niegrzeczna_dziewczyna 21.11.07, 12:04 i takie swięte..Coż z wami - no...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegrzeczna_dziewczyna Re: Ależ się to forum nudne zrobiło 21.11.07, 12:05 są tu jakie figlarki i figlarze ? :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:06 i co robię? wychodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:07 bo trzeba chodzic do kina z dziewczyna a nie solo... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nuda, aż chce się wyjść z kina... 21.11.07, 12:08 czy to jest może propozycja, moja ty niegrzeczna dziewczyno? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna a jestes figlarz ? 21.11.07, 12:09 - bo ja nie lubię sie nudzic.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no, nawet fikuśny... 21.11.07, 12:12 ale i tak wszystko zależy od filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:14 jak tęcza.... a kupisz mi colę...? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:15 Nawija prawie jak sarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:17 a Ty ile masz lat - zielony ? , bo ładniej mówi peteen - bardziej doświadzony chyba... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:22 fajny wiek - chłopczyku - a Ty jestes figlarz...? czy bufon ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:29 Przyznaję, że mam problemy z samooceną, szczególnie w takim kryterium 0-1-owym. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:32 tobie tylko sarenki po głowie chodzą .. za dużo marzysz... dziewczyna głowa w chmurach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:48 Owszem, ale czy to źle? Choć niestety tu też słabo portal działa. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:52 pomarzyć zawsze dobrze , a nie wiesz gdzie poszedl peteen i ile ma lat ? znasz go ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:53 Wiem tylko, że jest jednym z najstarszych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:57 PETEEN ? - najstarszy ... o boze to znaczy ile ?... dziewczyna to pewnie dlatego zrezygnowal z tego kina..., szkoda...:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:17 Zaczyna sie na ostro. Niegrzeczna dziewczyna kogoś mi przypomina:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:18 jeszcze jeden , dobra chłopaki - moze przestanie byc tak tu okropnie nudno... jakas imprezka ?.. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:37 Mnie też;-))Myślisz że ma ogniste włosy fantazyjnie przystrzyżone?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:48 ja jestem slodką blondynka i mam dlugie włosy... dziewczyna i często jestem niegrzeczna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:50 Tak,tak..;-) I bywasz Dzika i masz kolce jak Róża;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:54 nie wiem w czym rzecz , jaka róża - ja wole tulipany...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:56 Kurcze..ten podpis pod tekstem też "charakterystyczny"..i ilość postów..Już lepiej pójdę albo się przeloguję dla zabawy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: film będzie kolorowy..... 21.11.07, 12:59 nie wiem o co ci chodzi , ale niech tam..:0 dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:17 nie wiedziałem, jak się z tego kina wykręcic... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:20 peteen - zebyś nie żałował...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:23 peteen - zawiodłam się na tobie... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dobrze, żes się włączył... 21.11.07, 12:24 ba, nie ty pierwsza, nie ty pierwsza, na tym forum już wiele lasek się zawiodło na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna to po co sie odzywales do mnie 21.11.07, 12:26 i mącisz mi w głowie..? dziewczyna ja jestem wyjątkowa laska...:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen taka metoda... 21.11.07, 12:27 rozkochać do szaleństwa i rzucić (może być w wariancie z dziecięciem przy piersi)... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: taka metoda... 21.11.07, 12:29 eee gdzie tam do rozkochania .. jeszczes nie zaczął , a już kończysz... dziewczyna nie jestes figlarzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen kiedyś... 21.11.07, 12:34 na tym forum taka jedna weronka zakpiła sobie z moich uczuć, od tej pory jestem zgorzkniały... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: kiedyś... 21.11.07, 12:38 ooo!!! bawiliscie sie w tatusia i córeczkę ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: kiedyś... 21.11.07, 12:41 a bił cię w pupe ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:37 i z pewnoscia cie nie zawiode... dziewczyna widocznie ta weronka nie zna sie na prawdziwej milości... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: tylko czas, tylko czas... 21.11.07, 12:43 uciekasz peteen ? - a wrócisz jeszcze...:) dziewczyna czas zawsze mozna umilić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:39 No pewnie że się nie zna bo po pierwsze jest egoistka,materialistka,wredna snobka a po drugie to na prawdziwą miłość nie ma miejsca w Weronki życiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:40 ja tez pieniążki lubię , ale jestem czułą dziewczynką...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:46 A ja nie;-))Idę miło spędzać czas;-) Wpadnę potem ,może Gosia będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:50 jaka znowu gosia , nic tylko gosia i gosia - przeciez niech inni tez beda na forum.... dziewczyna a czemu ty rzucilas peteena ..za młody dla ciebie był ? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:52 Nikogo nie rzuciłam.UWielbiam cudzych mężów.Nawet mam randkę o 14 z takowym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:55 ale fajnie..ja tez lubie randki..ale peteen uciekł..a on ma zonę ? wiesz? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wyleczę twoje rany... 21.11.07, 12:56 Nic nie wiem.Sama go zapytaj.PAPA! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna No..pa 21.11.07, 13:02 a pamiętaj - dobrze się na randce sprawuj..może ci coś kuop...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: No..pa 21.11.07, 13:03 zawsze kupują;-) Nawet jak nie jestem grzeczna;-)Takich sobie wybieram;-)Zakupoholików jak ja;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: No..pa 21.11.07, 13:06 i znowu mamy wspólne cechy..ja tez takich mam..:)fajna jestes weronka....:) dziewczyna a nie wiesz czy peteen jest hojny ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: No..pa 21.11.07, 13:23 co potwierdzasz ? Hojność ? .... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: No..pa 21.11.07, 13:27 że jest fajna. A peteen jest jak większość krakusem z krwi i gnatów. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna No tak.. 21.11.07, 13:43 i wszyscy poszli. Zostałam sama , niegrzeczna dziewczyna . Teraz bede myslala kiedy wróci i czy wogóle wróci peteen. zaprosil mnie prawie że do kina , obiecał colę i uciekł. a ja naiwna myslałam ,że on taki rycerz romantyczny .. dziewczyna i jak ja sobie teraz z tym poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Szeregowiec Peteen proszony o wsparcie! 21.11.07, 14:57 Niegrzeczna dziewczynka jest wyraźnie zakłopotana, proszę przygotować program wsparcia dla bidulki. Nie martw się dziewczynko, jutro też wzejdzie słońce. Jeśli nie uda się z kinem to polecam: pl.youtube.com/watch?v=kWo2vLz99NM Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Zakłopotana ? 21.11.07, 16:48 Mam wręcz rozdarte serce. Jeszcze trochę zaczekam , ale jak się nie zjawi - to znaczy , że robił sobie ze mnie hece. A ja myślałam , że chce mnie poderwac i do kina zabrać. Na jakiś film o miłości. I może by za rękę potrzymał w tym knie.. A może ty trooly znasz peteena i wiesz coś wiecej o nim , czy on rzeczywiscie jest taki uwodziciel ? Strasznie w tym twoim filmie duzo brzydkich słów..Ty to dopiero musisz byc niegrzeczny chłopak z krakowa . dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Zakłopotana ? 21.11.07, 18:39 Oj przepraszam, pomyliłem filmy, TERAZ TO I JA JESTEM ZAKŁOPOTANY. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Okropna sprawa, jest mi wstyd, przepraszam. I to jeszcze w takim dniu, sam nie wiem jak do tego doszło. Proszę o wykasowanie tego okropieństwa. W życiu staram się unikać brzydkich słów, choć świętym nie jestem. Przyznacie jednak, że film jest gorszący, lepiej już nie wracajmy do niego. Nasz język jest taki piękny. Przyjmijcie moje przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Dobra , dobra... 21.11.07, 18:54 niezłe z ciebie ziółko , dobre sobie : pierwszy raz !!! he , he... U mnie na studiach to takie same słowa odchodzą w przerwach , a dopiero przed egzaminami ...czasami uszy zatykam , ciekawe co z tych studentów wyrośnie.. Zielony napisał , ze peteen jest tu najstarszy , ale nawet jakby miał te trzydziesci lat - na to kino bym się pokusiła , ale stchórzył. No trudno . A ty trolly to w której dzielnicy krakowa mieszkasz.. i chodzisz do którego kina ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dobra , dobra... 21.11.07, 19:27 Fakt, zachowałem się okropnie. Poprosiłem już o skasowanie wpisu, tyle mogę zrobić. Przeglądałem kila filmów i palec strzelił błędnie, ojjojjoj. Pewnie szeregowiec Peteen jest stary, kto wie gdzie był w armii, może służylismy w jednej jednostce, w jednym plutonie, a nawet w jednej drużynie. Jestem bardzo stary, kiedyś już chyba wspominałem. Mam zaledwie 158 wzrostu, duży brzuch. Zawsze noszę przy sobie radio, słucham muzyki swingowej. W młodości byłem bokserem, mam jeszcze ze sobą starą skakankę, podwiązuje nią spodnie. Lubię dobre filmy, kiedyś znałem wszystkie krakowskie kina i wiele dziewczyn, było to chyba w 76 roku, pewnie te kina zostały skasowane [dziewczyny może jeszcze nie]. Lubię czosnek, boczek i kiszoną kapustkę, nie popijam wódki [czas degustuję], wolę koniak. Nie palę papierochów, lubię ciągliwe krówki mleczne. Nie mieszkam w Krakowie, chyba ze myślisz o świecie wirtualnym. Nie daj się niegrzeczna, walcz z godnością na twarzy, w końcu jesteś jeszcze dziewczyną. Być kobietą nie jest tak łatwo, przemyśl i dobrze wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Nic z tego nie rozumiem... 21.11.07, 19:44 najpierw puszczasz filmy studenckie , a później głosisz kazania jak ksiądz... Skąd ja mam wiedzieć , jakie kina były w 76 roku ? - Nie było mnie wtedy jeszcze na świecie ! Ja też nie palę , ale lubię "trawke " czasami i dobre imprezy...i nie wiem co to jest koniak - mama mówiła , ze to napój dyrektorski... dziewczyna eee , pójdę do kina z kolegą z roku , ze studiów - własnie wysłał mi esemesa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nic z tego nie rozumiem... 21.11.07, 19:59 Nie wygłupiaj się, koniak dobrze znasz. Ja koniak piję ale bez przesady, lubię kakao. Trawa nie dla mnie, koszę ją specjalną kosiarką, kto by sie męczył z jej spalaniem. Wykopałem dół, tam ją składuję wraz z odpadkami, to naprawdę dobry nawóz. Imprezy to i ja lubię, najlepiej wiosenne majówki, etc. Co da ten kolega ze studiów [dragal], nie przeżył tyle co ja, a i skakanki pewnie nie ma. Filmy moge jeszcze polecić, znam ciekawe. Jakie to kazania wygłaszam, dbam o język i kulturę, tylko tyle. Znam taki film, że oczopląsu się dostaje, a włosy stają jak szczotka ryżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:06 nauczyć życia ? Naprawdę ? dziewczyna tyle , że ja psotna jestem i nie taka grzeczna...; poradzisz sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna No...pieknie.... 21.11.07, 20:09 ktoś się pode mnie podszywa... jakaś gosia...ładnie to tak ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: No...pieknie.... 21.11.07, 20:22 To normalne, nie dziw się. Sam tak kiedyś miałem. Dziewczyny nie zawsze są grzeczne. Wybacz niegrzecznej i tylko nie puszczaj tej bajki, wstyd straszny. Jeszcze jej operator nie skasował. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:10 Gosia,to Ty jesteś ta Dziewczyna czy Nasza Gosia?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:16 Oczywiście , że Gosia...Wkurzyła mnie korespondencja Dziewczyny z Troolym....Niepotrzebnie sie uniosłam...:) gosia tacy są mężczyźni....:) g Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:17 Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że "sprawa się rypła";-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:21 Mnie też .i głupio mi.. Jestem zazdrosna o Troolego - ot poprostu.., zawsze do mnie tak ładnie pisał..., nie wytrzymałam.. , a tu nagle jakaś Dziewczyna... gosia Trolly - sorry ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Niezły z Ciebie "Straszak";-) 21.11.07, 20:26 Widzisz,po kłopocie-Dziewczyna uciekła jak tylko wkroczyłaś do akcji;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Niezły z Ciebie "Straszak";-) 21.11.07, 20:29 Nie bedzie mi tu jakaś studentka podskakiwac...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 20:49 Weronko, bez bicia w mordę, bez bicia, proszę. Pamiętaj, że mam skakankę! Dzisiaj Dzień życzliwości, opanuj swoją energię. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 20:58 no własnie - to jakas gosia weszla w mój watek i narobiła bigosu... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Ooo właśnie! 21.11.07, 21:01 To dobrze, bardzo lubię bigos. Taki z marcheweczką, ze śliwkami i grzybkami, pychota. Nie spierajcie się dziewczyny, wszystkie chyba potraficie gotować, to jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:34 Jestem wiekowy i tak juz mam, muszę szanować każdego. Fajnie, że jesteś zazdrosna ale nie godzi się w taki dzień. Niegrzeczność bywa grzeczna, trzeba to zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:43 no...takiego to Cię nie znałam...:) gosia a moze masz racje , młodym i niedoświadczonym trzeba pomagać ..ale nie takimi filmami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Każdego szanuję, nawet grzecznych ludzi 21.11.07, 20:53 Ojej, mówiłem że to pomyłka, straszna pomyłka. Poleciało jak z procy. Prosiłem o wykasowanie, a tu nici. Nie zasnę przez ten piekielny film, że też takie swiństwa w necie. Co mam zrobić, normalnie przepraszam. Wszystko przez te niegrzeczne dziewczyny i głupie bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:29 Ej Weronko dlaczego się "rypła". Znam niegrzeczną dziewczynę, kiedyś byliśmy razem w krakowskim teatrze. To nie jest taka mała dziewczyna [wysoka to nie jest, na szczęście], ona grała w przedstawieniu, a ja siedziałem na widowni. Porządna jest, nie gniewajcie się. Dlaczego Gosia się denerwuje na nią, mówiłem że mam skakankę, jak trzeba to zrobi się porządek. Jestem wiekowy, muszę wychowywać, a to dzisiaj Dzień Życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Chcesz mnie , studentkę 21.11.07, 20:19 Zaraz chcę. Dziewczyno, trzeba z siebie dawać innym, tyle ile można. To Nasz ludzki obowiązek. Z niegrzecznymi różnie bywa, trzeba je edukować, a przy okazji i one czegoś uczą. Mądrości nigdy nie za wiele. Mam skakankę, przydaje się na różne okazje. Krakowianki to fajne dziewczyny, ładnie się ubierają [uwielbiam ludowe łaszki]. Jako człowiek wiekowy muszę z siebie wydobywać dary, np. taki dar śpiewania pod nosem, ileż w nim ciepła. Psotne dziewczyny są zazwyczaj fajnymi, tylko udają. Mogę opowiedzieć o dawnych latach, o duchach i łotrzykach, o bitwach toczonych na polach rolnych. Nauczę rzemiosła... Trochę mi smutno przez ten film, czy zasnę? Co to człowiekowi się przytrafia, niegrzeczny ze mnie mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:37 peteen , weronka , trooly , gosia - stare wygi - tak ? .. dobrze , to ja idę sobie teraz popłakac .. a nie ... - pójdę do dyskoteki ..mam dość waszych morali ., musicie być wszyscy strasznie starzy..... dziewczyna zupełnie nie rozumiecie niegrzecznej dziewczyny , zupełnie .. pa Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:47 Eeeeee, nie przesadzaj z płaczem. Chcesz Nas zdenerwować. My tu radzimy jak Ci uprzyjemnić wieczór, a Ty chcesz beczeć, niegrzeczna z Ciebie dziewczyna. Przez Ciebie się naraziłem ale to nie koniec świata, wymyślimy inne rozwiązania [znajdziemy grzecznego chłopaka], daj nam jeden dzień. Idź spać ale zjedz dobrą kolację, jutro porozmawiamy. Wieku się nie lękaj, jest w Nas młody duch, a to jest ważne. Rozumiemy wszystko, oj Ty niegrzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:48 Nie rób Histerii tylko zostań z Nami! Będzie fajnie,zobaczysz;-) Zwłaszcza po północy jak już będę mogła przestać być miłą,psiakrew;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:55 Psia kość, chyba nie zamierzasz mordować niegrzecznej? Opamiętaj się, choć ten jeden raz! Musimy dziewczynki edukować, a nie mordować. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 20:56 Ojejku! Mordu na studentce jeszcze nie uskuteczniałam!!!DZIĘKI TROOLY!!!Tantiemy dla Ciebie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Tak . tacy jestescie... 21.11.07, 21:04 Jeszcze powiesz, że w beczkę wpakujesz ciało i z górki pod karpiki? Prosiłem, a Ty swoje. Musisz się w końcu opanować, ludzi braknie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Ciekawe jak wyglądałby mord na studentce 21.11.07, 21:04 wykonany wspólnymi siłami = weronka + trooly.... dziewczyna gratuluję Wam...... juz znikam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Ciekawe jak wyglądałby mord na studentce 21.11.07, 21:09 Oj niegrzeczna, ja nie morduję, ja powstrzymuję Weronkę. No nie, jak możesz mnie posądzać. Uciekam i ja, jeszcze Weronka wpadnie na pomysł związania kilku dziewczyn moją prywatną skakanką, a Ty strzelisz z procy w mój okropnie długi nos. Opdpoczywajcie i pamiętajcie, Dzień Życzliwosci to nie przelewki, zapamiętam ten dzionek. Film będzie mnie zadręczał, psia kość. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Trooly.... 21.11.07, 21:18 nie przejmuj się .. na szczęście mam ( jak mi się zdaje ) dobre poczucie humoru..... studentkę - dziewczynę weźmiemy pod opiekę - może coś to da...może ja choć trochę wychowamy , wydaje się zagubioną być.... gosia zupełnie się nie gniewam... dobtrej nocy ) g Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 eee tam.. 21.11.07, 21:20 zaprosimy ją na forumowe spotkanie i wykorzystamy;-)jak ładna,to czemu nie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: eee tam.. 21.11.07, 21:29 no własnie..moze sie do czegos przyda. Albo przynajmniej znajdziemy Jej faceta , żeby z Nią do kina poszedł. Peteen spalony ! gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Popieram 21.11.07, 22:54 I na koniec koniecznie posłuchajcie: pl.youtube.com/watch?v=6MKHJ5Cyk90 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Popieram 21.11.07, 23:56 Na spotkaniach są same ładne forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Oj te dziewczyny 22.11.07, 07:48 Ciężko spałem, a z rana drogi kiepskie [oblodzone]. Dziewczyny działają jak sokowirówki. Może i są ładne ale jakie niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:02 A....czasami trzeba trochę napsocić...:) gosia grzeczne dziewczyny są nudne...:) g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:11 To prawda, dobrze tak trochę napsocić ale bez mordów, czy mord. Grzeczne dziewczyny nie są takie złe, potrzebne jest im lekkie zakręcenie. Ludzie z kwaśnymi minami są nimi właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 08:25 grzeczne czy grzeszne ?..... :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Oj te dziewczyny 22.11.07, 09:08 Nie należy grzeszyć. Niegrzeczność to już stan codzienny, trudny do pokonania. Jeśli będziemy grzeczni dla jednych, to drudzy odbiorą to jako niegrzeczność. Trudna to sprawa cieszyć się tym, co człowiek posiada [własną grzeczność, czyli i niegrzeczność]i jakim jest ale szczerze cieszyć się, piękna to sprawa... W Łodzi obudziło się słońce [grzeczne]. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 " Lepiej grzeszyć a potem żałować.., 22.11.07, 09:23 niż żałować , że się nie grzeszyło.." Powiedzenie niczego sobie , nawet przez chwilę używałam słów tych do sygnaturki... Ciekawe czy można grzecznie grzeszyć ..., czy tylko niegrzecznie..:) gosia w Krakowie po porannej dawce sporej mgły promienie słońca przebijaja się...., jest ładnie.. dobrego dnia życzę :) g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: " Lepiej grzeszyć a potem żałować.., 22.11.07, 10:10 Słoneczko jest wspaniałe, daje wiele radości nawet w ponurym listopadzie. Witam Rudego 102, przeciągam się jak kot i zabieram ostro do pracy, bez niej nie będzie kołaczy. Fajnie czasami posmakować łakoci [dzisiaj mam chęć na daktyle]. Theo Mood mówi "Grzeczność jest ubezpieczeniem sumienia, niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej duszy". Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej duszy... 22.11.07, 12:48 - kapitalna "definicja" niegrzeczności...:) A żeby pozostać w temacie wątku skojarzył mi się ten wiersz Agnieszki Osieckej : Szukam wiatru w polu Są takie noce od innych łaskawsze, kiedy się wolno wygłupić, wolno powtarzać "nigdy" i "zawsze", wolno słowami się upić, tylko nie wolno tej nocy pod różą okraść, okłamać, oszukać, bo się już będzie odtąd na próżno bezsennej nocy tej szukać... Szukam wiatru w polu, zapomnianych słów, śladu łez w kąkolu, przedwczorajszych bzów. Szukam wiatru w polu, jak to trwa i trwa, chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna... Są takie noce od innych ciemniejsze, kiedy się wolno rozpłakać, wolno powtarzać słowa najświętsze, mówić o wróżbach i znakach, tylko nie wolno tej nocy pod różą okraść, okłamać, oszukać, bo się już będzie odtąd na próżno bezsennej nocy tej szukać.... Szukam wiatru w polu, zapomnianych słów, śladu łez w kąkolu, przedwczorajszych bzów. Szukam wiatru w polu, jak to trwa i trwa, chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna... to może jednak warto szukać.... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: niegrzeczność jest krzykiem niespokojnej dusz 22.11.07, 14:49 Tak jest Pani Kapitan. Fajny ten polny tekst ale zapracowanie nie pozwala trwać w bezsenności. Odmeldowuję się. Odpowiedz Link Zgłoś