Gość: expert IP: *.wp.shawcable.net 09.08.03, 08:15 A ja to nazywam ~jewish lightning ~ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyż ekspert Re: Śledztwo po wielkim pożarze ustaliło: Gigant IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 09.08.03, 10:42 Gość portalu: expert napisał(a): > A ja to nazywam ~jewish lightning ~ Nie pomijaj udziału cyklistów w sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Śledztwo po wielkim pożarze ustaliło: Gigant IP: *.chello.pl 09.08.03, 12:42 Gość portalu: Tyż ekspert napisał(a): > Gość portalu: expert napisał(a): > > > A ja to nazywam ~jewish lightning ~ > Nie pomijaj udziału cyklistów w sprawie jeszcze pedałów i masonów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regalica Re:Tu nie potrzeba ekspertów pożarnictwa. IP: *.comnet.krakow.pl 09.08.03, 13:29 Każdy zdrowo myślący człowiek wie,że Gigant został podpalony. Długi Domaru były ogromne,dziwne,że jedno skrzydło miało ochronę a drugie nie.Dlaczego pożar powstał na stronie Domaru.Ciekawostką też jest nikłe zaintersowanie zakupem ziemi za Urzędem Skarbowym /miał być Cerfur/.Kto sie zajmuje pozyskiwaniem ziemi dla tych inwestorów.Czy to nie jest ta sama firma co pozyskiwała tereny dlA Macro i Ikei.Wtedy też co drugi dzień płoneły altany na ogródkach działkowych.Ciekawe też kto jest właścicielem gruntu na którym stał Gigant.Jeśli taki jest to wreszcie będzie mógł odzyskać swoją własność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleceniodawca podpalenia W TYM MIEJSCU BĘDZIE STAŁ "CARREFOUR" IP: 212.244.18.* 25.11.03, 09:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpalacz ZGADZA SIĘ, DLATEGO WZIĄŁEM TĘ ROBOTĘ IP: 212.244.18.* 25.11.03, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ZGADZA SIĘ, DLATEGO WZIĄŁEM TĘ ROBOTĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:01 Ale zapomniałeś,że widać twoje IP.Nie gadaj sam ze sobą to niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś