trudny2002 13.08.03, 12:36 Kto potrafi, wyjątkowo oczywiscie, wytypować rezultat dzisiejszego spotkania piłkarskiego w Brukseli? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Typ...wyjątkowy 13.08.03, 15:47 z tego Peteen'a...wyjątkowy, bo z podziwu godną powagą pominął i te moją nieśmiałą próbe skłonienia sympatyków footballu do typowania. No ale cóż, czasem trzeba w skromności swej wycierpieć niemalo... A z frontu? Kasperczak opieprzył Żurawskiego...albo chce w nim wyzwolić złość. Sportową. Albo nie zastosował się Żuraw do zaleceń i umów i poniósł jak każdy konsekwencje. Mnie się ten system wychowywania w Wiśle nawet podoba. Wyrzucenie kaliciaka, ukaranie Uche, kiedyś sprawa Moskalewicza, temperowanie postaw niwłaściwych i takie dażenie do urodzinnienia przyszłych spotkań na stadionie. A wynik w Brukseli? Nie wiem, ale liczyłbym na bramkowy remis. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie, tytuł wątku musi być mniej... 13.08.03, 15:49 trudny... my som proste kibice, z nami trza kawę na ławę... peteen nieco zawstydzony... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 zawstydzony nie zawstydzony... 13.08.03, 15:51 ale wynik toś zaproponował, niech Cię... dajze im szansę... trudny Jakiego karnego, albo inaczej podaną kolejkę...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph paskudny typ. 13.08.03, 15:52 chodzi mi po głowie... oby się nie sprawdził... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: paskudny typ.i nan recepta 13.08.03, 15:53 Napij się i staraj się zapomnieć. jeśli się nie będzie wiodło, pij aż się uda... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: paskudny typ.i nan recepta 13.08.03, 15:58 trudny2002 napisał: > Napij się i staraj się zapomnieć. jeśli się nie będzie wiodło, pij aż się uda.. hyhy tylko z napiciem się to muszę na razie zastopować bo jeszcze samochód czeka do odebrania :(\ a typ pasudny zaiste.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie wiedziałem, ze Ty 13.08.03, 16:01 tak na trzeźwo potrafisz odebrać komus samochód. A na zlecenie czy kaprys? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Nie wiedziałem, ze Ty 13.08.03, 16:55 trudny2002 napisał: > tak na trzeźwo potrafisz odebrać komus samochód. A na zlecenie czy kaprys? tylko na trzeźwo potrafię odebrać samochód mechanikowi z łap... Odpowiedz Link Zgłoś