Gość: zbyszek IP: 80.53.178.* 29.02.08, 22:48 będąc na ostatniej giełdzie mieszkań zauważyłem ciekawą ofertę domów wolnostojących i bliźniaczych w Michałowicach, czy wiadomo komuś coś o tej inwestycji? jutro jade na działkę ze sprzedawcą ja oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekk69 Re: Domy w Michałowicach -Brzozowe Wzgórze- Janex 01.03.08, 10:31 obawiam się,że to są te domy przy samej drodze na "serpentynie". Tam właśnie budują bliźniaki. Co do Michałowic to bardzo polecam, ale ta lokalizacja jest średnia. To już wolałabym ten dom koło parku dworskiego. Jest jakieś 500 m dalej ale wolnostojący i dalej od drogi. Wybudowali tam chyba 3, ale 2 już są zamieszkałe.Jeden nadal na sprzedaż widziałam napis Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 11:09 Był taki przetarg organizowany przez Gminę Michałowice www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/gminy/root_Michalowice/podmiotowe/Zamowienia+publiczne/Wyniki+przetargow/2007/dzia lka.htm Jak ktoś dobrze poszuka to były nawet zdjecia z tej działki. Zapraszam na: www.michalowice.malopolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ekk69 Re: To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 14:28 To jeżeli jest to na Jana PAwła II -to lepsza lokalizacja, ale ostatnio tam jechałam i nie widziałam żadnych "ruchów" budowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice Re: To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 15:06 ekk69 napisała: > To jeżeli jest to na Jana PAwła II -to lepsza lokalizacja, ale > ostatnio tam jechałam i nie widziałam żadnych "ruchów" budowlanych. Nie ma ruchów budowlanych, bo najpierw sie szuka chętnych a potem buduje. Link trza poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan i obwodnice bedziecie mieli blisko :) IP: *.betanet.pl 02.03.08, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice Jaką obwodnicę? 02.03.08, 17:39 Postudiuj sobie plany zagospodarowania gminy Michalowice a potem zabieraj głos. Temat przebiegu obwodnucy przez Michałowice nieaktualny od kilku lat. Zmieni się przebieg S7, na wschód od obecnego przebiegu co jest pokazane w planie zagospodarowania. www.michalowice.malopolska.pl/zalatw_sprawe.php?rodzaj=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Przestudiowalem i musze Cie zmartwic.... IP: *.betanet.pl 08.03.08, 13:39 plany puszczenia obwodnicy przed lub za michalowicami wrocily, info z magistartu :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice Jak przed Michałowicami czy po Michałowicach 08.03.08, 16:41 To bardzo dobrze, poprawi się znacznie komunikacja. Najważniejsza, żeby przez same Michałowice nie przechodziła a to jest wykluczone. Najlepiej przed serpentynami patrząc od Krakowa można by na nią wskoczyć i okrążyć Kraków:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice Gdzie za serpentynami? 08.03.08, 19:43 www.michalowice.malopolska.pl/mapagminy/images/michalowice_plan_ulic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 12:17 problem będzie jak wybudują obwodnicę, a w tamtych rejonach jest planowana i w niedługim czasie się zaczynaja za nia zabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:11 złe informacje masz co do obwodnicy karkowa północnej w tym rejonie jej nie będzie (najnowsze info z urzędu gminy i marszałkowskiego urzędu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:17 wejdźcie na stronkę firmy maja dobrą mapkę dojazdowa www.janexkrakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Lapiej za serpentynami. IP: 80.53.178.* 27.03.08, 21:30 byłam dziś w biurze, fajna oferta poważnie sie zastanawiam nad nią. Jadę w sb na działkę ze sprzedawcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan krzysiu to ty masz zle info ktos sie Cie nabral IP: *.betanet.pl 04.04.08, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: krzysiu to ty masz zle info ktos sie Cie nabr IP: 80.53.178.* 04.04.08, 23:03 złe info w jakim sensie? jeżeli w kwestii obwodnicy to raczej nie bo mam dostep do materiałów w UMK.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan jak by ci to powiedziec masz zle materialy... IP: *.betanet.pl 05.04.08, 00:07 nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
michalowice Re: jak by ci to powiedziec masz zle materialy... 05.04.08, 09:32 Gość portalu: pan napisał(a): > nieaktualne To pochwal się jakie są aktualne? Obawiam się, że żadne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Sa plany jawne i niejawne Pozdrawiam :) IP: *.betanet.pl 05.04.08, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Wiem :) i to wiecej niz ty. Pozdrawiam IP: *.betanet.pl 06.04.08, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: To chyba jednak na Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:09 ja zarezerwowałem już domek jak wspominałem a pozwolenie maja mieć w początku czerwca już złożyli w lutym o nie w urzędzie. także zaczynają budowę w czerwcu. polecam naprawdę tym bardziej ze sprzedawca jest zorientowany i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Domy w Michałowicach -Brzozowe Wzgórze- Janex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:06 musze sprostować. janex nie buduje na serpentynie tylko przy lesie michalowskim to za serpentyna i na swiatlach w centrum michalowic kolo kosciola w lewo do gory i za cmentarzem jakis kilometr przy lesie super lokalizacja juz zarezerwowalem dom. Odpowiedz Link Zgłoś