Gość: mikolaj IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 17:28 krzyczal dzisiaj skks, jak go pojechalem 4 razy w pieciu grach !!! i kto jest debesciak ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg_ul A czemu 19.08.03, 18:19 on nam sam tego nie powie? _______________________________ Żeby być sobą, trzeba być kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: A czemu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 18:27 garg_ul napisał: > on nam sam tego nie powie? bo sie wstydzi i nie kce zeby wyszlo na jaw, he, he :))) ps. peteen znalazl sobie za to wymowke, ze ja kce grac tylko jak on jest zmeczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A w co gracie?? nt. 19.08.03, 19:27 _______________________________ Żeby być sobą, trzeba być kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debesciak Re: A w co gracie?? nt. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:30 w gomoku w kurniku (albo na kartce:) www.kurnik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A miałem nadzieję, 19.08.03, 19:36 że w literaki. Skoro tak, to trudno ;P _______________________________ Żeby być sobą, trzeba być kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debesciak Re: A miałem nadzieję, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:59 w szkrable jeszcze tam nie gralem- moze dzisiaj sprobuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zwłaszcza jak sie zabierasz do gry... 19.08.03, 20:13 po moich 12 godzinach pracy... a kiedy umawiasz na mecz w południe - rejterujesz jak cziken !!! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debesciak Re: zwłaszcza jak sie zabierasz do gry... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 20:15 peteen napisał: > po moich 12 godzinach pracy... > a kiedy umawiasz na mecz w południe - rejterujesz jak cziken !!! powiedz gdzie i kiedy a przyjde i Cie pokonam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: Jestem gorszy 20.08.03, 21:30 Trzeba mieć klasę aby coś takiego powiedzieć. Nawet wtedy, gdy chodzi o bzdety. Nie wiem, czy przyszłoby mi to do głowy. Zależy zresztą od okoliczności.... Mikołaju, młody człowieku, tak na przyszłość: zachowaj dla siebie spontaniczną radość z wygranej. Inni ocenią jej wartość... Z całą sympatią dla Ciebie, że nie wspomnę o Przeciwniku... Pozdrawiam :-)))) r4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Jestem gorszy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:40 tylko ze wczesniej to ja musialem tak krzyczec!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: ju ar debeściak 20.08.03, 21:37 za szybko sie nacisło nie to co trzeba:(( a tak bajdełej to układasz słowo PAJĄK? Odpowiedz Link Zgłoś