niegrzeczna_dziewczyna 24.02.08, 16:06 niecodziennego eksperymentu ! Warunki są dwa - nie może być tuzinkowy i musi mieć duże poczucie humoru. Reszta - do uzgodnienia ... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 .....do 24.02.08, 16:17 ja jestem mendelkowy czyli nie ma mowy o tuzinizmie... poczucie humoru...no cos mozna pomyslec z tym ze ciemniejsze wole...a reszte mozemy uzgadniac... a no i czy z laska nie bedzie problemow? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna myslisz o takim poczuciu humoru.... 24.02.08, 16:24 ..z pogranicza ?... Czarny humor czy sytuacyjny ?.. No dobra - ja tam taka grzeczna nie jestem znowu - to może byc czasem i ten wisielczy !!! Laska ..., laska... a utykasz bardzo i czy na jedną nogę ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: myslisz o takim poczuciu humoru.... 24.02.08, 16:30 niecodzienny eksperyment ...polega chyba na pewnym nieprzewidzeniu....rezultatu? No powiedzmy eksperymant conocny...z tym ze kwestia laski jest wlasnie do dogadania... idzie o udzial laski w eksperymencie...ale z zalozeniem ze bez laski eksperyment przestaje byc eksperymentem...choc mozna utknac...na wszystkie nozki trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna nie wiem , czy akurat conocny.... 24.02.08, 16:36 ale z pewnoscia eksperyment wymaga powtarzania i to dość czestego , co zdaje sie byc oczywistym... mnie osobiscie ta laska nie jest niezbedna ...ale jesli masz takie wymagania i obejść sie nie mozesz..no to ..no dobra..zgadzam sie chyba..ale pod warunkiem ,ze warunki dyktowac bede ja...a Ty sie zgodnie podporzadkujesz ,,,no przynajmniej na poczatku..:) to co , wchodzisz ?? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna akurat.... 24.02.08, 16:43 z Tobą trudno negocjować....musze to przemysleć....aa...a nic...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a ku ku.... 24.02.08, 16:50 przeciez przystalem bezwarunkowo ( no poza dwoma jakie postawilas) no to co mamy negocjowac? wchodze w akurat...no niech bedzie ze popoludnie to popoludniowo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna jestem..jestem... 24.02.08, 16:58 z Panem czysta przyjemność interesy załatwiać...lubie takich zdecydowanych gosci...:) dziewczyna jak to popołudniowo - mialo byc nocnie - conocnie - to co , od dziś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jestem..jestem... 24.02.08, 17:02 no to badz o dwudziestej...a gdzie to slucham , bo mialas podyktowac warunki...no przynajmniej na poczatek:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna dobra , będę... 24.02.08, 17:08 aa i żeby było jasne - lubię punktualność ... a gdzie ?....no jak żeś taki nietuzinkowy to sie domyśl.....:)) dziewczyna a teraz siły zbieraj..na ten eksperyment..:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: dobra , badzja tez bede...tez lubie punktu... 24.02.08, 17:15 Wlasciwie to ryzyko znikome...bowiem eksperyment mozna przyjac jako wariantowy...wiec pozwole sobie nie rezygnowac pospiesznie z laski... ewentualne uchybienia sa wkalkulowane w wyniki eksperymentu...a wiec ja bde punktualnie tam gdzie zawsze:) to dozo... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna eksperyment w samym załozeniu ma 24.02.08, 17:27 wariantowość , więc spokojnie...nie ma co wariować....a , ze ryzyko ..? e tam...bez ryzyka nic w zyciu nie ma..nawet ten podobno co w totolotka nie gra - to nie wygra...a co dopiero...:))) dziewczyna no to pa ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: eksperyment w samym załozeniu ma 24.02.08, 18:19 Wasza Niegrzeczność i Wasza Trudność, zainteresował mnie omawiany eksperyment. Czy każdy może do niego przystapić, czy tylko ściśle określona grupa uczestników? Czasami człowiek zagapi sie na chwileczkę i już wypada z gry, dlatego warto zasygnalizować, że jest się obecnym, chętnym i ciekawym [co niniejszym czynię]. POdobno ciekawość, to pierwszy stopień do piekła, a na najniższym jego piętrze mieszka obywatel Belzebud, znacie wspomnianego? Mam do niego kilka uwag, coś ten urwis kręci nosem i kicha nazbyt siarczyście. Niby nic takiego, zwyczajne a-psik ale z drugiej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 ja tam nie wiem bo 24.02.08, 19:05 esperyment prowadzi niegrzeczna dziewczyna...ale na wszelki wypadek zabezpieczam sie laska...bo sam zamiar eksperymentu podoba mi sie i taki jest wiosenny:) trudny latwiej jest grac na tamburynie czy decydowac sie na trojkat? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 niegrzeczna dziewczyna z zalozenia 24.02.08, 21:25 wiec nie moge miec pretensji...ale szkoda bo mozna bylo pieknie zabrzmiec subtelnoscia trojkata...a tak to przyjdzie mi cwiczyc na tamburynie...:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna eksperymernt..zawsze to ma do siebie.... 24.02.08, 23:16 że im wiecej chętnych , tym badania wiarygodniejsze...i nie ma to nic wspólnego ani z instrumentami muzycznymi , ani figurami geometrycznymi....:) dziewczyna i proszę mi tu nie wciskac tekstów ani o trójkącie , ani o jakimś czasie zagubionym , albo przegapionym ...albowiem czas w eksperymentach zazwyczaj się wlecze ..i ani szybkość , ani pierwszość nie ma tu nic do rzeczy....serio...:) d Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 14:46 Skoro ponuractwo i absolutna przeciętność są terminami najlepiej mnie określającymi rozumiem, że w przedbiegach odpadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rff Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 15:18 to po co jeszcze tyle gadać bez potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Pilne ! Szukam kogoś.....do 25.02.08, 16:13 seweryn_makatka napisał: > Skoro ponuractwo i absolutna przeciętność są terminami najlepiej > mnie określającymi rozumiem, że w przedbiegach odpadam :) A...witam Cię.. Ty tu ??? Znalazłeś juz ten swój "ideał" czy ciagle metodą prób i błędów na etapie poszukiwania ?...:) dziewczyna no już nie przesadzaj z tym ponuractwem i przeciętnościa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Możemy se poeksperymentować... 25.02.08, 15:36 Po mojemu !... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Chyba musze zacząć być troszkę grzeczniejsza....:) 25.02.08, 16:14 strach się bać ??? :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna a bardzo się będziesz znęcał ?.....:))) 25.02.08, 19:04 dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor [...] 26.02.08, 13:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechu47 Re: Tylko trochę.....:))) 26.02.08, 15:19 jestes żałosny i prymitywny, może lepiej wybierz się do burdelu, tam dostaniesz to co chcesz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Zamilcz szczurze lądowy 26.02.08, 17:39 albo na kei zadyndasz... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Spokojnie , spokojnie...:) 26.02.08, 19:43 Eksperyment miał ( ma ) być z udziałem nietuzinkowości i z poczuciem humoru - ale nigdzie nie wspomniano , że z wulgaryzmami i chamstwem ... Bo właściwie po co i czemu ma to służyć , żeby było niesmacznie ? Wszystko można przekazać - jest tyle fajnych słów i w dodatku polskich... :) dziewczyna to może się już nie obrażajmy , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor No własnie... 27.02.08, 08:39 Nie będzie mi jakiś ponury szczur lądowy od prymitywów wymyślał ! ;))) A że ludzie morza mają dosadny język, to chyba powszechnie wiadomo.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiechu47 Re: No własnie... 27.02.08, 10:32 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Nie będzie mi jakiś ponury szczur lądowy od prymitywów wymyślał ! ;))) A że > ludzie morza mają dosadny język, to chyba powszechnie wiadomo.. ;) > niejeden szczur lądowy kieruje się zasadami godnymi mostka kapitańskiego i jest w stanie stanąć w obronie godności kobiety i chronić ją przed niewybrednymi atakami marynarzy z dolnych pokładów statków, szukających tylko przygody w kolejnej portowej tawernie po wypiciu morza rumu /lub taniego trunku/.... Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Tak, rum i piwo to moje ulubione trunki. 27.02.08, 20:37 Pojutrze wypływam, by uzupełnić zapasy, a przy okazji sprawdzę co gazety na Jamajce piszą o nowym polskim rządzie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zamilcz szczurze lądowy 27.02.08, 20:16 zupelnie off topic na czym polega dyndanie na kei? podwieszaja tam i moczy sie nogi w wodzie? To jest taka mieszanka wieszania na rei i przeciagania pod kilem? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Miłego dnia 28.02.08, 08:27 życzę i serdeczne pozdrowienia z Łodzi przesyłam. Theo Mood mówi "wysiłek fizyczny jest lekarstwem dla zatroskanych". Odpowiedz Link Zgłoś