Dodaj do ulubionych

Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 23:46
Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera, studiuje ktoś tam z grupowiczów?
Jaki nastrój panuje? Czego się spodziewać?
Obserwuj wątek
    • Gość: iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:26
      czesc:-)
      sama o to pytalam jakies 2 mce wstecz:-).szkola dopiero zaczyna dzialalnosc
      wiec nie wiadomo czego sie spodziewac:-))))))))).
      byles na rozmowie juz?
      iza
      • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 18.07.03, 14:55
        ja byłam na rozmowie. Baaardzo miło i przyjemnie - to nie to co inne rozmowy
        kwalifikacyjne. naprawde no stress a wrecz przeciwnie :)
        no i jestem przyjeta. zobaczymy od października...co to bedzie :D ale ufam ze
        bedzie lepiej niz sie spodziewam.
        • Gość: ewa Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.plus.com 20.07.03, 21:13
          kochani ludzie!!!jestem sobie w londynie od troche.zdecydowalam,ze bez wzgledu na trudna sytuacje w polsce,wracam do krakowa,zeby troche postudiowac.slyszalam cos na temat WSE im.tischnera,ale nie wystarczajaco.interesuja mnie stosunki miedzynarodowe,studia wieczorowe.
          moze ktos z was powiedziec mi,czy zdaze zlozyc dokumenty pod koniec sierpnia,jakies egzaminy,czy wogule znajde jakas strone tej szkoly.
          please help if you can!!!
        • iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 09.09.03, 21:42
          co bylo w mailiku?u mnie jest blad i nie moge go odczytac
          iza
    • Gość: Ewelka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 22:44
      Tez jestem przyjeta. Na jakim kierunku jestescie?
      Jak narazie baaaaardzo mi sie podoba. Bardzo mili ludzie i super organizacja.
      Do zobaczenia w pazdzierniku :)
      • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 20.07.03, 00:10
        Stosunki Międzynarodowe. No to kogo spotkam?? piszcie, piszcie... :)

• Gość: Ola Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 19:35
          Ja tez stosunki miedzynarodowe
    • Gość: iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 11:12
      a jak wyglada ta rozmowa?o czym mowic? o co pytaja?ja bardzo chce ale strach
      mnie paralizuje, a dodatkowo nie stac mnie na strate 200 zlotych<sa
      ososby,ktore odpadaja,to juz wiem>
      iza
      • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 24.07.03, 18:20
        Weź pod uwage to, jakie dokumenty (dyplomy, certifikaty, zaświadczenia)
        dołączasz do dokumentów. Pod tym kątem będą cie pytali - więc dołaczajac cos
        możesz to łatwo przewidzieć. Ja np. miałam parę dokumentów z osiągnieciami a
        propos Unii Europejskiej więc 3/4 rozmowy było o UE. A poniewaz to mój konik
        to było spoko. Reszta czasu zeszła na bieżace wydarzenia w Polsce i na
        świecie - Wołyn i Irak.
        Jesli nei masz zaswiadzcen itp. to nastaw sie po prostu na biezace wydarzenia.
        wiec wystarczy ogladac codziennie serwisy informacyjne, czytac codzienna gazete.

Chyba ze na socjologie jest inna rozmowa kwalifikacyjna...ale watpie (w moim
        przypadku Stoskunki Miedzynarodowe)
        AAA!! jeszcze jedno: przygotuj sobei wypowiedź (bo to wymaga chwili
        zastanowienia) dlaczego TA szkola, dlaczego własnie TEN kierunkek. Padnie
        napewno o to pytanie. + wiedza o Tischcnerze - ogolna. Moze pasc pytanie: czy
        słyszalas cos o patronie itp. -> u mnei padło :)

that's all :-)))

POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI!!!

• iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 25.07.03, 11:17
          dzieki:-)
          wydrukowalam twoje porady i bede sie przygotowywac,moze za kilka dni dojade z
          papierami>.a jak dlugo czekalas na rozmowe?bo nie chcialabym w czsie urlopu
          siedziec w domku i czekac na rozmowe.
          iza
        • Gość: Inez Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 19:36
          Ja dostalam sie bez zadnych certyfikatow. Nawet posiadajac niewielka wiedze
          mozna przebrnac przez rozmowe. Wystarcza wlasne osmiele sie napisac dywagacje,
          nie ma sie czego bac jest naprawde milutko. O patronie wypada wiedziec, ale
          mnie akurat o to nie zapytali, nawet dobrze nie uzasadnilam dlaczego ta szkola
          a nie inna, prorytetem byl UJ, o czym nie omieszkalam poinformowac szanowna
          komisje rekrutacyjna. Nie wierze ze istanieja tacy, ktorzy sie nie dostali,
          chyba musiala ich trema "zerzrec":)Do zobaczenia w pazdzierniku:)

• Gość: iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 12:45
            o tym,ze sie nie dostaja wiem ze szkoly wlasnie,bo nie omieszkalam spytac.Lubie
            wiedziec jakie mam szanse i tak dziennie srednio 2 osoby nie zostaja przyjete.
            iza
    • Gość: Missm www.wse.krakow.pl ->strona szkoły IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 25.07.03, 14:59
      www.wse.krakow.pl -> oto i strona szkoły

co do rozmowy kwalifikacyjnej to terminy uzależnione są od grupy osób
      zapisującej się do szkoły. każda rozmowa - a raczej dzien w którym sa
      przeprowadzane, to ok. 7-10 osob. Wiec pewnei jak zadzownisz albo jzu przy
      skladaniu papierow powiedza ci wszystko. ALE!!! mozesz spokojnie przelozyc
      rozmowe nawet wyjezdzajac, i nie ma to wplywu na nic kompletnie. Po prostu
      bedziesz w nastepnej grupie. Rekrutacja trwa do 15 wrzesnai bodajze, wiec spoko
      masz czas.
    • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 28.07.03, 15:42
      jasne, że nie wszyscy się dostają - a) szkoła nei ma tyle miejsc ile osóbv sie
      zgłasza b) ta rozmowa kawalifikacyjna nie jest taka łatwa jak sie wydaje.
      • inezkr Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 28.07.03, 16:41
        ok, skoro sadzicie,ze sie nie dostaja to byc mzoe macie racje. Mnie po rozmowie
        wydawalo sie ze sie nie dostalam, wlasciwie nic warosciowego im nie
        powiedzialam, mysle ,ze gadalam od rzeczy, a mnie przyjeli, wiec doszlam do
        wniosku ze trzeba sie naprawde starac aby nie zostac studentka tej oto szkoly:)
        • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 28.07.03, 20:42
          To się ciesz :) nie wiem o co ta cała "awantura" czy ktos odpada czy nie.
          cieszmy sie ze nei wszedzie sa tak wyświrowane examiny jak na Uniwerku.

o ogole...po co ten temat? :D
          • Gość: iberka Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 10:06
            ehh
          • inezkr Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 30.07.03, 22:23
            ej zadna awantura. Oczywiscie ciesze sie, ze sie udalo i inni zapewne tez, mam
            nadzieje, ze kolene 3 lata beda super:) pa ludziska
            • Gość: monika Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.gze.pl 31.07.03, 11:15
              czy ktos planuje wynajecie pokoju w kamienicy dla studentow WSE na krasickiego?
              • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 01.08.03, 12:11
                ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest możliwe... :)
                mam juz wynajęty pokój w innej części miasta. ale kiedy dzwoniłam zapytać sie
                gdzie odbywaja sie wyklady, poniewaz szukam mieszkania i chce miec jak
                najblizej nic nie zaproponowali mi - sadze ze miejsc juz nie ma.
                szkoda! :(
    • inezkr Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 15.08.03, 10:07
      hej ludzie, nie wiecie moze ile nas tam bedzie studiowac? mieli jakies limity?
      ile osob zamierzeaja przyjac? ja slyszalam ze jest 80 na jeden kierunek i 100
      na drugi, ale ile na ktory nie mam zielonego pojecia.
      pozdrawiam
      Inez
      • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.03, 16:21
        Ja słyszałam podobnie. Przy czym panie w sekretariacie mówiły takze o
        mozliwosci doboru na wieksza ilosc - w razie duzego zainteresowania szkola. w
        sumie to pierwszy rok wiec moga sobie pozwolic na wieksza ilosc studentow -
        bedzie wiecej grup i tyle. za rok moze byc inaczej...

Pozdrawiam wszystkich przyszlych studentow!!
        do zobaczenia we wrzesniu (cos ok 15, racja?)
        • inezkr Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 18.08.03, 20:54
          Gość portalu: Missm napisał(a):

> Pozdrawiam wszystkich przyszlych studentow!!
          > do zobaczenia we wrzesniu (cos ok 15, racja?)

Jak to we wrzesniu? ej, to nie jest tak, ze oni maja do 15 wrzesnia przyslac
          jakies informacje czy cos? Moze sie czegos nie dotyczalam w liscie, jaki
          potwierdzal to, ze jestem przyjeta?:)

Inez
          • Gość: Missm Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 23.08.03, 17:08
            No tak, tak, 15 wrzesnia dopiero przysyłaja papierek z informacja -
            przepraszam, tak mi sie napisało :) jak sie jest na wakacjach i korzysta z
            kawiarenki a minuty leca to sie za szybko pisze i mysli... :D

Pozdrowionka!!
    • Gość: skafi Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 27.08.03, 13:41
      Miło się patrzy na Wasz entuzjazm. Perspektywa się niestety z czasem zmienia.
      Rok temu skończyłem stosunki na UJ, wraz ze mną ze 35 osób. O ile wiem nikt z
      nas nie zajmuje się teraz stosunkami międzynarodowymi. Nie wiem na jakiej
      podstawie władze WSE twierdzą, że otwierają najbardziej przyszłościowe
      kierunki studiów. Dla mnie to demagogia. Ale przynajmniej będziecie mieć
      sympatyczną kadrę, jeśli chodzi o znanych mi wykładowców z UJ.
      Jeśli wolno mi coś Wam radzić, to najwięcej pożytku jest ze nauki drugiego
      obok angielskiego języka i wyjazdów na stypendia, czy wręcz dłuższe studa za
      granicą. Być może Wasza uczelnia Wam w tym pomoże, ale najciekawsze oferty
      trzeba znajdować sobie samemu.
      • inezkr Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? 27.08.03, 22:21
        entuzjazm wynika raczej z rozpoczecia nowego rozdzialu w zyciu i z koncem nauki
        bzdetow rodem z LO. Dzis chyba trudno o kiedunek ktory gwarantuje prace.
        Logiczne jest rowniez to, ze lepiej podjac prace za granica, na to mam
        wlasciwie nadzieje:)Wolalabym UJ, ale troszke punktow zabraklo, przezyje:) A
        moze polecasz jaki kierunek obok stosunkow dobrze byloby studiowac bo ja na
        jednym nie zamierzam poprzestac:)
        Inez
        • Gość: skafi Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: trinity:* / 192.168.12.* 02.09.03, 17:10
          informatykę. No, ale jeśli to nie Twoja działka to może prawo? Wiem, że to
          horror, bo sam robię prawo, jako drugi kierunek, ale przy duzej determinacji,
          można wiele. Zresztą tylu palantów kończy te studia, że ludzie mądrzejsi
          powinni tym bardziej sobie poradzić. Prawników kształci się, co prawda, też za
          wielu, ale tez w każdym zawodzie znajomość prawa to duży atut. No i możesz
          zapisać się na drugi kierunek, obchodząc w ten sposób egzamin wstępny; potrzeba
          tylko dobrej średniej na swoich studiach. Potem musisz zrobić 2 lata prawa w
          ciągu roku plus swój podstawowy kierunek. To niemożliwe. Ale pierwszy rok prawa
          i własne studia juz tak, a 2-gi rok prawa powtarzasz i jesteś w domu.
          • Gość: Missm Do Iberki!! IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 10.09.03, 12:06
            wiem, że forum to nie miejsce na pisanie nie na temat, ale mailik owszem
            wysłałam z propozycją poznania sie przed inauguracją.

Missm@o2.pl
            napisz co o tym sądzisz? moze wiecej forumowiczow ktorzy zaczynaja studia w WSE
            sie spotka??
            • inezkr list z WSE 10.09.03, 14:35
              hej, dzis dopiero dostalam list z WSE, do tych z malopolski: byl ktos na tych
              egzaminach w IH, czego sie spodziewac, nie znosze egzaminow, yah, teraz bede
              sie stresowac do tego 2 pazdziernika:(

Missm dzieki ze e-mail, odpisalam:)

Pozdrawiam
              • iberka Re: list z WSE 10.09.03, 21:50
                egazaminy w IH?international house?angielski?
                wytlumaczcie mi prosze o co chodzi:-)
                iza
                • inezkr Re: list z WSE 10.09.03, 22:39
                  iberka napisała:

> egazaminy w IH?international house?

Tak IH-International House

angielski?

Tak

Ludzie z malopolski mieli lub beda mieli owe egzaminy chyba jakos w innym
                  terminie, przynajmniej to wynikalo z listu...

Inez
              • Gość: Ewelka Re: list z WSE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 12:32
                List dostalam.
                Egzaminow nie lubie, szczegolnie z angielskiego. Ale moze nie bedzie tak
                zle... :) Zamierzam wybrac sie d IH wczesniej i zdac egzamin przed 2
                pazdziernika. Im wczesniej tym lepiej, byle miec za soba :)
                Mam nadzieje, ze idziecie do Drukarni na Kazimierzu?! ( fajny pomysl)
                Pozdrawiam i do zobaczenia 30 wrzesnia!!!
                • Gość: Missm Re: list z WSE IP: *.warynski.net / 217.98.47.* 11.09.03, 15:46
                  Dołączam się do "apelu" o kilka słów o examinach językowych w IH.
                  Chociaż ja osobiście boję się testu z drugiego języka. Miałam tak beznadziejne
                  lekcje że mało mówiliśmy. więc ustny exam będzie dla mnie katorgą - ani me ani
                  be :D

• Gość: agata Re: list z WSE IP: *.bojko.krakow.pl 11.09.03, 16:25
                    a nie wiecie przypadkiem, czy mozna odmowic podchodzenia do drugiego testu? no
                    bo przeciez jesli ktos nei zna w ogole jezyka to na takim tescie i tak nic nie
                    wymysli. ja wprawdzie uczylam sie juz francuskiego, ale i tak chcialabym trafic
                    do grupy, ktora nie ma o tym jezyku bladego pojecia ;)
                    • inezkr Re: list z WSE 11.09.03, 18:17
                      znam ten bol:) Tez uczylam sie francuskiego, ale efekty nie sa zadziwiajace:)
                      testow i egzaminow nie znosze, a tu juz tak na dzien dobry beda nas meczyc, az
                      sie boje tego co bedzie dalej:)

Pozdrawiam
                      Inez
    • Gość: agata Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.bojko.krakow.pl 11.09.03, 19:45
      a tak z czystej ciekawosci - wiecie moze, ile osob odbylo rozmowe a ile zostalo
      przyjetych? ciekawa jestem czy na rozmowie trzeba bylo zablysnac, czy
      przyjmowali jak leci. ja osobiscie rozmowa sie troche stresowalam, ale okazalo
      sie, ze nie taki diabel straszny.
      pozdrawiam i do zobaczenia niebawem :)
      • Gość: Missm examy wszelakie... IP: *.warynski.net / 217.98.47.* 11.09.03, 21:57
        Super pomysł - odmówić podejścia do drugiego examu!!! ;) bo i tak na ustnym z
        niemca nic nie powiem sensownego ;P

A co do ilosci osób przyjętych... niedawno w GW, w dodatku o Krakowie było
        napisane coś o 380 osobach - ale to trzeba by było podzielić mniej wiecej na
        dwa kierunki.

Pozdrawim wszystkich
        i czekam wciąz na wiesci jak moze wyglądac ustny exam z jezyka.

Magda
        • Gość: agata Re: examy wszelakie... IP: *.bojko.krakow.pl 11.09.03, 23:23
          odnosze wrazenie, sie tu ludzie dosyc tym 'egzaminem ' stresuja. a przeciez to
          tylko test klasyfikujacy do poszczegolnych grup. ja uwazam, ze nie ma sie czym
          przejmowac :)
          tak czy owak, powodzenia ;)
        • inezkr Re: examy wszelakie... 12.09.03, 21:09
          Hej,
          Chyba cos przeoczylam, albo zle odczytalam, ale wydawalo mis ie ze ustny ejst
          tylko z angola, z drugiego obcego jest tylko pisemny! Napiszczcie,ze to prawda!

Ps. I nikt tu sie nie stesuje:) Jakkolwiek by sie nie nawalilo to i tak cie nie
          wywala, przynajmniej nie tak od razu:)

Pozdro
          Inez

• Gość: Ewelka Re: examy wszelakie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:41
            Z angielskiego jest ustny i pisemny. Z drugiego jezyka jest pisemny. W moim
            przypadku egzaminu z drugiego jezyka nie bedzie, bo z francuskiego jestem
            zielona :)
            Pozdrawiam
            • inezkr Re: examy wszelakie... 12.09.03, 22:34
              myslicie, ze to beda testy wyboru? Czy jest wogole ktos kto czuje sie mocny z
              drugiego jezyka? Wrrr nie znosze egzaminow nawet jak sa tak maloznaczace:)

Inez
              • Gość: iberka Re: examy wszelakie... IP: w3cache.* / 192.168.3.* 12.09.03, 23:48
                zycze Wam wszystkim powodzenia...u mnie los chcial inaczej,trudno,widac nie
                bylo mi pisane WSE...i wcale nie chodzi o rozmowe kwalifikacyjna,ehh.
                pozdrawiam:-)
                a co do jesykow to rrancuki jest banalem
                a angielski zna kazdy:-))))))))))))
                iza
                • Gość: Missm Re: examy wszelakie... IP: *.warynski.net / 217.98.47.* 13.09.03, 14:13
                  Widocznie dostałam inny harmonogram i w ogóle list z WSE... bo 2.10, w
                  czwartek... mam wyraźnei napisane: testy pisemne i ustne z języka
                  niemieckiego/francuskiego :)

i mam pytanie(chyba, że faktycznie mam inne pisemno z WSE): dlaczego testy
                  ustne z angola są 2 dni pod rząd??

A co do stresowania się: zgadzam się ze zdaniem że testy są bardzo
                  nieobiektywne. ale te akurat moga być dość sparwiedliwe - są zarówno ustne jak
                  i pisemne. Na iektóre filologie sa tylko pisemne (głupota!!).

A co sądzicie o testach z informatyki :D :D

Pozdrawiam wszystkich!!
                  • inezkr Re: examy wszelakie... 13.09.03, 20:24
                    Gość portalu: Missm napisał(a):

> Widocznie dostałam inny harmonogram i w ogóle list z WSE... bo 2.10, w
                    > czwartek... mam wyraźnei napisane: testy pisemne i ustne z języka
                    > niemieckiego/francuskiego :)

To ejst jakies pokrecone. Na tej rozpisce nie ma nic o ustnych z franca ani z
                    niemca, ale na tym harmonogramie w tabelce jest!!! Wrrr... co to za szkola, juz
                    mi sie nie podoba!:)))

> i mam pytanie(chyba, że faktycznie mam inne pisemno z WSE): dlaczego testy
                    > ustne z angola są 2 dni pod rząd??

No bo wszystkich jednego dnia nie zdaza przepytac:)

> A co do stresowania się: zgadzam się ze zdaniem że testy są bardzo
                    > nieobiektywne. ale te akurat moga być dość sparwiedliwe - są zarówno ustne
                    jak
                    > i pisemne. Na iektóre filologie sa tylko pisemne (głupota!!).

Wiesz co w tym wypadku wole test wielokrotnego wybory i mam gdzies na ile
                    wykaza one moje umiejetnosci, po prostu takie testy sa zdecydowanie mniej
                    stesujace. zawsze boje sie ze oddam czyta kartke, a przy tego typu testach
                    takiej mozliwosci nie ma:)

> A co sądzicie o testach z informatyki :D :D

Oj, ja nie wiem co sadze. Swoja edukacje informatyczna zakonczylam w 2 klasie
                    szkoly sredniej,a i tam lekcje polegaly na chat'owaniu:))

Inez
                    • Gość: Misms Re: examy wszelakie... IP: *.warynski.net / 217.98.47.* 14.09.03, 16:24
                      > ustne z angola są 2 dni pod rząd??
                      >
                      > No bo wszystkich jednego dnia nie zdaza przepytac:)
                      >
                      a jakoś z drugiego jezyka są jednego dnia ;P ja moze sie czepiam,a le to tak
                      jakby zakładali ze angol wszyscy znaja a drugi jezyk mniej (z czego sie
                      ciesze :) )

• inezkr Re: examy wszelakie... 15.09.03, 16:50
                        Z drugiego zdaza jednego dnia bo mamy dwa jezyki "drugie" francuski i niemiecki
                        wobec tego na ustny z ktoregos z tych jezykow jest mniej osob niz na angola, z
                        ktorego wszyscy beda przepytani:)

Ej a propos w-f'u to co wybraliscie?
                        • Gość: Missm Re: examy wszelakie... IP: *.warynski.net 15.09.03, 20:31
                          z wfu wybrałam basen i zrobiłam totalna głupotę bo wolałabym aerobik a na basen
                          sie osobno zapisac.i tak płace dodatkowo. ale pododno da sie wszystko zmienic.

• iberka WF? 17.09.03, 07:24
                            na zaocznych?ciekawe:-)
                            iza
                          • Gość: agata Re: examy wszelakie... IP: *.bojko.krakow.pl 17.09.03, 11:19
                            to na tej liscie byl basen?! wpatrywalam sie dobra chwile i nie zauwazylam...
                            ale zmienic na pewno mozna, z tego co mi powiedzieli, to bylo tylko orientacyjne
                            pozdrawiam :)
                    • Gość: Missm Re: examy wszelakie... IP: *.warynski.net / 217.98.47.* 14.09.03, 16:32
                      > > A co sądzicie o testach z informatyki :D :D
                      >
                      > Oj, ja nie wiem co sadze. Swoja edukacje informatyczna zakonczylam w 2 klasie
                      > szkoly sredniej,a i tam lekcje polegaly na chat'owaniu:))

jak wszyscy chyba :D to po co sie pytali w ankiecie jaka grupe sie wybiera z
                      informatyki?? grrr... przeciez nikt by nie oszukiwal umiejetnosci, bo na
                      lekcjach by zielony siedzial.Szkoda ze z wfu testu sprawnosciowego nam nie
                      zrobia (żebym tylko nei wykrakała!!)

Pozdrawiam wszystkich!!
                      Magda
      • Gość: Karol Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 23:44
        Cześć, no to zaczynam z Wami! ;-)

Dostałem się na socjologię. Mam pytanko: w liście jest napisane, ze wiekszość
        zajęć będzie sie odbywać na ul. Krowoderskiej. Czy ktos juz tam był i widział
        ten budynek? Myślałem, ze zajecia będa na Kosciuszki. Jestem z Wrocławia i nie
        mam możliwości sprawdzic tego "własnoocznie" ;-)

Gdyby komus przyszła ochota pisać, podaję maila: kszupryczynski@poczta.wp.pl

pozdrawiam i do zobaczenia
        Karol

• Gość: Gaja Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 19.09.03, 01:41
      Hello:)) Szukam ludziskow z socjologii z dziennych studiow:)) Pozdrawiam
      serdecznie Buzka wielka :*** (gajashedevil@wp.pl) Piszcie! :**
    • Gość: Gaja Re: Wyższa Szkoła Europejska im.Tischnera??? IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 19.09.03, 01:53
      Oczywiscie z ludziskami ze stosuneczkow tez bardzo chetnie pokonwersuje:)
      Pozdrawiam jeszcze raz BUZKA :***
    • Gość: agata test z angielskiego IP: *.bojko.krakow.pl 19.09.03, 10:55
      wczoraj bylam w IH. Test nie jest taki trudny, 100 pytan testowych. Na to 50-60
      minut. Po tescie krotka rozmowa z bardzo milym panem. Najpierw analizuje krotko
      wyniki testu (sprawdzane jest od razu). Potem zaczyna sie rozmowa po angielsku.
      Mnie pytal dlaczego wybralam socjologie, jak widze swoja przyszlosc po
      skonczeniu tej szkoly. Zadal jeszcze kilka innych pytan. Potem przydzielil mnie
      do odpowiedniej grupy. Oczywiscie na razie tylko orientacyjnie, bo do wczoraj
      test przeszlo okolo 20 osob. Ogolnie wszystko w milej atmosferze przebiegalo.
      Pozdrawiam :)
      • inezkr Re: test z angielskiego 19.09.03, 22:19
        Hej, super ze ktos o tym napisal, dzieki. Mam nadzieje, ze ja bede wspominac to
        rownie milo. A co robicie z drugim jezykiem? Z tego co tu pisaliscie wiem ze
        nie tylko ja mam problem w komunikowaniu sie po francusku/niemiecku i zadne
        ustne nie wchodza w gre bo chyba bede mogla wydobyc z siebie jedynie cos a
        la :"yyyyy?" :)Wobec takiego poziomu znajomosci francuskiego chcialbym z
        korzytac z mozliwosci o ile takowa isnieje nie przystapienia do egzaminu z
        drugiego jezyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka