Gość: max IP: *.chello.pl 26.02.08, 22:22 A co jest złego w ściągnięciu z sieci serialu, który za free leci w telewizji ??!! Robicie afere z pseudopiractwa i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prafko Studenci śledzą internetowych piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:05 CZeski , chcą wyczesać kase za nic, te ich analizy to zal.pl na liczydle licza ile razy otwierany plik np. na youtubie kazdy moze tak analizowac, kopa w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Studenci śledzą internetowych piratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 09:04 Piraci śledzą studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Studenci śledzą internetowych piratów 27.02.08, 09:20 "Ponad 64 mln razy internauci oglądali bezpłatnie serial animowany "Włatcy Móch" nadawany przez telewizję TV4." Czy również BEZPŁATNE oglądanie tego serialu na TV4 i nagrywanie na video lub DVD (żeby sobie później obejrzeć 64 mln razy) też jest piractwem ???... W takim razie przestaję oglądać TV4 i POLSAT... Wygląda na to, że zgodne z prawem jest jedynie oglądanie TVP ale pod warunkiem opłacenia abonamentu... ? Panowie studenci prawa, może w przerwie pomiędzy ściąganiem nielegalnych plików, a monitorowaniem tegoż sciągania znajdziecie czas by wyjaśnić te kwestie ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilkusz Studenci śledzą internetowych piratów 27.02.08, 20:23 zastanawia mnie skoro oni robili statystyki to musieli te materiały oglądać choćby w części czyli tez złamali prawa autorskie. to ja zakładam firmę która bedzie robiła statystyki czy studenci zazywaja narkotyki i w jakiej ilosci i jak sie to ma do regulaminów uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? sądy niezawisłe i zależne tylko od ustaw :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:38 czy Panowie Studenci prawa coś o tym słyszeli... wydaje się mi że o tym czy coś jest nie/zgodne z prawem decyduje hmmm sąd, nie jakaś "innowacyjna firma" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Studenci śledzą internetowych piratów IP: *.acn.waw.pl 28.02.08, 00:55 jakie to ciekawe, że takie gnioty "byznesowe" są uważane za innowacyjne i od razu nagrody, dotacje, ach i och... po prostu żal d... ściska :) a ja na innowacyjny projekt w zakresie ochrony środowiska ciągle nie mogę dotacji dostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Studenci śledzą internetowych piratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:01 dorobkiewicze i sługusy wielkich firm, zastanawiam sie jak się poczują w tym raju praw autorskich, kiedy za obejrzenie czegokolwiek i przeczytanie czegokolwiek co dwa kroki będą musieli płacić. Choć znając takich ja oni karierowiczów pewnie kasę na to będą mieli. innowacja phi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Studenci śledzą internetowych piratów IP: *.devs.futuro.pl 13.04.08, 20:40 dawno tu nie zagladalem, wiec do piero teraz komentuje. moim zdaniem artykul jest kiepski. tematu nie mozna przedstawic w kilku akapitach. a cala teorie mozna podwazyc jednym przykladem: sasiadka prosi mnie o nagranie odcinka serialu, ktorego nie moze ogladnac poniewaz zostaje dluzej w pracy. zamiast na kasete lub plyte umieszczam to w internecie (jest on nosnikiem). czy tu nastepuje zlamanie prawa? chyba jednak nie. taka argumentacja jest wystarczajaca w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś