Dodaj do ulubionych

SOLID SECURITY

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:39
Mam pytanie dotyczące firmy ochroniarskiej w Krakowie SOLID SECURITY. Chcę
im zlecić ochronę elektroniczną domu. może ktoś wie jaką mają opinię i czy
wywiązują sie ze swoich obowiązków? Chodzi mi o czas dojazdu patroli itp.
jeśli ktoś cokolwiek wie na temat tej firmy ochroniarskiej proszę o wpis.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: e-toshi Re: SOLID SECURITY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 00:44
      Chłopie, nie odmawiam Ci potrzeby zdobycia wiedzy o SS,
      ale DLACZEGO NA TYM FORUM ?????????

Gość portalu: MACIEK napisał(a):

> Mam pytanie dotyczące firmy ochroniarskiej w Krakowie SOLID SECURITY. Chcę
      > im zlecić ochronę elektroniczną domu. może ktoś wie jaką mają opinię i czy
      > wywiązują sie ze swoich obowiązków? Chodzi mi o czas dojazdu patroli itp.
      > jeśli ktoś cokolwiek wie na temat tej firmy ochroniarskiej proszę o wpis.
      > Z góry dziękuję
    • Gość: Marin Re: SOLID SECURITY IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 09:15
      Solid Security - to moja trzecia firma i jak na razie nie będę jej zmieniał
      dlaczego?
      miałem kilka alarmów i oni dojeżdzali w najkrótszym czasie
      pozatym gdy był to naprawdę alarm jak spaliśmy oni byli wcześniej u nas niż my
      się obudziliśmy, MAŁA STRZELANINA w Oponki i wszyscy teraz siedzą jeśli
      chcesz zobaczyć jak sprawnie działają to podjedz do CBL na ul Lubicz koło
      godz. 21 (podjeżdzają tam do banku) chwila i załatwione - wiem bo moja żona
      pracuje i czasami ją o tej godzinie odbieram - co do ceny sądzę że też warto
      • Gość: maciek Re: SOLID SECURITY i JUSTUS IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 13:31
        A co było nie tak z tymi wcześniejszymi firmami? Jakie to były firmy i jakie
        błędy popęniały? Miszkanie które mają monitorować mieści się na Woli
        Justowskej a tam króluje JUSTUS czy może coś wiecie na temat tej firmy? Wiem
        tylko tyle że są drozsi od SOLID SECURITY o około 20zł. Misiąc u nich kosztuje
        70zł a w SOLID 50zł netto. Poza tym modół do powiadamiania radiowego kosztuje
        w justusie 1000zł netto a zainstalowanie dodatkowe 200zł netto, a SOLID 500zł
        netto wraz z zainstalowaniem. Dowiedziałem się że ponoć są to te same modóły
        od tego samego producenta z Izraela. Czy to nie dziwne że coś jest u nich
        droższe o 900zł???????????? Podzielcie się z innym swoimi spostrzeżeniami! Z
        góry dziękuję.
        • Gość: Marin Re: SOLID SECURITY i JUSTUS IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 02.09.03, 10:09
          Justus ma jakąś tam pozycje i jest drogi - Solid ma rozbudowaną sieć bo jest
          tani - dzięki temu ma więcej Patroli i najszybciej dociera - warto pare razy
          zrobić im test by się przekonać - stoper w dłoń i do roboty - nie chodzi o to
          że taniej tylko o to że lepiej miałem napad i są profesjonalni (jak każda
          firma) - ale niestety (dla bandytów) najszybciej się pojawiają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka