Gość: Junak IP: *.ists.pl 24.01.08, 22:58 Ohyda kolejna rozrywka dla dokerów dolnopółkowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:36 W takim razie stoj nadal pod budka z piwem i rzacz sie wysmienita forma rozrywki jaka sobie sam zapewnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaundynger Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:43 Skutki zapalu Wpadl Krakow w zapal I....zachrapal Wolne Miasto Krakow Popatrz na tempo krakowiakow Zrozumiesz "Wolne Miasto Krakow" czyzby wyscig bedzie przegrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.fema.krakow.pl 24.01.08, 23:52 A cóż oni chcą w Chorzowie podziwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Wyścig miast do platformy widokowej 25.01.08, 00:25 Ejno! gazeta.pl! "Inflandzkie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 00:43 Bulwary Inflandzkie - po jakiemu to? Po inflancku? Zamiast biedzić się nad tym, jak trzy razy umieścić nazwę firmy od balonów w krótkim tekście, trzeba skupić się na ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timajos dobija mnie malostkowosc opiniodawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:45 albo sie ktos zgadza albo nie, to ze sa bledy tez sie zdarzy zwlaszcza ze gazeta oszczedza na dobrym redaktorze, czemu od razu wysmiewacie krakow skoro z tym zglosila sie prywatna firma i jak widac pomysl nie zostal utrącony. A ja osobiscie mam ochote zobaczyc Wawel z gory a nie tylko ze zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobija mnie malostkowosc opiniodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:08 jak nie w krakowie to zrobia gdzie indziej pewnie, a my zawsze bedziemy biadolic, ze nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.chello.pl 25.01.08, 11:09 Ciekawe co będzie jak powłoka takiego balonu zostanie przebita - jakiej wielkości dziura spowoduje że to ustrojstwo pierdyknie o ziemię jak kamień? Czy np. trafienie z karabinu jest niegroźne, a z bazooki to cześć pieśni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków Wyścig miast do platformy widokowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 11:52 Jacques Ja pęknie to będzie pusty jak twoja głowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Skandal IP: 195.116.120.* 25.01.08, 12:15 Dlaczego tej sprawy nie prowadzi Jasiu T.? Toż to zamach na wielce szanownego eksperta od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś