czy.ja.wiem 19.01.08, 13:56 W Krakowie nie parkuje sie na trawnikach!!!!! Wiem ze to szok - bo na Twojej wsi jest inaczej ale to prawda możesz uwieżyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paika Re: REP z nowaszkola.com EL77214 19.01.08, 16:43 rze co zrobić???:)) w krakowie morze się nie parkóje na trafnikah ale tu jest osiedle ełuropejskie i tó sie akórat parkóje, co widac karzdego wieczora. som barierki nie ma trafki, jest osiedle ełuropejskie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: REP z nowaszkola.com EL77214 19.01.08, 19:21 proponuje fote zrobic i przeslac mejlem na adres nowej szkoly...zawsze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kat-i5 Re: REP z nowaszkola.com EL77214 20.01.08, 14:32 Ja z kolei nie moge uwierzyc, ze mozna piac z takimi błędami ortograficznymi!!!!!!!. Nauczyłeś/aś się pisać bzdury na forach, ale na ortografie to już zabrakło Ci czasu. Na przyszłość to pamiętaj sprawdzić wyrazy w słowniku, nawet te łatwe, bo to Ty się bardziej kompromitujesz, a nie osoba o ktorej piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: REP z nowaszkola.com EL77214 20.01.08, 16:15 he, he a ja se mysle co by sie spiknal z tym kolesiem z nowej szkoly bo jak widac stara (o ile w ogole jakas byla - w co watpie) nie za wiele dala. chyba ze to bylo w krakofie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś