Dodaj do ulubionych

Sondaż "Gazety": Gowin dogonił Ziobrę

IP: 62.233.214.* 14.10.07, 23:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ech Sondaż "Gazety": Gowin dogonił Ziobrę IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:34
      Ręce opadają jak się coś takiego czyta:

1. Po co komuś sondaż sprzed debat?

2. "Politycy PiS-u są jednak - przynajmniej urzędowo - optymistyczni. -
      Prognozuję remis z PO w Krakowie i zwycięstwo PiS-u w powiecie. Dla mnie debatę
      Ziobro - Gowin wygrał pan minister - oceniał wczoraj w rozmowie z nami Ryszard
      Terlecki, startujący do Sejmu z listy partii Kaczyńskich" - Rysiu urzędowo też
      przedstawiałeś optymizm w starciu z majchrem. A jak wyszło wszyscy wiemy.

3. "Mam świadomość, że PSL w takich badaniach jest mocno niedoszacowane. Widzę
      to, spotykając się z ludźmi nie tylko na wsi, ale i w Krakowie - twierdzi
      Grażyna Leja, krakowska liderka PSL-u." - nieco otłuszczona Leja nie zdaje sobie
      sprawy, że nie uratuje PSL-u w Krakowie.

4. Sepioł twarzą PO? Wolne żarty, to pełną gębą twarz postkomunisty majchrowskiego

5. "Badanie telefoniczne przeprowadzone przez PBS DGA 10-13 października na
      477-osobowej, reprezentatywnej próbie pod względem płci, wieku i wykształcenia."
      - 477 osób powiedziało co wiedziało.

Reasumując. Najlepsze głosowo wyniki w tym okręgu uzyskają Gowin, potem za nim
      będzie (z kiepskim wynikiem jak na oczekiwanie samego zainteresowanego) Ziobro,
      potem... ktoś z PO np. Raś lub Widacki z LiD.

Reszta to mizeria z kilkutysięcznymi wynikami np. Matusik Lipiec, Sularz,
      Szczypiński, (PO) czy Wasserman, Terlecki, Kosior (PiS).

A reszta jest fusem wywróżonym.

Pozdrawiam
      ech (ciężko chcieć hulahop)

• Gość: ech Sondaż "Gazety": Gowin dogonił Ziobrę IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:44
      Teraz z lekką poprawką graficzną:

Ręce opadają jak się coś takiego czyta:

1. Po co komuś sondaż sprzed debat? GW wyrzuciła forsę w błoto.

2. "Politycy PiS-u są jednak - przynajmniej urzędowo - optymistyczni. -
      Prognozuję remis z PO w Krakowie i zwycięstwo PiS-u w powiecie. Dla mnie debatę
      Ziobro - Gowin wygrał pan minister - oceniał wczoraj w rozmowie z nami Ryszard
      Terlecki, startujący do Sejmu z listy partii Kaczyńskich"

- Rysiu urzędowo też przedstawiałeś optymizm w starciu z majchrem. A jak wyszło
      wszyscy wiemy.

3. "Mam świadomość, że PSL w takich badaniach jest mocno niedoszacowane. Widzę
      to, spotykając się z ludźmi nie tylko na wsi, ale i w Krakowie - twierdzi
      Grażyna Leja, krakowska liderka PSL-u."

- nieco otłuszczona Leja nie zdaje sobie sprawy, że nie uratuje PSL-u w Krakowie.

4. Sepioł twarzą PO? Wolne żarty... To jest pełną gębą twarz postkomunisty
      majchrowskiego zwanego z urzędu pełnomocnikiem

5. "Badanie telefoniczne przeprowadzone przez PBS DGA 10-13 października na
      477-osobowej, reprezentatywnej próbie pod względem płci, wieku i wykształcenia."

- 477 osób powiedziało co wiedziało.

Reasumując. Najlepsze głosowo wyniki w tym okręgu uzyskają Gowin, potem za nim
      będzie (z kiepskim wynikiem jak na oczekiwanie samego zainteresowanego) Ziobro,
      potem... ktoś z PO np. Raś lub Widacki z LiD.

Reszta to mizeria z kilkutysięcznymi wynikami np. Matusik Lipiec, Sularz,
      Szczypiński, (PO) czy Wasserman, Terlecki, Kosior (PiS).

A reszta jest fusem wywróżonym.

Pozdrawiam
      ech (ciężko chcieć hulahop)

To mój post jak wyżej po lekkim liftingu ;)
    • Gość: pamiętliwy GoWin! Euro w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 01:55
      GoWin! Idź i Wygraj! Utrzyj nosa temu zarozumiałemu krzykaczowi. Euro 2012 ma
      być w Krakowie! Ziobro się wypiął na Kraków, olał to miasto chce zostać
      prezydentem wszystkich prokuratorów.
    • Gość: Nie Rozumiem Tak tak, zmienia się codziennie !! IP: *.ists.pl 15.10.07, 04:33
      Jednego dnia wszyscy chcą zagłosowac na PIS a drugiego na PO!!
      Alez to się zmienia!!
      Teraz Gowin dogonił Ziobrę, a wczoraj pisali, że ma 2 razy tyle
      głosów...
      Nic nie rozumiem... PSL nie wejdzie, tak samo miało być w wyborach
      samorządowych...
      NO A KOMITET LIGI PRAWICY? Wszyscy moi znajomi (z setka chłopa plus
      rodziny) na nich zagłosują i ja chyba też. Dla seniorów zlikwidują
      podatki od rent i emerytur a dla mnie i kumpli podatek PIT od firm.
      Będzie Ameryka w Polsce, nie będę musiał stąd wiać!!
      A jak nie wejdą, cóż, żegnaj Polsko na zawsze!! Emigracja...
      No, może wrócę, za 40 i parę lat.
    • Gość: wyborca Panie Gowin co z Tajsterem jak pan go chce rozwiąz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:38
      Prosze się wypowiedzieć na temat Tajstera i rozwiązanie kwiesti jego?

Jest nas wielu nie zdecydowanych
    • Gość: Albert_F Spot w TVP3 Kraków IP: *.ver.airbites.pl 15.10.07, 08:28
      Wczoraj widziałem spot Rasia w TVP3 i musze uczciwie powiedzieć...
      PROFESJONALKA! Konkretnie, rzeczowo, rewelacja!
      Polecam jego stronkę, trzeba zobaczyc ile zdziałał dla Krakowa, no a do tego z
      GoWinem potrafi sie porozumieć i wspólnie bedą mogli sporo zdziałać dla naszego
      miasta! Tam tez można znaleźć jego spot TV, zobaczcie sami www.ireneuszras.pl
    • Gość: rudynieczerwony de ju ve IP: 83.238.175.* 15.10.07, 10:27
      wraca czas robienia z mózgu wodę
    • Gość: Odbyt A jaki jest błąd statystyczny? IP: 62.29.157.* 15.10.07, 11:11
      Wyniki bez podania błędu statystycznego są bezwartościowe, a tym bardziej nie
      można ich porównywać ze sobą.
    • Gość: Widz_debaty Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! IP: 89.171.136.* 15.10.07, 11:27
      wypunktował jego brak kompetencji, przeciez Gowin nawet nie wiedział na jakie
      ustawy głosował, gubił się i motał przez całą debatę, a spokojny i rzeczowy
      Ziobro obnażał jego niekompetencję niemiłosiernie. Oj panie dziennikarzu na
      zamówienie,manipulacja Gazety Ubeckiej jest porażająca.
      • linia_ab Re: Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! 15.10.07, 11:35
        Coś mi się wydaje, że oglądaliśmy zupełnie inne debaty...

Gość portalu: Widz_debaty napisał(a):

> wypunktował jego brak kompetencji, przeciez Gowin nawet nie wiedział na jakie
        > ustawy głosował, gubił się i motał przez całą debatę, a spokojny i rzeczowy
        > Ziobro obnażał jego niekompetencję niemiłosiernie. Oj panie dziennikarzu na
        > zamówienie,manipulacja Gazety Ubeckiej jest porażająca.
      • Gość: Odbyt Re: Oj kłamcy, przecież Ziobro zmiażdzył Gowina! IP: *.93.classcom.pl 15.10.07, 17:50
        Wymiatasz stary! Takich bezmyślnych fanatyków właśnie potrzeba PiSdzielcom. I
        nikt Wam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka