trudny2002 06.03.08, 10:57 to takie jednoznaczne..i subtelne, ale człek idzie w subtelnosc jak spragniony...tej drugiej połowki trudny A, no i Paniom nieodpowiednim uprasza sie nie pisac...a nawet nie czytac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_charlie Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:03 trudny2002 napisał: > to takie jednoznaczne..i subtelne, ale człek idzie w subtelnosc jak > spragniony...tej drugiej połowki > trudny > A, no i Paniom nieodpowiednim uprasza sie nie pisac...a nawet nie > czytac w męskim gronie podobno lepiej smakuje nawet ta trzecia połówka i czwarta i.... zależy ilu ich jest... tylko dlaczego skrzydeł nam brak i głowa nie ta i spać się chce i ogórki ktoś zjadł nie mówiąc o wodzie spod nich..:))) charlie_charlie Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: zero siedem może być? 06.03.08, 11:07 ale rocznikowo to jak Ona wygląda? bo ja chce znalezc uzytkową. trudnynajlepiej zeby byla nieodkrecana jeszcze a jak jednak odkrecona to zeby...no zeby gwint nie byl ukrecony trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: zero siedem może być? 06.03.08, 11:14 Idziesz na całość, nie lepiej spróbować z ćwiarteczką? Delikatniejsza, subtelniejsza, gwint bardziej pieszczotliwy, smaczek POzostanie i chęci będą na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 toż cwiartka to jest 25 czesci setnych z Ela 06.03.08, 11:17 z Ela...notomiast to moj znajomy juz sie kilka lat zmaga...no i nie slyszalem zeby to dawalo szczescie trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:32 > A, no i Paniom nieodpowiednim uprasza sie nie pisac...a nawet nie > czytac Ja nie wiem , czy ja jestem panią nieodpowiednią do czytania i pisania ,pewnie i tak.... ale w kwestii tej drugiej połówki chcialam tylko zapytac niesmiało - na ile ona ma wystarczyć - na godzine , tydzień , czy rok ???...:))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:35 wiesz dobrze ze to sie nie psuje...wsadzi sie do lodzi i postoi i nic jej nie zaszkodzi...:) trudny A Ty masz jakas z data przydatnosci czy tylko pytasz tak ogolnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:42 nawet ta pędzona...im starsza tym lepsza ..a ta fabrycznie pakowana - to jakoś nigdy nie moglam doczytać się..do kiedy...nie było czasu...:) a zresztą - kto by sie tym przejmował..a ja jednak na temacie sie slabo znam..dlatego tylko nieśmiałą próbe podjęlam .../wiedzialam ,zem nieodpowiednia - wycofuję sie ...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:48 no ja tez trafiam ze zadrapana w tym miejscu etykieta...i nawet nie waiadomo kiedy sie to zadrapie...ale pewnie trzeba bedzie sie zawczasu poprzygladac:)))i w koncy zamiast zakrecanej mozna wziac lakowana a lakowanie se mozna dla zabawy dolakowywac:)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:52 przeciez powiedziałam ,ze pasuje... :)))w sensie , ze sie wycofuje..na te połowkę..drugą...wole lamkpe wina albo dwie...no dobra..biore całe wino..i bede se saczyc...:))):)) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:53 stary sącz a nowy targ? czy moze to jest inaczej i tu akurat wyjechalem poza etykiete?:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:58 cos mi sie zdaje , ze ta etykieta na bok zupelnie poszla dzis u Ciebie..no , ale nie dziwi to zupelnie jak sie jest między ..a miedzy , nawet i chocby ta druga połowką...miedzy nowym targiem a starym saczem..i miedzy..i miedzy .brzegami...:)))) gosia i miedzy innymi tez...:) g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:06 Stary pewnie sączył, a nowy sączy, jako następca starego. Bez targów, sporów, dla zasady. Trudny okazuje pełnię człowieczeństwa, a drzewa strzelają pakami. Choć trudno to zrozumieć, to może Trudny ma w sobie coś z drzewa, owocowego drzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:13 myslisz o takiej kontynuacji..starego z nowym..znaczy podtrzymania tradycji...- mozna i tak , chociaz znam szkołę druga ..jedno sie kończy , drugie zaczyna..., odciecie pepowiny nastepuje i przychodzi nowe zycie...nie wiem co jest lepsze...:))) tak czy inaczej - wszystko jest między a miedzy..cokolwiek i jakkolwiek na całość by nie spojrzec..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:20 Rozsądne. Życie nie zawsze jest uporządkowane, to jest jego piękno i wada. Swoją drogą, ożywczy klimat panuje w Krakowie, to cieszy i dobrze nastraja. Trudny jest wielkim artystą. PO sączeniu czas jednak na inne zajęcia, to prawda. Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 11:43 Każda data jest odpowiednia. Theo Mood mówi "Gdy smaku nie czujesz, życie rujnujesz". Odkręcaj z trudem dla wzroku i wnetrza, delikatnie, bez pośpiechu ale z lekką łapczywością. Smakujac z gwinta smyrnij szkiełko, rozkoszuj się zapachem. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 ba... 06.03.08, 11:45 nawet mowi Mistrz: po zapachu poznaj Stachu Delikatnie szkioelko? a co to ja do zabawy mam smak czy jak? a podobno inny mistrz wspomina, ze kiedy smak jest , to i wiadro mało trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ba... 06.03.08, 11:52 Zawartości wiadra nie starczy, gdy dusza spragniona. Pieść, a człowieczeństwo zyskasz, ono z trudem przychodzi, gdyś gniewny, z łatwością, gdyś szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ba... 06.03.08, 11:54 a Stasek spod Gubałowki szczery był w swym gniewie...wiys? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:20 Od razu widać, że wiosna przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:22 a macieju moge u was pozyczyc brone jak w zeszlym roku? Bo zadeptane jest a trza wzruszyc... i jakby jeszcze mozna to kultywator trudny Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: szukam drugiej połówki 06.03.08, 12:23 Ja już nic nikomu nie pożyczam i nic od nikogo. Po tej przygodzie z bigosem w BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 mam dobra wiadomość dla Ciebie... 06.03.08, 18:24 połówka ...druga połówka jest w drodze....niebawem dotrze , daj znać jak odbierzesz...:) gosia rany boskie - tylko obchodz się ostrożnie..:) g Odpowiedz Link Zgłoś