wmc.com.pl 14.09.07, 23:57 Czyżby Onyszkiewicz, Lityński, Lis, Pusz i inni z Partii Demokratycznej to komuchy, których trzeba za wszelką cenę zwalczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kraków bez Jana Rokity IP: 82.160.10.* 15.09.07, 06:30 nie piszcie pierdół o zwalczaniu komuchów wszystkie liczące się partie na komuchach stoją co drugi to pzpr a niejednokrotnie działacz a w ogóle to sama inteligencja robotniczo-chłopska ani za sto lat nie wyjdziemy z tego gówna "lekarze dają przykłady że np. w Anglii poseł zarabia połowę z tego co lekarz" w Polsce poseł zarabia 10 razy więcej od lekarza a jeszcze do tego doliczyć koszty prowadzenia biur itp jest to minimum 200 tyś.zl miesięcznie i co? dotarło to do kogoś dla przeciętnego obywatela dochody zależą od wskaźników a dla geniuszy związków zawodowych z których potem mamy geniuszy partii politycznych potem posłów ministrów.itd.a razem to inteligencja robotniczo -chłopska ich dochodów wskaźniki nie obowiązują.W Polsce pracuje się po to żeby mieć na jedzenie i podstawowe opłaty jest to udoskonalona wersja obozów tam trzeba zapewnić utrzymanie a tu zaróbcie se na to i na nic więcej.Dopóki w zakładach pracy będą siedziby związków dopóki politykami będą związkowcy którzy poza gadaniem nie umieją nic innego bedzie tak jak jest.Cały schemat organizacyjny urzędów ,zażądzania zakladmi ,miastami ,krajem to PRL Niemcy 20 lat po II wjnie światowej mieli wyższą stope niż my dzisiaj oni przegrali wojne byli ograbieni my po 89 roku mieliśmy bogactwo majatku i gdzie ten majatek gdzie te pieniądze wszystko przepiepszyli zwiąkowi politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paq sularz IP: *.ver.airbites.pl 15.09.07, 00:09 sularz - jesteś szpetny i zakręcony, dlaczego w takich sytuacjach w ogóle zajmujesz głos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiem wam sulorz to beznadzieja, IP: *.ists.pl 15.09.07, 01:55 na niego glosowac napewno nie bede coz , zostaje mi LID Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: sulorz to beznadzieja, 15.09.07, 02:10 A kto z LiDu na pierwszych miejscach w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Kraków bez Jana Rokity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 05:33 SZOK !!! Jeśli Sularz nie wyleci z PO przed wyborami to ja na pewno na tą partię nie zagłosuję. Nie mam zamiaru wspierać partii tolerującej tego typu gości. Przy takich osobach jak Sularz Platforma Obywatelska daleko nie zajedzie. Zwłaszcza w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Kraków bez Jana Rokity 15.09.07, 05:52 Odejście Rokity, wbrew pozorom i pismakom, tylko wzmocni platformę. Dalsze hamletyzowanie wywołało by syndrom Unii Wolności. Dużo pięknych dyskusji i zero rezultatów. Sporo do ostatniego scenariusza napisał słodziutki arcykatolik, senator Gowin. Jak widzę takiego dobrego chrześcijanina to od razu łapię się za portfel. Niechby odszedł za swoim Jasiem. My i tak mamy wybór zasadniczy - albo Polska Kaczorów i Rydzyka, albo Polska normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Nie tylko Sularz IP: *.autocom.pl 15.09.07, 07:03 Sularz jest tylko "harcownikiem" Za nim stoi grupa ludzi: Grzegorz Lipiec i jego żona Katarzyna Matusik - Lipiec oraz inni młodzi radni. Natomiast za totalny bałagan w PO i powstałe podziały winę ponoszą głównie ich wyjątkowo nieudolni poprzednicy ze Zbigniewem Fijakiem na czele. Jak widzę dramatyzującego Fijaka to myślę: to Twoja zasługa, totalny nieudaczniku! Odpowiedz Link Zgłoś
loader Kraków bez Jana Rokity? 15.09.07, 07:46 Jednak baby to ch....je! A Rokita był pantoflarzem, jest i POzostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Rokita zapłacił za przeprowadzkę do Warszawy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:00 Niech to będzie przestrogą dla innych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWYsierpowy Klęska PO dzieki Sularzowi IP: *.ver.airbites.pl 15.09.07, 08:19 Sytuacja nie jest dobra i nie chciałbym być na miejscu pana Donalda - ma problem nie potrafił dac klapsa gó..arzom z krakowskiego PO to teraz pozbyl sie najwazniejszej osoby PO w małopolsce. Wszystko dzięki krakowskiemu super bohaterowi p. Sularzowi, jesli PO przegra w Krakowie, drodzy wyborcy PO podziękowania za taki wynik będzie trzeba złożyć tej osobie. Miejmy tylko nadzieję, że wszyscy, którzy mieli głosowac na J.M. Rokitę oddadzą głos na ludzi których poprze! jesli tak się stanie PO ma jeszcze szansę. A szczeniaki, które wchodzą na listy PO do sejmu to prywatnie dla mnie jakaś porażka!!!! Jak mozna wycinać doświadczonych Posłów i polityków, ludźmi którzy jeszcze nigdy nie odprowadzili składki ZUS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jest tak P.Sularz, to "gwiazda" lansowana przez GW IP: *.77.classcom.pl 15.09.07, 09:12 Wypowiedzi tego gościa są w każdym niemal artykule o jakimkolwiek zdarzeniu w Krakowie. Lans ze strony GW jast tak natarczywy że aż bezczelny. Jeżeli taka ma być "nowa jakość" PO w Krakowie to nie wróżę sukcesu tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: P.Sularz, to "gwiazda" lansowana przez GW IP: *.autocom.pl 15.09.07, 09:27 cos w tym musi byc ,ale Sularz jest juz skonczony i mam nadzieje ze Gw w tym mu juz nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peowiec Kraków bez Jana Rokity IP: *.autocom.pl 15.09.07, 09:29 Nelly przed wyborami u Lecha na garnuszku, a Jan po wyborach na garnuszku u Jarosława. Taka jest prawda o odejściu Pana Janka z polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
kszysjek Re: Kraków bez Jana Rokity 15.09.07, 09:44 Panie Janie, no przesadził Pan bardzo z tą rezygnacją (moja żona to się nawet rozpłakała wczoraj wieczorem po Pana rozmowie w tvn24). Po pierwsze, nawet jeśli robi to Pan z miłości do żony, to ja tu nie widzę związku. Pomijam już fakt, jak tak inteligentny i rozsądny polityk funkcjonuje w małżeństwie z, proszę mi wybaczyć ostre słowa, dziwaczką, wzbudzającą rozbawienie jeśli nie zakłopotanie kiedy mówi o polityce. Szkoda nawet przytaczać jej słowa bo to przeważnie bzdury. Przecież może Pan ją kochać dalej, pogodzić się z dziwactwami i nawet wchodzeniem jej do PiSu,a swoje robić dalej. Pan działał do tej pory nie tylko w swoim imieniu ale licznych Pana wyborców, którzy czują się bardzo rozczarowani Pana wycofaniem z działalności. Pan nas wystawia do wiatru taką decyzją. Po drugie jeśli za Pana decyzją stoją problemy związane z ustalaniem krakowskiej listy PO to ja bym to rozumiał jak najbardziej tylko że trzeba by to jasno powiedzieć. Swoją drogą to tutaj też jestem zbulwersowany przyzwoleniem Tuska na taką sytuację w Krakowie. Przecież te chłystki z niejakim Sulorzem na czele strasznie nie pasują mi do obrazu PO jako najpoważniejszej partii w Polsce. Jak można tolerować takie gó..arstwo. To jest robienie sobie szkody na własną prośbę. Tak czy siak dziękuję Panu za lata porządnej pracy dla kraju, zawyżał Pan przez ten czas beznadziejnie niską średnią inteligencji/erudycji/moralności tego sejmu, pozwalam sobie tylko mieć nadzieję, że jeszcze jednak nie komiec Pana w poityce. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredka1 Re: Kraków bez Jana Rokity 17.09.07, 18:03 Szekspirowski dramat po krakowsku Historia niesłychana, Nelly zdradziła Jana. Grzech moja Pani, a perwersyja jaka ! Ona z kaczorem, taka owaka. Choć serce krwawi, dusza skowyczy, Jan po chrześcijańsku przebaczył latawicy. Urazy żadnej do nikogo nie chowa, wróciła nadzieja na Premiera z Krakowa. Wtedy wróci ona, żona skruszona, i będzie jak nowa, Premierowa z Krakowa. a.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Oj naiwni, naiwni IP: *.chello.pl 15.09.07, 10:07 Rokita chce zostać premierem PoPisu. To człowiek chory na władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Oj naiwni, naiwni 15.09.07, 14:25 Gość portalu: gosc napisał(a): > Rokita chce zostać premierem PoPisu. To człowiek chory na władzę. Musiałby wpierw oślepić Tuska i zamordować Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia81 chory to Ty jesteś 15.09.07, 18:23 szkoda, że nie masz odwagi się zalogować, jesteś tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurak Kraków bez Jana Rokity IP: 149.156.56.* 15.09.07, 10:34 n a r e s z c i e!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Brown Kraków bez Jana Rokity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:11 PO może pożegnać się z moim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Kraków bez Jana Rokity 15.09.07, 19:54 A mojego głosu PO dopiero teraz może być pewna! Wreszcie pozbyła się Jasia Wędrowniczka, króla nielojalności. Znam dziesiątki osób, które myślą tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kraków bez Jana Rokity IP: *.ists.pl 15.09.07, 11:24 Czytalam, ze Ras moze wskoczyc na 1. miejsce. Kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
franconus Kraków bez Jana Rokity - i bardzo dobrze! 15.09.07, 12:03 Haleluja, wreszcie!!! To przecież właśnie Rokita należy do czołówki tych polityków, którzy przez lata zdrowo zapracowali na to, że tak trudno im jeszcze wierzyć (tak samo teraz: czyż ktoś naprawdę wierzy, że Rokita sie wycofuje się, bo "kocha żonę"? "Wysokie standardy"? - Gdzie jest napisane, ze mąż i żona muszą należeć do tej samej partii?). Rokita to stary znany pieniacz, awanturnik, krętacz, egocentryk, jego miejsce już dawno było u boku braci. Bez niego będzie nam w Krakowie trochę lżej oddychać. Tylko: Czy należy Rokicie akurat tym razem wierzyć, ze mówi poważnie? Obawiam sie, że to - niestety - jeszcze nie koniec żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera www.chcemyrokity.pl <--zapraszam 15.09.07, 12:35 wszsytkich zapraszam na tą stronę!!! wesprzyjmy Pana Jana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Odszedł Rokita, niech Sularz też odejdzie! IP: 82.177.125.* 15.09.07, 15:06 Odszedł Rokita, niech Sularz też odejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Jak wygra PiS ...Jasiu Wędrowniczek u nich sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 15:46 znajdzie!!!! Szkoda że nie ma nowych partii które miałyby szanse wejść do sejmu bo Jasiu Wędrowniczek już by u nich był. On zawsze chce być gwiazdeczką. Niech teraz zabierze ze sobą swoich przydupasów z Krakowa którzy przed poprzednimi wyborami dzielili stanowiska /Fijak/ a PO w Krakowie i tak wygra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lusia81 miej odwagę tchórzu 15.09.07, 18:22 szkoda, że nie masz odwagi się zalogować, jesteś tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Tchórz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 15:48 Jestem zniesmaczony postępowaniem p. Rokity zachowuje się jak mały chłopiec w krótkich spodenkach i koniecznie z lizakiem bo ten mu się należy. Sledząc politykę wnioskuję że zależy panu tylko na stanowiskacj, bo jak patrze co pan zrobił dla Polski to jakoś nie mogę nic zobaczyć??. Czyzby przez te wszystkie lata zmaiana orientacji politycznej była tylko u pana uzalezniona od posiadanej władzy? . Panie Janku to przeciez pan PO zakładał wraz z Tuskiem i Płażyńskiem?, więc o co chodzi?? Tak się nie robi! Ja już na pana nigdy nie zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś
lusia81 jesteś tchórzem 15.09.07, 18:21 szkoda, że nie masz odwagi się zalogować, jesteś tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: Tchórz! 16.09.07, 00:23 W kwestii formalnej to trzecim załozycielem PO był Olechowski. A Rokita dołączył długo poźniej i po ciężkich bojach. Nie chciał wstępować do PO bo był wówczas prezesem SKL, które wchodziło w skład AWS. Ale po co znać świeżą historię Polski, skoro można (PiSowskim zwyczajem) wszelkie argumanty przytaczać, a jeśli są one sprzeczne z faktami, to tym gorzej dla faktów. Gość portalu: obywatel napisał(a): > Panie Janku to przeciez pan PO zakładał wraz z Tuskiem i > Płażyńskiem?, więc o co chodzi?? Tak się nie robi! Ja już na pana > nigdy nie zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś