gph 03.10.07, 23:16 dawno już nie widziałem tak idiotycznej symulacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Dida gnida 04.10.07, 10:02 Wbiegnięcie kibola na boisko i przypalenie Didy papierosem to dopiero debilizm. A jak by tak przejechał go po twarzy brzytwą lub żyletką? Nie widzę żadnego usprawiedliwienia dla organizatorów ani tego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Dida gnida 04.10.07, 10:08 a gdyby to nie byl fan Celticu, tylko dyzurny Milanu? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Dida gnida 04.10.07, 10:10 Czy to coś zmienia? Dalej winni są organizatorzy i ten debil a nie Dida. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Dida gnida 04.10.07, 10:19 organizatorzy? dlaczego? bo nie postawili 3 metrowej kraty wkolo boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Dida gnida 04.10.07, 10:23 stefan26 napisał: organizatorzy? dlaczego? bo nie postawili 3 metrowej kraty wkolo boiska? Dlatego, że pozwolili debilowi wbiec na boisko i zaatakować piłkarza. W następnym moim wpisie jest jeden wyraz "Polska" zbędny, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Dida gnida 04.10.07, 10:11 No ale Milan nie widzi problemu i sie nie odwoła! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Dida gnida 04.10.07, 10:19 Sie nie odwoła bo pewnie wie, że walkower ma jak w banku. W futbolu obowiązują przepisy i trzeba ich przestrzegać. Gdyby na wszystkich meczach, przy wszystkich tego typu "obłapiankach" jak wczoraj sędziowie gwizdali karne, padałoby o wiele więcej bramek i mecze byłyby ciekawsze. Przepis mówi jasno: rzut karny sędzia zarządza za faul lub zagranie ręką w polu karnym. Młodsi mogą nie pamiętać, ale na MŚ w 1974 Polska sędzia (Prokop) podyktował dla Polski rzut karny z faul na Deynie w polu karnym, gdy piłka i akcja były pod naszą bramką. Nikt tej decyzji nie kwestionował i wygraliśmy 2:1. Odpowiedz Link Zgłoś
gph jakim papierosem?? 04.10.07, 10:24 ja nie usprawiedliwiam kibola, niemniej jak widze zdrowego faceta który pada po poklepaniu go po paszczy to mnie pusty śmiech ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: jakim papierosem?? 04.10.07, 10:26 Szkocka telewizja podała, że przypalił go papierosem. Odpowiedz Link Zgłoś
gph słuchaj bajoków... 04.10.07, 10:54 sport.onet.pl/0,1248711,1617556,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Kiepski aktor:) 04.10.07, 11:08 To było piękne najpierw rzucił się w pościg a jak już wiedział, że nie ma sznas dogonić to padł jakby conajmniej głowę mu odcieli i trzeba było już zakopać go do ziemi:) Piłkarze to aktorzy raz się uda a raz nie:) I te znoszenie na noszach popłakałem się ze śmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kiepski aktor:) 04.10.07, 11:35 Albo udajecie albo naprawdę nie rozumiecie o co chodzi. Bezmózg wpadł na boisko. Nikt z ochroniarzy nawet nie próbował mu przeszkodzić. Gdy dobiegł do Didy, mógł już praktycznie zrobić wszystko. Kiepskie umiejętności aktorskie Didy są tu całkiem bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Kiepski aktor:) 04.10.07, 11:40 ale dlaczego? nie bronimy "kibica", ale "włoska szkoła padania" w wykonaniu Didy wypadło głupio i albo udajesz albo naprawdę tego nie rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Debil i kiepski aktor:) 04.10.07, 11:51 Włoską szkołę padania i faulowania znamy od trzydziestu kilku lat. Ich kiepskie aktorstwo i wyrafinowany sposób faulowania są jednak o wiele mniej groźne dla futbolu niż latanie małp z brzytwą po boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
gph bezmózg zapewne zapłaci podobnie jak ten z Danii 04.10.07, 11:51 coś koło 1 000 000 euro grzywny. na raty. jego sprawa. osobiście nie słyszałem jeszcze aby w zachodniej europie ktoś się rzucił z brzytwą na bramkarza przeciwnej drużyny po wygranej swojej :D Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: bezmózg zapewne zapłaci podobnie jak ten z Da 04.10.07, 11:54 po paru piwach to mogą się drużyny pomieszać, zwłaszcza jak obie grają w koszulkach w paski:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: bezmózg zapewne zapłaci podobnie jak ten z Da 04.10.07, 11:58 Ja rozumiem, że kibicujecie Celtikowi bo to jedna z ostatnich drużyn z LM, w której można znaleźć polski element, w postaci Boruca. Ja też. Ale "zasady zobowiązują" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gph chyba żartujesz. 04.10.07, 12:08 krzychut napisał: > Ja rozumiem, że kibicujecie Celtikowi bo to jedna z ostatnich drużyn z LM, w > której można znaleźć polski element, w postaci Boruca. Ja też. > Ale "zasady zobowiązują" ;D to po prostu było jedyne spotkanie jaki transmitowała na żywo reżimowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: chyba żartujesz. 04.10.07, 12:16 No to co sie "wtrancasz" do dyskusji? Chyba, że oglądałeś hajlajty;) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: chyba żartujesz. 04.10.07, 12:23 a odkąd to trzeba wiedzieć o czym się mówi? co to za nowe zwyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: telefon... 04.10.07, 12:34 leżał w kieszeni marynarki w szafie, to mógł se plumkać;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: telefon... 04.10.07, 12:45 krzychut napisał: > leżał w kieszeni marynarki w szafie, to mógł se plumkać;) chyba pancernej Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: telefon... 04.10.07, 12:52 Jak ją zdejmę i postawię to stoi. Chyba czas zanieść ją do pralni. Tyle, że pranie droższe niż marynarka... Odpowiedz Link Zgłoś
saaroo Re: Kiepski aktor:) 04.10.07, 17:43 W ogóle nie rozumiesz o czym mowa i w kółko upierasz się przy swoim. Nikt tu nie neguje nagannej postawy kobica. To oczywiste. Chodzi o cwaniactwo Didy. Ten kibic tylko lekko go musnął, Dida nic nie poczuł, zaczął go gonić i nagle, zupełnie bez powodu przewrócił się. Kibic dotknął go w szyję, a Dida przykładał sobie jakiś ręcznik do twarzy. Pozwolił się też znieśc z boiska, choć spokojnie mógł dograć te minutę. Zapewne liczył na walkower i rozstrzygnięcia przy zielonym stoliku. To wydarzenia nie miało żadnego wpływu na wynik meczu i nie wypaczyło go. Kibic powinien zostać oczywiście ukarany, klub /finansowo/ też, i Dida za symulowanie. Takie prowokacyjne zachowania prowadzą właśnie do rozrób wśród kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Tłumacz 04.10.07, 19:47 Dobrze żeś mi to wszystko wytłumaczył(a)! Widziałem ze 20 razy i nic ni skumałem! Mówisz, że kibic w twarzowym kapturku tylko musnął Didę. Coś takiego! A Dida udawał tylko, że go boli! No w życiu bym się nie zorientował gdyby nie saaroo! I nie miało to żadnego wpływu na wynik? No tak, rzeczywiście, już się nie zmienił. Wszystko prawda, tylko wytłumacz mi jeszcze, dlaczego widzowie siedzą w czasie meczu na jakimś amfiteatrze a nie wolno im biegać po boisku? Przecież oni nie mają żadnych wrogich zamiarów wobec piłkarzy, najwyżej co dziesiąty któregoś by musnął albo przywalił mocniej z piąchy. A taki Doda jakby naprawdę dostał w ryj to nie musiałby niczego symulować;) Odpowiedz Link Zgłoś