Dodaj do ulubionych

Domy w Michałowicach -Brzozowe Wzgórze- Janex

IP: 80.53.178.* 29.02.08, 22:48
będąc na ostatniej giełdzie mieszkań zauważyłem ciekawą ofertę domów
wolnostojących i bliźniaczych w Michałowicach, czy wiadomo komuś coś o tej
inwestycji? jutro jade na działkę ze sprzedawcą ja oglądnąć
Obserwuj wątek
    • ekk69 Re: Domy w Michałowicach -Brzozowe Wzgórze- Janex 01.03.08, 10:31
      obawiam się,że to są te domy przy samej drodze na "serpentynie". Tam
      właśnie budują bliźniaki. Co do Michałowic to bardzo polecam, ale ta
      lokalizacja jest średnia. To już wolałabym ten dom koło parku
      dworskiego. Jest jakieś 500 m dalej ale wolnostojący i dalej od
      drogi. Wybudowali tam chyba 3, ale 2 już są zamieszkałe.Jeden nadal
      na sprzedaż widziałam napis
      • michalowice To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 11:09
        Był taki przetarg organizowany przez Gminę Michałowice

www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/gminy/root_Michalowice/podmiotowe/Zamowienia+publiczne/Wyniki+przetargow/2007/dzia
        lka.htm

Jak ktoś dobrze poszuka to były nawet zdjecia z tej działki.

Zapraszam na:

www.michalowice.malopolska.pl/
        • ekk69 Re: To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 14:28
          To jeżeli jest to na Jana PAwła II -to lepsza lokalizacja, ale
          ostatnio tam jechałam i nie widziałam żadnych "ruchów" budowlanych.
          • michalowice Re: To chyba jednak na Jana Pawła II 01.03.08, 15:06
            ekk69 napisała:

> To jeżeli jest to na Jana PAwła II -to lepsza lokalizacja, ale
            > ostatnio tam jechałam i nie widziałam żadnych "ruchów" budowlanych.

Nie ma ruchów budowlanych, bo najpierw sie szuka chętnych a potem
            buduje.

Link trza poczytać.
            • Gość: pan i obwodnice bedziecie mieli blisko :) IP: *.betanet.pl 02.03.08, 14:52
              • michalowice Jaką obwodnicę? 02.03.08, 17:39
                Postudiuj sobie plany zagospodarowania gminy Michalowice a potem
                zabieraj głos.

Temat przebiegu obwodnucy przez Michałowice nieaktualny od kilku
                lat. Zmieni się przebieg S7, na wschód od obecnego przebiegu co jest
                pokazane w planie zagospodarowania.

www.michalowice.malopolska.pl/zalatw_sprawe.php?rodzaj=8
                • Gość: pan Przestudiowalem i musze Cie zmartwic.... IP: *.betanet.pl 08.03.08, 13:39
                  plany puszczenia obwodnicy przed lub za michalowicami wrocily, info
                  z magistartu :)
                  • michalowice Jak przed Michałowicami czy po Michałowicach 08.03.08, 16:41
                    To bardzo dobrze, poprawi się znacznie komunikacja. Najważniejsza,
                    żeby przez same Michałowice nie przechodziła a to jest wykluczone.

Najlepiej przed serpentynami patrząc od Krakowa można by na nią
                    wskoczyć i okrążyć Kraków:)
                    • Gość: pan Lapiej za serpentynami. IP: *.betanet.pl 08.03.08, 18:40
                      • michalowice Gdzie za serpentynami? 08.03.08, 19:43
                        www.michalowice.malopolska.pl/mapagminy/images/michalowice_plan_ulic.jpg

• Gość: Mgr Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 12:17
                        problem będzie jak wybudują obwodnicę, a w tamtych rejonach jest
                        planowana i w niedługim czasie się zaczynaja za nia zabierać.
                        • Gość: krzysiek Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:11
                          złe informacje masz co do obwodnicy karkowa północnej w tym rejonie jej nie
                          będzie (najnowsze info z urzędu gminy i marszałkowskiego urzędu)
                          • Gość: krzysiek Re: Lapiej za serpentynami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:17
                            wejdźcie na stronkę firmy maja dobrą mapkę dojazdowa www.janexkrakow.pl
                            • Gość: ela Re: Lapiej za serpentynami. IP: 80.53.178.* 27.03.08, 21:30
                              byłam dziś w biurze, fajna oferta poważnie sie zastanawiam nad nią. Jadę w sb na
                              działkę ze sprzedawcą
                              • Gość: pan krzysiu to ty masz zle info ktos sie Cie nabral IP: *.betanet.pl 04.04.08, 00:56
                                • Gość: krzysiek Re: krzysiu to ty masz zle info ktos sie Cie nabr IP: 80.53.178.* 04.04.08, 23:03
                                  złe info w jakim sensie? jeżeli w kwestii obwodnicy to raczej nie bo mam dostep
                                  do materiałów w UMK.pozdrawiam
                                  • Gość: pan jak by ci to powiedziec masz zle materialy... IP: *.betanet.pl 05.04.08, 00:07
                                    nieaktualne
                                    • michalowice Re: jak by ci to powiedziec masz zle materialy... 05.04.08, 09:32
                                      Gość portalu: pan napisał(a):

> nieaktualne

To pochwal się jakie są aktualne? Obawiam się, że żadne:)
                                      • Gość: pan Sa plany jawne i niejawne Pozdrawiam :) IP: *.betanet.pl 05.04.08, 21:58
                                        • michalowice Czyli, że nie wiesz, Pozdrawiam:) 06.04.08, 18:52
                                          • Gość: pan Wiem :) i to wiecej niz ty. Pozdrawiam IP: *.betanet.pl 06.04.08, 20:56
          • Gość: krzysiek Re: To chyba jednak na Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:09
            ja zarezerwowałem już domek jak wspominałem a pozwolenie maja mieć w początku
            czerwca już złożyli w lutym o nie w urzędzie. także zaczynają budowę w czerwcu.
            polecam naprawdę tym bardziej ze sprzedawca jest zorientowany i miła obsługa.
      • Gość: krzysiek Re: Domy w Michałowicach -Brzozowe Wzgórze- Janex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:06
        musze sprostować. janex nie buduje na serpentynie tylko przy lesie michalowskim
        to za serpentyna i na swiatlach w centrum michalowic kolo kosciola w lewo do
        gory i za cmentarzem jakis kilometr przy lesie super lokalizacja juz
        zarezerwowalem dom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka