Gość: Z pijanego gangu IP: 62.233.214.* 14.10.07, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech Sondaż "Gazety": Gowin dogonił Ziobrę IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:34 Ręce opadają jak się coś takiego czyta: 1. Po co komuś sondaż sprzed debat? 2. "Politycy PiS-u są jednak - przynajmniej urzędowo - optymistyczni. - Prognozuję remis z PO w Krakowie i zwycięstwo PiS-u w powiecie. Dla mnie debatę Ziobro - Gowin wygrał pan minister - oceniał wczoraj w rozmowie z nami Ryszard Terlecki, startujący do Sejmu z listy partii Kaczyńskich" - Rysiu urzędowo też przedstawiałeś optymizm w starciu z majchrem. A jak wyszło wszyscy wiemy. 3. "Mam świadomość, że PSL w takich badaniach jest mocno niedoszacowane. Widzę to, spotykając się z ludźmi nie tylko na wsi, ale i w Krakowie - twierdzi Grażyna Leja, krakowska liderka PSL-u." - nieco otłuszczona Leja nie zdaje sobie sprawy, że nie uratuje PSL-u w Krakowie. 4. Sepioł twarzą PO? Wolne żarty, to pełną gębą twarz postkomunisty majchrowskiego 5. "Badanie telefoniczne przeprowadzone przez PBS DGA 10-13 października na 477-osobowej, reprezentatywnej próbie pod względem płci, wieku i wykształcenia." - 477 osób powiedziało co wiedziało. Reasumując. Najlepsze głosowo wyniki w tym okręgu uzyskają Gowin, potem za nim będzie (z kiepskim wynikiem jak na oczekiwanie samego zainteresowanego) Ziobro, potem... ktoś z PO np. Raś lub Widacki z LiD. Reszta to mizeria z kilkutysięcznymi wynikami np. Matusik Lipiec, Sularz, Szczypiński, (PO) czy Wasserman, Terlecki, Kosior (PiS). A reszta jest fusem wywróżonym. Pozdrawiam ech (ciężko chcieć hulahop) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Sondaż "Gazety": Gowin dogonił Ziobrę IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:44 Teraz z lekką poprawką graficzną: Ręce opadają jak się coś takiego czyta: 1. Po co komuś sondaż sprzed debat? GW wyrzuciła forsę w błoto. 2. "Politycy PiS-u są jednak - przynajmniej urzędowo - optymistyczni. - Prognozuję remis z PO w Krakowie i zwycięstwo PiS-u w powiecie. Dla mnie debatę Ziobro - Gowin wygrał pan minister - oceniał wczoraj w rozmowie z nami Ryszard Terlecki, startujący do Sejmu z listy partii Kaczyńskich" - Rysiu urzędowo też przedstawiałeś optymizm w starciu z majchrem. A jak wyszło wszyscy wiemy. 3. "Mam świadomość, że PSL w takich badaniach jest mocno niedoszacowane. Widzę to, spotykając się z ludźmi nie tylko na wsi, ale i w Krakowie - twierdzi Grażyna Leja, krakowska liderka PSL-u." - nieco otłuszczona Leja nie zdaje sobie sprawy, że nie uratuje PSL-u w Krakowie. 4. Sepioł twarzą PO? Wolne żarty... To jest pełną gębą twarz postkomunisty majchrowskiego zwanego z urzędu pełnomocnikiem 5. "Badanie telefoniczne przeprowadzone przez PBS DGA 10-13 października na 477-osobowej, reprezentatywnej próbie pod względem płci, wieku i wykształcenia." - 477 osób powiedziało co wiedziało. Reasumując. Najlepsze głosowo wyniki w tym okręgu uzyskają Gowin, potem za nim będzie (z kiepskim wynikiem jak na oczekiwanie samego zainteresowanego) Ziobro, potem... ktoś z PO np. Raś lub Widacki z LiD. Reszta to mizeria z kilkutysięcznymi wynikami np. Matusik Lipiec, Sularz, Szczypiński, (PO) czy Wasserman, Terlecki, Kosior (PiS). A reszta jest fusem wywróżonym. Pozdrawiam ech (ciężko chcieć hulahop) To mój post jak wyżej po lekkim liftingu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy GoWin! Euro w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 01:55 GoWin! Idź i Wygraj! Utrzyj nosa temu zarozumiałemu krzykaczowi. Euro 2012 ma być w Krakowie! Ziobro się wypiął na Kraków, olał to miasto chce zostać prezydentem wszystkich prokuratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Rozumiem Tak tak, zmienia się codziennie !! IP: *.ists.pl 15.10.07, 04:33 Jednego dnia wszyscy chcą zagłosowac na PIS a drugiego na PO!! Alez to się zmienia!! Teraz Gowin dogonił Ziobrę, a wczoraj pisali, że ma 2 razy tyle głosów... Nic nie rozumiem... PSL nie wejdzie, tak samo miało być w wyborach samorządowych... NO A KOMITET LIGI PRAWICY? Wszyscy moi znajomi (z setka chłopa plus rodziny) na nich zagłosują i ja chyba też. Dla seniorów zlikwidują podatki od rent i emerytur a dla mnie i kumpli podatek PIT od firm. Będzie Ameryka w Polsce, nie będę musiał stąd wiać!! A jak nie wejdą, cóż, żegnaj Polsko na zawsze!! Emigracja... No, może wrócę, za 40 i parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Panie Gowin co z Tajsterem jak pan go chce rozwiąz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:38 Prosze się wypowiedzieć na temat Tajstera i rozwiązanie kwiesti jego? Jest nas wielu nie zdecydowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert_F Spot w TVP3 Kraków IP: *.ver.airbites.pl 15.10.07, 08:28 Wczoraj widziałem spot Rasia w TVP3 i musze uczciwie powiedzieć... PROFESJONALKA! Konkretnie, rzeczowo, rewelacja! Polecam jego stronkę, trzeba zobaczyc ile zdziałał dla Krakowa, no a do tego z GoWinem potrafi sie porozumieć i wspólnie bedą mogli sporo zdziałać dla naszego miasta! Tam tez można znaleźć jego spot TV, zobaczcie sami www.ireneuszras.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudynieczerwony de ju ve IP: 83.238.175.* 15.10.07, 10:27 wraca czas robienia z mózgu wodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbyt A jaki jest błąd statystyczny? IP: 62.29.157.* 15.10.07, 11:11 Wyniki bez podania błędu statystycznego są bezwartościowe, a tym bardziej nie można ich porównywać ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz_debaty Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! IP: 89.171.136.* 15.10.07, 11:27 wypunktował jego brak kompetencji, przeciez Gowin nawet nie wiedział na jakie ustawy głosował, gubił się i motał przez całą debatę, a spokojny i rzeczowy Ziobro obnażał jego niekompetencję niemiłosiernie. Oj panie dziennikarzu na zamówienie,manipulacja Gazety Ubeckiej jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
linia_ab Re: Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! 15.10.07, 11:35 Coś mi się wydaje, że oglądaliśmy zupełnie inne debaty... Gość portalu: Widz_debaty napisał(a): > wypunktował jego brak kompetencji, przeciez Gowin nawet nie wiedział na jakie > ustawy głosował, gubił się i motał przez całą debatę, a spokojny i rzeczowy > Ziobro obnażał jego niekompetencję niemiłosiernie. Oj panie dziennikarzu na > zamówienie,manipulacja Gazety Ubeckiej jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbyt Re: Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! IP: *.93.classcom.pl 15.10.07, 17:50 Wymiatasz stary! Takich bezmyślnych fanatyków właśnie potrzeba PiSdzielcom. I nikt Wam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś