Dodaj do ulubionych

Dziękuję adminie....

06.10.07, 15:38
Jestem dla Ciebie pełna podziwu....:)
gosia
już wiem..należy odpowiednio tytułować wątki , oprawa - istotna ;
treść już mniej ważna......a szkoda..:)

trudną choć wielką sztuką jest umieć cieszyć się tym , co człowiek
posiada...
Obserwuj wątek
    • grek.greek Re: Dziękuję adminie.... 06.10.07, 15:43
      gosia. Zaczynasz robić kwas na forum. Zakaładasz wątki a potem dziękujesz
      adminowi że go przeniósł.
      Hipokryzja.

Policz do 10 zanim rozpoczniesz wątek.
      • gosia.43 Re: Dziękuję adminie.... 06.10.07, 15:47
        Jak widać , bardzo niewiele rozumiesz Greku , lepiej zebyś był
        Polakiem....
        gosia
        • grek.greek Re: Dziękuję adminie.... 06.10.07, 15:50
          Admin wycina lub przesuwa wątki które "zbaczają na manowce" tzn nie są po linii
          GW. Miało być dowalanie dyskretne PISowi a tu klops. Ktoś dowala PO i LID.
          Głupio kasować (bo ile można).
          Decyzja - przesuwamy.

Dobrze zrozumiałem?
          • gosia.43 [...] 06.10.07, 15:55
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • barrin źle zrozumiałeś 06.10.07, 15:57
            z głównego forum wylecą wszystkie wątki agitujące - co innego
            dyskusja polityczna, nawet pyskówka, a co innego jawna agitka, czy
            też wzywanie do głosowania na konkretnych kandydatów
            • gosia.43 Re: źle zrozumiałeś 06.10.07, 15:58
              a gdzie ja podałam konkretnych kandydatów...?
              gosia
              • barrin Re: źle zrozumiałeś 06.10.07, 16:01
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=818&w=70088256
                przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post
                • gosia.43 Re: źle zrozumiałeś 06.10.07, 16:05
                  A przepraszam , czym ten wpis różni się od sąsiednich wątków ?
                  Nazwiska powtarzaja sie prawie w kazdym.
                  I dlaczego mój przedostatni post został skasowany..nie było w nim
                  żadnych " brzydkich " słów...
                  gosia
                  nie podoba mi się to .. i tyle ..:)
                  g
                  • barrin Re: źle zrozumiałeś 06.10.07, 16:09
                    owszem była bardzo brzydka wypowiedź, opanuj się
                    • gosia.43 Re: źle zrozumiałeś 06.10.07, 16:20
                      Mojej wypowiedzi sens był taki , ze gdzieś mam cały PIS i inne
                      partie i że jestem zwolennikiem PO - która też ma swoje słabe
                      strony.... A że użyłam słowo "doopa" - jak wielu tu innych
                      forumowiczów używa - to przepraszam , bo rzadko mi się to
                      zdarza..wkurzyłam się - to fakt ..
                      gosia
                      W porządku...:)
                      g
            • weronka77 ;-) 06.10.07, 16:00

• gosia.43 Re: ;-) 06.10.07, 16:36
                to do barrina , do greka , do mnie , czy do sytuacj ?
                gosia
                • malpiarnia przexciez nie ma ciszy wyborczej 06.10.07, 19:27
                  bilbordy, plakaty, agitacja TVN24 za PO
                  a przed chwila mialem telefon - sondaz wyborczy mimo , ze moj
                  telefon zastrzezony
                  ps.weronko , a w Izraelu za kim glosuja ?
                  • trooly Cicho sza... 06.10.07, 21:17
                    No ptaszęta, widzicie jak to jest z politykowaniem. Tylko problemy.
                    Jednak należy politykować, głowy do góry i bez swar.
                    Pamiętajcie "Zasady zobowiazują". Tak ogólnie, to wskoczyłem na
                    chwileczkę, zdecydowałem się poprzeć jednego kandydata na posła i
                    jednego na senatora, problem w tym że mieszkają w Krakowie, a to nie
                    jest mój okręg wyborczy. Porobiło się w Krakowie, powiało Londynem
                    i "normalną normalnością"?
                    • gosia.43 Re: Cicho sza... 06.10.07, 21:25
                      załatwię Ci "Ptaszku" głosowanie w Krakowie .. ale muszę wiedziec
                      na kogo się zdecydowałes..:)
                      gosia
                      pozdrawiam..
                      g
                      • grek.greek wytłumaczenie 06.10.07, 21:45
                        > załatwię Ci "Ptaszku" głosowanie w Krakowie .. ale muszę wiedziec
                        > na kogo się zdecydowałes..:)

Tłumaczę: Jeśli zagłosujesz zgodnie z Gosi preferencjami to czy masz do tego
                        prawo czy nie Gosia korzystając ze swoich koneksji umożliwi Ci oddanie głosu w
                        wyborach na terenie Krakowa.

Uwielbiam Was za to wykształciuchy, tak bez ogródek pokazywać jak sie"załatwia"
                        sprawy.
                        Gosia = Beata S
                        ;-P
                        • trooly Re: wytłumaczenie 06.10.07, 22:11
                          Ptaszęta, szanuję Gosię ale jesteśmy z różnych obozów politycznych.
                          Myślę, że w sumie ona jest bliżej mojego, a ja bliżej jej obozu.
                          Życie jednak powoduje wiele psot, dlatego trzymam się swoich zasad,
                          które mnie zawsze obowiązują! Konekcje ze strony wykształciuchów to
                          coś dla mnie wyjątkowego, jako że za związek z nimi oberwałem srodze
                          od ich przeciwników i od nich samych. Napatrzyli się na filmy Jasia
                          Fasoli i zgrywaja greka [bez obrazy grek.greeku]. Niech i Gosia
                          będzie Moniką O., prawie wszystkie kobiety szanuję [oprócz
                          komunistek]. Jakem trooly, Kraków jest uroczy i mnie kręci ale nie
                          ulegnę. Zagłosuję zgodnie z potrzebami ducha. Trzymam się zasad.
                          • gosia.43 Re: wytłumaczenie 06.10.07, 22:21
                            Błąd albo niedopatrzenie. Kobietom szacunek należy się
                            wszystkim...bez wzgledu na wyznanie , wykształcenie , zawód czy też
                            poglady polityczne . Tyle ..:)
                            niekomunistka gosia
                      • trooly Re: Cicho sza... 06.10.07, 21:57
                        W drodze wyjątku odstapiłem od zasad i wstąpiłem na forum. Strzelać
                        mi nie kazano, do zwierzeń namawiano. Szacunek do administratora i
                        szacunek dla Gosi, co zrobić? Przyznam, że jestem zwolennikiem myśli
                        politycznej przekazywanej przez gorzowianina [nazwisk nie
                        wymieniam]. Coś jest w tym osobniku, co mówi mi że na te czasy tylko
                        taki samolot poleci w górę [bez paliwa]. Popieram i to zdecydowanie
                        wiadomego kandydata na posła i wiadomego kandydata na senatora.
                        Problem w tym, że wiadomi kandydaci nie są tak medialni, choć w dniu
                        dzisiejszym ruszyli do boju. Zawsze stawiam na ludzi potrafiących
                        łączyć i trzymać się zasad. Z uwagi na szcunek dla krak-forum muszę
                        opowiedzieć się za Gosią i Heniem [wiadomo, celowo pokręciłem],
                        tylko jak to zniesie malpiarnia? Gosiu.
                        • gosia.43 Re: Cicho sza... 06.10.07, 22:09
                          Trooly...Teraz to już namieszałes strasznie... :) I nawet wiem , że
                          celowo..., ale to wiem ja ..ale uważaj , bo nie każdy się w tym
                          łapie..:)
                          Nasz barrin jest zupełnie w porządku - tyle z pewnością mogę
                          powiedzieć...:) Serio..
                          gosia
                          pośmiałam sie trochę przy francuskiej komedii na " jedynce"...:) i
                          zrobiłam przetwory z buraczków i papryki...będzie jak znalazł na
                          zimę...:)
                          miło , że wpadłeś , dobrej nocy Ci zyczę ..:0

i najważniejsze - nie załatwię tego głosowania - nie po mojej
                          myśli...:)
                          g
                          • gosia.43 Re: Cicho sza... 06.10.07, 22:12

• gosia.43 Re: Cicho sza... 06.10.07, 22:15
                              aż ... za wcześnie sie kliknęło... Trooly.. to była też przewrotność
                              z tym załatwieniem...chyba to rozumiesz..: I cieszę się ...:)
                              gosia
                              załatwię to jak trzeba..:)
                              g
                          • trooly Re: Cicho sza... 06.10.07, 22:22
                            To i ja zwijam żagle i cumuję do portu. Myśli Twoje jak pierwsze
                            płatki śniegu. Cieszy mnie, że w kilku kolejnych sprawach się
                            zgadzamy. Wybieram ludzi lojalnych, uporządkowanych i
                            odpowiedzialnych, inna to sprawa czy dobrze ulokowanych. Życie jest
                            ulotne, w nim musi być miejsce na szczerość, tylko wtedy powietrze
                            jest dobre do oddychania. Buraczki uwielbiam. Cichej, dobrej nocy,
                            bez karaluchów do poduchy ale z pozdrowieniami. Gosiu.
                  • weronka77 na tego na kogo w Australii;-))))))))))))))))))))) 07.10.07, 01:15

• basia.basia Czy to dlatego wycięte zostały wszystkie moje ... 06.10.07, 22:58
              posty skierowane do Weronki? Pierwszy miał tytuł "zagłosuj na PSL"
              i to był oczywiście żart ale chodziło mi o to, że w ogóle należy do tych wyborów
              koniecznie iść. Odpowiedzi Weronki też skasowano.

Czy to są normalne obyczaje na tym forum?

barrin napisał:

> z głównego forum wylecą wszystkie wątki agitujące - co innego
              > dyskusja polityczna, nawet pyskówka, a co innego jawna agitka, czy
              > też wzywanie do głosowania na konkretnych kandydatów
              • gosia.43 Re: Czy to dlatego wycięte zostały wszystkie moje 06.10.07, 23:06
                Basiu , Basiu.. nie denerwuj się..:)
                Zapewniam Cię , że Weronki nie trzeba agitować - Ona wie co robi
                i jak pójdzie głosowac to też wie na kogo..:)
                gosia
                • basia.basia Re: Czy to dlatego wycięte zostały wszystkie moje 07.10.07, 00:35
                  gosia.43 napisała:

> Basiu , Basiu.. nie denerwuj się..:)
                  > Zapewniam Cię , że Weronki nie trzeba agitować - Ona wie co robi
                  > i jak pójdzie głosowac to też wie na kogo..:)
                  > gosia

No dobrze:) Ale chodziło mi o to, że te posty zostały wycięte.
                  Jestem krakowianką ale rzadko na tym forum bywam i się zdumiałam,
                  że tu działa cenzura:(
                  • weronka77 wycięte bo.. 07.10.07, 01:18
                    śmiałam się do rozpuku nie mogąc pohamowac..myslalam ze sa milsze
                    zajęcia w sobotnie popołudnie i wieczór niż polityczne spory na forum
                    (!!).No i wogóle przebywanie na nim w taki czas-ja "obserwuję"
                    złożona chorobą ,ale inni? zdrowi?ot ,taka refleksja,może
                    faktycznie,jak mawiał Longi;-) niektórzy "żyją" forum.Nie wiem,nie
                    znam się,coraz mniej mnie to zajmuje.
                    • gosia.43 To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 09:32
                      nie wiem czy inni piszący na forum w soboty chorują , trzeba by
                      przeprowadzić sondaz albo chociaz jaka debatę..:) ale ja czuję się
                      świetnie..chorować ? chorobą złożoną czy niezłożoną ( nie znam
                      takiej :) - a po co mam chorować - ja w ogóle nie choruję...:)
                      A Ty źle się czułas pisząc kiedyś w soboty ?...

Co zaś do częstotliwości odwiedzania forum - taki czas - pewnie mi
                      przejdzie ..a może nie..lubię to nasze krakowskie..:) no , ale kto
                      jak kto ale Ty zapewne doskonale to rozumiesz biorac pod uwagę
                      jeszcze nie tak dawno Twoją aktywność...:)
                      tak czy siak - zdrowia życzę dużo..:)
                      niechora gosia
                      • henio56 zaczynam mieć wątpliwości czy warto głosować 07.10.07, 13:06
                        od 18 lat, te same ryje, te same hasła i obietnice przedwyborcze.
                        Po wyborach, kontynują politykę poprzedników, robią tylko pod siebie
                        aby niczego w korycie nie brakowało i nie odsunięto ich od władzy.
                        Natomiast, absolutnie nie przejmują się przedwyborczymi
                        zobowiązaniami. To nie sa żadne demokratyczne wybory, czy człowiek z
                        ulicy, samorząd, może zgłosić swego kondydata ? nie, może to zrobić
                        tylko partia.
                        • amii2 Re: Heniu, masz rację :-)) 08.10.07, 12:35
                          ja też brzydzę się wyborczym partyjniactwem, ale co robić... pójdę zagłosować, bo jak sobie pomyślę, że nie pójdę i będzie w rządzie jak było tylko że gorzej, pora będzie spakować swoje walizki, plecaki i kuferki, wyjechać za chlebem i godnym życiem gdzie indziej. Ostatnimi laty Polacy nabrali nomadycznego charakteru i krążą po świecie - w głębi ducha bardzo rozgoryczeni, że tak trzeba, by normalnie żyć. Wielu z nich zagłosuje, chociaż będą po to jechać wiele kilometrów. My w kraju mamy lokali wyborczych pod dostatkiem i prawie każdy dostał w tyłek ekonomicznie przez te kilka lat: stopa życiowa nam spuchła i okulała a nie polepszyła się... wierzę, że mimo wstrętu do politysiów, partii i plakatowych obietnic wielu z nas przemyśli wszystko i zagłosuje. Aby nikt za nich tego nie zrobił.
                      • weronka77 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 17:43
                        niewątpliwie jesteś tutaj najczęstszym gościem.Ja to może i nawet
                        rozumiem-taką "fascynację" FK przechodziłam rok temu ale..w wieku
                        lat niespełna 29....dlatego się smiałam wczoraj szczerze mówiąc.Ja
                        jestem "wolny ptak" nie mam ani rodziny ani "zobowiązań"
                        weekendowych wyikających z "dbania" o nią dlatego i pisałam dużo i
                        często.Niemniej jednak sprawdziłam i .."częstotliwością" oraz
                        ilością dorównywał Ci TYLKO LOngwehicle.Ja przy Tobie to "mały
                        pikuś"-chcesz to sprawdż..No i tym że jak zwykle wiele hałasu o
                        nic.Dziękuję za życzenia zdrowia ale niestety ubolewam-za póżno i
                        raczej niewiele pomoga.Chyba niepecjalnie wychodzi Nam wymiana zdań
                        mimo wszystko-dlatego może faktycznie nie odpisujmy sobie,co? do
                        takich wniosków dochodzę śledząc rozmowę tutaj..jest coś co mnie
                        drażni i napawa niesmakiem oraz..męczy w tej wymianie zdań-mam
                        nadzieję że nie masz mi za złe szczerości.
                        • gosia.43 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 19:44
                          Wiek i pisanie na forum to chyba słaba zależność. Trzeba być tylko
                          pełnoletnim .A już chyba mało istotne jest czy się ma 20 czy 60
                          lat. Niechże piszą ile się komu podoba. Ważna jest dobra
                          organizacja czasu. A najważniejsza rodzinka - grunt to rodzinka.
                          Mieć rodzinę prawdziwą - to wielkie szczęście..:)
                          Więcej luzu Weronko , życzę Ci dużo radości i uśmiechu..serio..:)
                          gosia

a teraz lecę pasteryzować buraczki , żeby moja kochana rodzinka
                          miała sałatkę do zimowych obiadów..i marynować grzybki , żeby
                          dorosła część rodzinki miała co zakąszać pod wódeczkę...
                          Bardzo w tym roku duży urodzaj...;)
                          pa i do następnego..:)
                          g
                          • weronka77 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 20:39
                            Mam i luz i radość i uśmiech.Ale..przepraszam-nie potrafię tego
                            okazać Tobie.Może i nie chcę.W kazdym razie tak już zostanie.I mam
                            nadzieję ze nie masz mi tego za złe.Tak bywa.
                            • gosia.43 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 21:04
                              .. ale to już jest Twój problem , nie mój...:)
                              gosia
                              • weronka77 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 21:07
                                Nie jesteś i nie będziesz moim problemem;-)Bo dla mnie jedni są a
                                innych nie ma;-)A po co odpisujesz?;-)
                                • gosia.43 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 21:13
                                  z grzeczności.. i dlatego , że trochę Cię lubię..:)
                                  gosia
                                  • weronka77 Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 07.10.07, 21:15
                                    a ja z każdym Twoim postem skierowanym do mnie coraz mniej....słowo
                                    za słowo.ba,słowotok za słowo..męczysz....zachowaj grzeczność dla
                                    kogo innego.Naprawdę.
                                    • barrin Re: To dobrze , bo śmiech to zdrowie..... 08.10.07, 00:17
                                      znacie swoje mejle, więc może już starczy tych serdeczności na forum ?
    • aga_zuza Re: Dziękuję adminie.... 08.10.07, 09:31
      to teraz się będzie działo..
      • henio56 Weronka zapytała admina, a ten ją wyciął 08.10.07, 20:19
        dlaczego ? nic obraźliwego tam nie było
        • trooly Re: Weronka zapytała admina, a ten ją wyciął 08.10.07, 20:26
          W dziewczynach jest ogrom energii. Watro zauważyć, że cenią ciepło
          ogniska domowego i potrafią je łączyć ze zdobyczami cywilizacji. "Od
          pasteryzowania do netu", to dobra zasada.
          • gosia.43 Nie we wszystkich Trooly , zdaje się 08.10.07, 20:40
            nie we wszystkich jest ta energia "szczera" ..
            gosia
          • weronka77 Re: Weronka zapytała admina, a ten ją wyciął 09.10.07, 01:48
            ogniska domowego nie posiadam a pasteryzować nie umiem;-)a energia-
            owszem rozpiera mnie zwłaszcza po randce z Prawnikiem;-)
        • gosia.43 Re: Weronka zapytała admina, a ten ją wyciął 08.10.07, 20:41
          henio56 napisał:

> dlaczego ? nic obraźliwego tam nie było

zależy jak kto co rozumie..
          gosia
          • trooly Re: Weronka zapytała admina, a ten ją wyciął 08.10.07, 20:52
            Sztuką wielką jest łączyć i zszywać. Henio myśli po męsku i
            wypowiada się szczerze, a buraczki są pyszne [tylko nie pomyśl, że
            jestem grubasem].Gosiu.
            • gosia.43 Czasami nawet cerowanie nie pomoże...:) 08.10.07, 21:00
              A wiesz Trooly , że są ludzie , którzy mają serce po prawej
              stronie..?
              gosia
              kondycja to dobra rzecz..:)
              g
              • trooly Re: Czasami nawet cerowanie nie pomoże...:) 08.10.07, 21:03
                Nawet kilku spotkałem, nawet lub jak wolisz "aż". Gosiu.
                • gosia.43 Re: Czasami nawet cerowanie nie pomoże...:) 08.10.07, 21:09
                  mowię poważnie , jednego takiego człowieka znam bardzo dobrze ,
                  wszystkie "pojedyncze organy odwrócone " , serio !
                  a innych to juz tylko z opowiadań..:)
                  gosia
                  pozdrawiam wieczorowo...
                  g
        • weronka77 Oj Henio,Henio;-) 09.10.07, 01:47
          o nic nie pytałam;-) pomyliło Ci się;-)Jeśli mam pytanie-to..dzwonię
          albo "sesemesuję";-)I nie wyciął a "pociął" jak już coś;-)"trochę"
          przegapiłeś;-)
          • henio56 Re: Oj Henio,Henio;-) 09.10.07, 03:53
            zapytałaś, dlaczego admin podpisał się na czarno.
            Pewnie kumpli szuka, czerwony zakłamaniec
            • gosia.43 Re: Oj Henio,Henio;-) 09.10.07, 07:21
              Chyba nie musi szukać , bo ma ich dość ..
              A z tego wątku zostało sporo postów wyciętych - nie tylko Weronki ,
              moich też ( to tak dla uspokojenia..)..:)
              gosia
            • weronka77 Re: Oj Henio,Henio;-) 09.10.07, 08:50
              aaa to;-) już wiem;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka