Dodaj do ulubionych

Ależ się to forum nudne zrobiło

21.11.07, 12:04
i takie swięte..Coż z wami - no...:)
dziewczyna
Obserwuj wątek
    • niegrzeczna_dziewczyna Re: Ależ się to forum nudne zrobiło 21.11.07, 12:05
      są tu jakie figlarki i figlarze ?
      :)
      dziewczyna
      • peteen nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:06
        i co robię?
        wychodzę...
        • niegrzeczna_dziewczyna Re: nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:07
          bo trzeba chodzic do kina z dziewczyna a nie solo...
          dziewczyna
          • peteen Re: nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:08
            czy to jest może propozycja, moja ty niegrzeczna dziewczyno?
            • niegrzeczna_dziewczyna a jestes figlarz ? 21.11.07, 12:09
              - bo ja nie lubię sie nudzic....
              dziewczyna
              • peteen no, nawet fikuśny... 21.11.07, 12:12
                ale i tak wszystko zależy od filmu...
                • niegrzeczna_dziewczyna film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:14
                  jak tęcza.... a kupisz mi colę...?
                  dziewczyna
                  • zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:15
                    Nawija prawie jak sarenka.
                    • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:17
                      a Ty ile masz lat - zielony ? , bo ładniej mówi peteen - bardziej
                      doświadzony chyba...
                      dziewczyna
                      • zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:19
                        26, a co?
                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:22
                          fajny wiek - chłopczyku - a Ty jestes figlarz...? czy bufon ?
                          dziewczyna
                          • zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:29
                            Przyznaję, że mam problemy z samooceną, szczególnie w takim kryterium 0-1-owym.
                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:32
                              tobie tylko sarenki po głowie chodzą .. za dużo marzysz...
                              dziewczyna

głowa w chmurach...:)
                              • zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:48
                                Owszem, ale czy to źle?
                                Choć niestety tu też słabo portal działa.
                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:52
                                  pomarzyć zawsze dobrze , a nie wiesz gdzie poszedl peteen i ile ma
                                  lat ? znasz go ?
                                  dziewczyna
                                  • zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:53
                                    Wiem tylko, że jest jednym z najstarszych forumowiczów.
                                    • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:57
                                      PETEEN ? - najstarszy ... o boze to znaczy ile ?...
                                      dziewczyna
                                      to pewnie dlatego zrezygnowal z tego kina..., szkoda...:)
                    • krzychut Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:17
                      Zaczyna sie na ostro.
                      Niegrzeczna dziewczyna kogoś mi przypomina:-)

• niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:18
                        jeszcze jeden , dobra chłopaki - moze przestanie byc tak tu
                        okropnie nudno...
                        jakas imprezka ?..
                        dziewczyna
                      • weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:37
                        Mnie też;-))Myślisz że ma ogniste włosy fantazyjnie przystrzyżone?;-)
                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:48
                          ja jestem slodką blondynka i mam dlugie włosy...
                          dziewczyna
                          i często jestem niegrzeczna...:)
                          • weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:50
                            Tak,tak..;-) I bywasz Dzika i masz kolce jak Róża;-)))))))))
                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:54
                              nie wiem w czym rzecz , jaka róża - ja wole tulipany...:)
                              dziewczyna
                              • weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:56
                                Kurcze..ten podpis pod tekstem też "charakterystyczny"..i ilość postów..Już
                                lepiej pójdę albo się przeloguję dla zabawy;-)
                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:59
                                  nie wiem o co ci chodzi , ale niech tam..:0
                                  dziewczyna
                                  • weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 13:00
                                    I niech tak zostanie;-)
                    • peteen dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:17
                      nie wiedziałem, jak się z tego kina wykręcic...
                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:20
                        peteen - zebyś nie żałował...:)
                        dziewczyna
                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:23
                          peteen - zawiodłam się na tobie...
                          dziewczyna
                          • peteen Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:24
                            ba, nie ty pierwsza, nie ty pierwsza, na tym forum już wiele lasek
                            się zawiodło na mnie...
                            • niegrzeczna_dziewczyna to po co sie odzywales do mnie 21.11.07, 12:26
                              i mącisz mi w głowie..?
                              dziewczyna
                              ja jestem wyjątkowa laska...:)
                              • peteen taka metoda... 21.11.07, 12:27
                                rozkochać do szaleństwa i rzucić (może być w wariancie z dziecięciem
                                przy piersi)...
                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: taka metoda... 21.11.07, 12:29
                                  eee gdzie tam do rozkochania .. jeszczes nie zaczął , a już
                                  kończysz...
                                  dziewczyna
                                  nie jestes figlarzem..
                                  • peteen kiedyś... 21.11.07, 12:34
                                    na tym forum taka jedna weronka zakpiła sobie z moich uczuć, od tej
                                    pory jestem zgorzkniały...
                                    • weronka77 Re: kiedyś... 21.11.07, 12:35
                                      Ojciec Tyś już zwariował do cna;-))
                                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: kiedyś... 21.11.07, 12:38
                                        ooo!!! bawiliscie sie w tatusia i córeczkę ?
                                        dziewczyna
                                        • weronka77 Re: kiedyś... 21.11.07, 12:40
                                          Pewnie,nawet siadałam mu na kolanach;-)
                                          • niegrzeczna_dziewczyna Re: kiedyś... 21.11.07, 12:41
                                            a bił cię w pupe ?
                                            dziewczyna
                                    • niegrzeczna_dziewczyna wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:37
                                      i z pewnoscia cie nie zawiode...
                                      dziewczyna
                                      widocznie ta weronka nie zna sie na prawdziwej milości...
                                      • peteen tylko czas, tylko czas... 21.11.07, 12:39
                                        no to tymczasem...
                                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: tylko czas, tylko czas... 21.11.07, 12:43
                                          uciekasz peteen ? - a wrócisz jeszcze...:)
                                          dziewczyna
                                          czas zawsze mozna umilić...:)
                                      • weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:39
                                        No pewnie że się nie zna bo po pierwsze jest egoistka,materialistka,wredna
                                        snobka a po drugie to na prawdziwą miłość nie ma miejsca w Weronki życiu;)
                                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:40
                                          ja tez pieniążki lubię , ale jestem czułą dziewczynką...:)
                                          dziewczyna
                                          • weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:46
                                            A ja nie;-))Idę miło spędzać czas;-) Wpadnę potem ,może Gosia będzie...
                                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:50
                                              jaka znowu gosia , nic tylko gosia i gosia - przeciez niech inni
                                              tez beda na forum....
                                              dziewczyna
                                              a czemu ty rzucilas peteena ..za młody dla ciebie był ?
                                              • weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:52
                                                Nikogo nie rzuciłam.UWielbiam cudzych mężów.Nawet mam randkę o 14 z takowym;-)
                                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:55
                                                  ale fajnie..ja tez lubie randki..ale peteen uciekł..a on ma zonę ?
                                                  wiesz?
                                                  dziewczyna
                                                  • weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:56
                                                    Nic nie wiem.Sama go zapytaj.PAPA!
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna No..pa 21.11.07, 13:02
                                                    a pamiętaj - dobrze się na randce sprawuj..może ci coś kuop...:)
                                                    dziewczyna
                                                  • weronka77 Re: No..pa 21.11.07, 13:03
                                                    zawsze kupują;-) Nawet jak nie jestem grzeczna;-)Takich sobie
                                                    wybieram;-)Zakupoholików jak ja;-)))
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: No..pa 21.11.07, 13:06
                                                    i znowu mamy wspólne cechy..ja tez takich mam..:)fajna jestes
                                                    weronka....:)
                                                    dziewczyna
                                                    a nie wiesz czy peteen jest hojny ?
                                                  • zielonki Re: No..pa 21.11.07, 13:21
                                                    Potwierdzam.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: No..pa 21.11.07, 13:23
                                                    co potwierdzasz ? Hojność ? ....
                                                    dziewczyna
                                                  • zielonki Re: No..pa 21.11.07, 13:27
                                                    że jest fajna.
                                                    A peteen jest jak większość krakusem z krwi i gnatów.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna No tak.. 21.11.07, 13:43
                                                    i wszyscy poszli. Zostałam sama , niegrzeczna dziewczyna . Teraz
                                                    bede myslala kiedy wróci i czy wogóle wróci peteen. zaprosil mnie
                                                    prawie że do kina , obiecał colę i uciekł.
                                                    a ja naiwna myslałam ,że on taki rycerz romantyczny ..
                                                    dziewczyna
                                                    i jak ja sobie teraz z tym poradzę...
                                                  • trooly Szeregowiec Peteen proszony o wsparcie! 21.11.07, 14:57
                                                    Niegrzeczna dziewczynka jest wyraźnie zakłopotana, proszę
                                                    przygotować program wsparcia dla bidulki.

Nie martw się dziewczynko, jutro też wzejdzie słońce. Jeśli nie uda
                                                    się z kinem to polecam:
                                                    pl.youtube.com/watch?v=kWo2vLz99NM
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Zakłopotana ? 21.11.07, 16:48
                                                    Mam wręcz rozdarte serce. Jeszcze trochę zaczekam , ale jak się nie
                                                    zjawi - to znaczy , że robił sobie ze mnie hece. A ja myślałam , że
                                                    chce mnie poderwac i do kina zabrać. Na jakiś film o miłości. I może
                                                    by za rękę potrzymał w tym knie..
                                                    A może ty trooly znasz peteena i wiesz coś wiecej o nim , czy on
                                                    rzeczywiscie jest taki uwodziciel ?
                                                    Strasznie w tym twoim filmie duzo brzydkich słów..Ty to dopiero
                                                    musisz byc niegrzeczny chłopak z krakowa .
                                                    dziewczyna
                                                  • trooly Re: Zakłopotana ? 21.11.07, 18:39
                                                    Oj przepraszam, pomyliłem filmy, TERAZ TO I JA JESTEM ZAKŁOPOTANY.
                                                    Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Okropna sprawa, jest mi
                                                    wstyd, przepraszam. I to jeszcze w takim dniu, sam nie wiem jak do
                                                    tego doszło. Proszę o wykasowanie tego okropieństwa. W życiu staram
                                                    się unikać brzydkich słów, choć świętym nie jestem. Przyznacie
                                                    jednak, że film jest gorszący, lepiej już nie wracajmy do niego.
                                                    Nasz język jest taki piękny. Przyjmijcie moje przeprosiny.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Dobra , dobra... 21.11.07, 18:54
                                                    niezłe z ciebie ziółko , dobre sobie : pierwszy raz !!! he , he...
                                                    U mnie na studiach to takie same słowa odchodzą w przerwach , a
                                                    dopiero przed egzaminami ...czasami uszy zatykam , ciekawe co z
                                                    tych studentów wyrośnie..
                                                    Zielony napisał , ze peteen jest tu najstarszy , ale nawet jakby
                                                    miał te trzydziesci lat - na to kino bym się pokusiła , ale
                                                    stchórzył. No trudno .
                                                    A ty trolly to w której dzielnicy krakowa mieszkasz.. i chodzisz do
                                                    którego kina ?
                                                    dziewczyna
                                                  • trooly Re: Dobra , dobra... 21.11.07, 19:27
                                                    Fakt, zachowałem się okropnie. Poprosiłem już o skasowanie wpisu,
                                                    tyle mogę zrobić. Przeglądałem kila filmów i palec strzelił błędnie,
                                                    ojjojjoj.

Pewnie szeregowiec Peteen jest stary, kto wie gdzie był w armii,
                                                    może służylismy w jednej jednostce, w jednym plutonie, a nawet w
                                                    jednej drużynie. Jestem bardzo stary, kiedyś już chyba wspominałem.
                                                    Mam zaledwie 158 wzrostu, duży brzuch. Zawsze noszę przy sobie
                                                    radio, słucham muzyki swingowej. W młodości byłem bokserem, mam
                                                    jeszcze ze sobą starą skakankę, podwiązuje nią spodnie. Lubię dobre
                                                    filmy, kiedyś znałem wszystkie krakowskie kina i wiele dziewczyn,
                                                    było to chyba w 76 roku, pewnie te kina zostały skasowane
                                                    [dziewczyny może jeszcze nie]. Lubię czosnek, boczek i kiszoną
                                                    kapustkę, nie popijam wódki [czas degustuję], wolę koniak. Nie palę
                                                    papierochów, lubię ciągliwe krówki mleczne. Nie mieszkam w Krakowie,
                                                    chyba ze myślisz o świecie wirtualnym.

Nie daj się niegrzeczna, walcz z godnością na twarzy, w końcu jesteś
                                                    jeszcze dziewczyną. Być kobietą nie jest tak łatwo, przemyśl i
                                                    dobrze wybieraj.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Nic z tego nie rozumiem... 21.11.07, 19:44
                                                    najpierw puszczasz filmy studenckie , a później głosisz kazania jak
                                                    ksiądz...
                                                    Skąd ja mam wiedzieć , jakie kina były w 76 roku ? - Nie było mnie
                                                    wtedy jeszcze na świecie !
                                                    Ja też nie palę , ale lubię "trawke " czasami i dobre imprezy...i
                                                    nie wiem co to jest koniak - mama mówiła , ze to napój
                                                    dyrektorski...
                                                    dziewczyna

eee , pójdę do kina z kolegą z roku , ze studiów - własnie wysłał
                                                    mi esemesa...:)
                                                  • trooly Re: Nic z tego nie rozumiem... 21.11.07, 19:59
                                                    Nie wygłupiaj się, koniak dobrze znasz. Ja koniak piję ale bez
                                                    przesady, lubię kakao. Trawa nie dla mnie, koszę ją specjalną
                                                    kosiarką, kto by sie męczył z jej spalaniem. Wykopałem dół, tam ją
                                                    składuję wraz z odpadkami, to naprawdę dobry nawóz. Imprezy to i ja
                                                    lubię, najlepiej wiosenne majówki, etc.

Co da ten kolega ze studiów [dragal], nie przeżył tyle co ja, a i
                                                    skakanki pewnie nie ma. Filmy moge jeszcze polecić, znam ciekawe.
                                                    Jakie to kazania wygłaszam, dbam o język i kulturę, tylko tyle. Znam
                                                    taki film, że oczopląsu się dostaje, a włosy stają jak szczotka
                                                    ryżowa.
                                                  • gosia.43 Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:06
                                                    nauczyć życia ? Naprawdę ?
                                                    dziewczyna
                                                    tyle , że ja psotna jestem i nie taka grzeczna...; poradzisz
                                                    sobie ?
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna No...pieknie.... 21.11.07, 20:09
                                                    ktoś się pode mnie podszywa... jakaś gosia...ładnie to tak ?
                                                    dziewczyna
                                                  • trooly Re: No...pieknie.... 21.11.07, 20:22
                                                    To normalne, nie dziw się. Sam tak kiedyś miałem. Dziewczyny nie
                                                    zawsze są grzeczne. Wybacz niegrzecznej i tylko nie puszczaj tej
                                                    bajki, wstyd straszny. Jeszcze jej operator nie skasował.
                                                  • weronka77 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:10
                                                    Gosia,to Ty jesteś ta Dziewczyna czy Nasza Gosia?;-)
                                                  • gosia.43 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:16
                                                    Oczywiście , że Gosia...Wkurzyła mnie korespondencja Dziewczyny z
                                                    Troolym....Niepotrzebnie sie uniosłam...:)
                                                    gosia
                                                    tacy są mężczyźni....:)
                                                    g
                                                  • weronka77 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:17
                                                    Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że "sprawa się rypła";-))))))))))))))
                                                  • gosia.43 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:21
                                                    Mnie też .i głupio mi.. Jestem zazdrosna o Troolego - ot
                                                    poprostu.., zawsze do mnie tak ładnie pisał..., nie wytrzymałam.. ,
                                                    a tu nagle jakaś Dziewczyna...
                                                    gosia
                                                    Trolly - sorry ...:)
                                                  • weronka77 Niezły z Ciebie "Straszak";-) 21.11.07, 20:26
                                                    Widzisz,po kłopocie-Dziewczyna uciekła jak tylko wkroczyłaś do
                                                    akcji;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tak trzymać!
                                                  • gosia.43 Re: Niezły z Ciebie "Straszak";-) 21.11.07, 20:29
                                                    Nie bedzie mi tu jakaś studentka podskakiwac...:)
                                                    gosia
                                                  • weronka77 Ooo właśnie! 21.11.07, 20:41
                                                    W mordę jej i nożem! a co;-)
                                                  • trooly Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 20:49
                                                    Weronko, bez bicia w mordę, bez bicia, proszę. Pamiętaj, że mam
                                                    skakankę! Dzisiaj Dzień życzliwości, opanuj swoją energię.
                                                  • weronka77 Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 20:55
                                                    Nie ja biję tylko Gosia;)
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 20:58
                                                    no własnie - to jakas gosia weszla w mój watek i narobiła bigosu...
                                                    dziewczyna
                                                  • trooly Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 21:01
                                                    To dobrze, bardzo lubię bigos. Taki z marcheweczką, ze śliwkami i
                                                    grzybkami, pychota. Nie spierajcie się dziewczyny, wszystkie chyba
                                                    potraficie gotować, to jest OK.
                                                  • trooly Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:34
                                                    Jestem wiekowy i tak juz mam, muszę szanować każdego. Fajnie, że
                                                    jesteś zazdrosna ale nie godzi się w taki dzień. Niegrzeczność bywa
                                                    grzeczna, trzeba to zrozumieć...
                                                  • gosia.43 Re: Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:43
                                                    no...takiego to Cię nie znałam...:)
                                                    gosia
                                                    a moze masz racje , młodym i niedoświadczonym trzeba pomagać ..ale
                                                    nie takimi filmami...:)
                                                  • trooly Re: Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:53
                                                    Ojej, mówiłem że to pomyłka, straszna pomyłka. Poleciało jak z
                                                    procy. Prosiłem o wykasowanie, a tu nici. Nie zasnę przez ten
                                                    piekielny film, że też takie swiństwa w necie. Co mam zrobić,
                                                    normalnie przepraszam. Wszystko przez te niegrzeczne dziewczyny i
                                                    głupie bajki...
                                                  • trooly Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:29
                                                    Ej Weronko dlaczego się "rypła". Znam niegrzeczną dziewczynę, kiedyś
                                                    byliśmy razem w krakowskim teatrze. To nie jest taka mała dziewczyna
                                                    [wysoka to nie jest, na szczęście], ona grała w przedstawieniu, a ja
                                                    siedziałem na widowni. Porządna jest, nie gniewajcie się. Dlaczego
                                                    Gosia się denerwuje na nią, mówiłem że mam skakankę, jak trzeba to
                                                    zrobi się porządek. Jestem wiekowy, muszę wychowywać, a to dzisiaj
                                                    Dzień Życzliwości.
                                                  • trooly Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:19
                                                    Zaraz chcę. Dziewczyno, trzeba z siebie dawać innym, tyle ile można.
                                                    To Nasz ludzki obowiązek. Z niegrzecznymi różnie bywa, trzeba je
                                                    edukować, a przy okazji i one czegoś uczą. Mądrości nigdy nie za
                                                    wiele. Mam skakankę, przydaje się na różne okazje. Krakowianki to
                                                    fajne dziewczyny, ładnie się ubierają [uwielbiam ludowe łaszki].
                                                    Jako człowiek wiekowy muszę z siebie wydobywać dary, np. taki dar
                                                    śpiewania pod nosem, ileż w nim ciepła. Psotne dziewczyny są
                                                    zazwyczaj fajnymi, tylko udają. Mogę opowiedzieć o dawnych latach, o
                                                    duchach i łotrzykach, o bitwach toczonych na polach rolnych. Nauczę
                                                    rzemiosła... Trochę mi smutno przez ten film, czy zasnę? Co to
                                                    człowiekowi się przytrafia, niegrzeczny ze mnie mężczyzna.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:37
                                                    peteen , weronka , trooly , gosia - stare wygi - tak ? ..
                                                    dobrze , to ja idę sobie teraz popłakac .. a nie ... - pójdę do
                                                    dyskoteki ..mam dość waszych morali ., musicie być wszyscy strasznie
                                                    starzy.....
                                                    dziewczyna
                                                    zupełnie nie rozumiecie niegrzecznej dziewczyny , zupełnie ..
                                                    pa
                                                  • trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:47
                                                    Eeeeee, nie przesadzaj z płaczem. Chcesz Nas zdenerwować. My tu
                                                    radzimy jak Ci uprzyjemnić wieczór, a Ty chcesz beczeć, niegrzeczna
                                                    z Ciebie dziewczyna. Przez Ciebie się naraziłem ale to nie koniec
                                                    świata, wymyślimy inne rozwiązania [znajdziemy grzecznego chłopaka],
                                                    daj nam jeden dzień. Idź spać ale zjedz dobrą kolację, jutro
                                                    porozmawiamy. Wieku się nie lękaj, jest w Nas młody duch, a to jest
                                                    ważne. Rozumiemy wszystko, oj Ty niegrzeczna.
                                                  • weronka77 Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:48
                                                    Nie rób Histerii tylko zostań z Nami! Będzie fajnie,zobaczysz;-) Zwłaszcza po
                                                    północy jak już będę mogła przestać być miłą,psiakrew;-)))
                                                  • trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:55
                                                    Psia kość, chyba nie zamierzasz mordować niegrzecznej? Opamiętaj
                                                    się, choć ten jeden raz! Musimy dziewczynki edukować, a nie mordować.
                                                  • weronka77 Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:56
                                                    Ojejku! Mordu na studentce jeszcze nie uskuteczniałam!!!DZIĘKI TROOLY!!!Tantiemy
                                                    dla Ciebie!;-)
                                                  • trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 21:04
                                                    Jeszcze powiesz, że w beczkę wpakujesz ciało i z górki pod karpiki?
                                                    Prosiłem, a Ty swoje. Musisz się w końcu opanować, ludzi braknie.
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Ciekawe jak wyglądałby mord na studentce 21.11.07, 21:04
                                                    wykonany wspólnymi siłami = weronka + trooly....
                                                    dziewczyna
                                                    gratuluję Wam......
                                                    juz znikam...:)
                                                  • trooly Re: Ciekawe jak wyglądałby mord na studentce 21.11.07, 21:09
                                                    Oj niegrzeczna, ja nie morduję, ja powstrzymuję Weronkę. No nie, jak
                                                    możesz mnie posądzać. Uciekam i ja, jeszcze Weronka wpadnie na
                                                    pomysł związania kilku dziewczyn moją prywatną skakanką, a Ty
                                                    strzelisz z procy w mój okropnie długi nos. Opdpoczywajcie i
                                                    pamiętajcie, Dzień Życzliwosci to nie przelewki, zapamiętam ten
                                                    dzionek. Film będzie mnie zadręczał, psia kość.
                                                  • gosia.43 Trooly.... 21.11.07, 21:18
                                                    nie przejmuj się .. na szczęście mam ( jak mi się zdaje ) dobre
                                                    poczucie humoru.....
                                                    studentkę - dziewczynę weźmiemy pod opiekę - może coś to da...może
                                                    ja choć trochę wychowamy , wydaje się zagubioną być....
                                                    gosia

zupełnie się nie gniewam...
                                                    dobtrej nocy )
                                                    g
                                                  • weronka77 eee tam.. 21.11.07, 21:20
                                                    zaprosimy ją na forumowe spotkanie i wykorzystamy;-)jak ładna,to czemu nie;-))
                                                  • gosia.43 Re: eee tam.. 21.11.07, 21:29
                                                    no własnie..moze sie do czegos przyda. Albo przynajmniej znajdziemy
                                                    Jej faceta , żeby z Nią do kina poszedł. Peteen spalony !
                                                    gosia
                                                  • trooly Popieram 21.11.07, 22:54
                                                    I na koniec koniecznie posłuchajcie:
                                                    pl.youtube.com/watch?v=6MKHJ5Cyk90
                                                  • zielonki Re: Popieram 21.11.07, 23:56
                                                    Na spotkaniach są same ładne forumowiczki.
                                                  • trooly Oj te dziewczyny 22.11.07, 07:48
                                                    Ciężko spałem, a z rana drogi kiepskie [oblodzone]. Dziewczyny
                                                    działają jak sokowirówki. Może i są ładne ale jakie niegrzeczne.
                                                  • gosia.43 Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:02
                                                    A....czasami trzeba trochę napsocić...:)
                                                    gosia

grzeczne dziewczyny są nudne...:)
                                                    g
                                                  • trooly Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:11
                                                    To prawda, dobrze tak trochę napsocić ale bez mordów, czy mord.
                                                    Grzeczne dziewczyny nie są takie złe, potrzebne jest im lekkie
                                                    zakręcenie. Ludzie z kwaśnymi minami są nimi właśnie...
                                                  • gosia.43 Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:25
                                                    grzeczne czy grzeszne ?.....
                                                    :)

gosia
                                                  • trooly Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 09:08
                                                    Nie należy grzeszyć. Niegrzeczność to już stan codzienny, trudny do
                                                    pokonania. Jeśli będziemy grzeczni dla jednych, to drudzy odbiorą to
                                                    jako niegrzeczność. Trudna to sprawa cieszyć się tym, co człowiek
                                                    posiada [własną grzeczność, czyli i niegrzeczność]i jakim jest ale
                                                    szczerze cieszyć się, piękna to sprawa... W Łodzi obudziło się
                                                    słońce [grzeczne].
                                                  • gosia.43 " Lepiej grzeszyć a potem żałować.., 22.11.07, 09:23
                                                    niż żałować , że się nie grzeszyło.." Powiedzenie niczego sobie ,
                                                    nawet przez chwilę używałam słów tych do sygnaturki...
                                                    Ciekawe czy można grzecznie grzeszyć ..., czy tylko niegrzecznie..:)
                                                    gosia

w Krakowie po porannej dawce sporej mgły promienie słońca
                                                    przebijaja się...., jest ładnie..
                                                    dobrego dnia życzę :)
                                                    g
                                                  • trooly Re: " Lepiej grzeszyć a potem żałować.., 22.11.07, 10:10
                                                    Słoneczko jest wspaniałe, daje wiele radości nawet w ponurym
                                                    listopadzie. Witam Rudego 102, przeciągam się jak kot i zabieram
                                                    ostro do pracy, bez niej nie będzie kołaczy. Fajnie czasami
                                                    posmakować łakoci [dzisiaj mam chęć na daktyle].

Theo Mood mówi "Grzeczność jest ubezpieczeniem sumienia,
                                                    niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej duszy".
                                                  • gosia.43 niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej duszy... 22.11.07, 12:48
                                                    - kapitalna "definicja" niegrzeczności...:)

A żeby pozostać w temacie wątku skojarzył mi się ten wiersz
                                                    Agnieszki Osieckej :

Szukam wiatru w polu

Są takie noce
                                                    od innych łaskawsze,
                                                    kiedy się wolno wygłupić,
                                                    wolno powtarzać "nigdy" i "zawsze",
                                                    wolno słowami się upić,
                                                    tylko nie wolno tej nocy pod różą
                                                    okraść, okłamać, oszukać,
                                                    bo się już będzie
                                                    odtąd na próżno
                                                    bezsennej nocy tej szukać...

Szukam wiatru w polu,
                                                    zapomnianych słów,
                                                    śladu łez w kąkolu,
                                                    przedwczorajszych bzów.
                                                    Szukam wiatru w polu,
                                                    jak to trwa i trwa,
                                                    chociaż oczy bolą,
                                                    szukam w niebie dna...

Są takie noce
                                                    od innych ciemniejsze,
                                                    kiedy się wolno rozpłakać,
                                                    wolno powtarzać słowa najświętsze,
                                                    mówić o wróżbach i znakach,
                                                    tylko nie wolno tej nocy pod różą
                                                    okraść, okłamać, oszukać,
                                                    bo się już będzie
                                                    odtąd na próżno
                                                    bezsennej nocy tej szukać....

Szukam wiatru w polu,
                                                    zapomnianych słów,
                                                    śladu łez w kąkolu,
                                                    przedwczorajszych bzów.
                                                    Szukam wiatru w polu,
                                                    jak to trwa i trwa,
                                                    chociaż oczy bolą,
                                                    szukam w niebie dna...

to może jednak warto szukać....
                                                    gosia
                                                  • trooly Re: niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej dusz 22.11.07, 14:49
                                                    Tak jest Pani Kapitan. Fajny ten polny tekst ale zapracowanie nie
                                                    pozwala trwać w bezsenności. Odmeldowuję się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka