Gość: Kaja IP: 195.205.230.* 13.07.03, 11:22 Powiedzcie mi czy warto iść do "Sobka'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwen_verdon Re: warto do 2 Lo ????? 13.07.03, 11:48 Wpowiadałam się na ten temat na tym forum ze sto razy- ale niech tam :) Po pierwsze, wydaje mi się,że ciężko jest komuś doradzać, czy powinien iść do danej skzoły, bo każdy jest inny, i powinien znaleźć takie liceum, które odpowiada jego potrzebom. Mam wrażenie,że o tym czynniku się czasem zapomina, sądząć po owczym pędzie do liceów z magicznego trójkąta 1-2-5. Po drugie, 'Sobka' przeżyłam i wspominam bardzo dobrze :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: warto do 2 Lo ????? 13.07.03, 12:29 nie warto sa inne lepsze zapewne ( 1,5,6,...) przypomnij sobie "matactwa" przy tegrocznych maturach w 2 itp. tyż przeżyłem sobka i nie polecam [ bazujac na moich prywatnych doswiadczeniach ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: warto do 2 Lo ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 16:24 Ja wlasnie sie z 2 LO wynosze... Straszne parcie, kujonstwo do kwadratu i w ogole nie wytrzymywalem juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: warto do 2 Lo ????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 20:53 warto jeśli posiadany iloraz inteligencji minimum 130, nie biorę pod uwagę tych, którzy zaraz podniosą larum, że oni takiego nie posiadali a II LO przeżyli, no właśnie przeżyli, a nie wynieśli z niego nic...a taka sztuka zdarza się niektórym niestety Odpowiedz Link Zgłoś