magazyn1 13.08.03, 20:25 ...z prozaicznej przyczyny.Nie ma w Szikagowie transmisji,na internacie krew by mnie pewnie zalala.Wienc wychodzimy do parku>meldujemy sie za 123 minuty. Ma byc remis,ywentualnie lekootkie zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yennzfiolkowymioczami Re: Na spacerze z Bomblem... 13.08.03, 20:32 ja mogę raz na jakiś czas zapodawać wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul II tam... 13.08.03, 20:35 Ja mogę od razu podać. 3:0 dla Belgów jest (czyt. będzie). Ostatnio miewam prorocze wizje.. Uwidziały mi się pierogi na ten przykład, a wczoraj widziałem trzy krowy czarno białe i żadnej biało czarnej. To chyba coś musi znaczyć, n'est ce pas? _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: II tam... 13.08.03, 20:37 krowy... no nie wiem... przekonamy się;)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: II tam... 13.08.03, 20:40 > krowy... no nie wiem... > przekonamy się;)) Niedowiarku.. krowy to święte zwierzęta są.. Wielka w nich kryje się magia i siła nadprzyrodzona.. Jak raz u babci krasula wyła potężnie w nocy, to nad ranem pół kurnika wybite przez lisy było.. Żadne 0-700- ci tego nie przepowie ;P Więc strzeż się, bo a nuż tobie jeszcze coś z krów się wywróży... _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: II tam... 13.08.03, 20:43 pierwsza krowa Ci się udała... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: II tam... 13.08.03, 20:45 > pierwsza krowa Ci się udała... Jako rzekłem.. krowy nigdy sie nie mylą.. _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul 1:0 13.08.03, 20:44 Nie za dobry to początek, jeśli kto tam przepowiadał 4:2 dla wiślaków... _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś