Dodaj do ulubionych

Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty

IP: *.autocom.pl 08.04.08, 22:35
Może jestem seksistą, ale ja to hasło zrozumiałem, że ważne jakie są w łóżku (nie muszą golić tego co na wierzchu, ważne to co w środku), oczywiście wbrew intencjom autora.

A swoją drogą hasło jest infantylne, głupawe i obleśne. A dziewczyny, które się zgłaszają na konkurs po takiej zachęcie, same sobie wystawiają świadectwo. Najlepiej zamiast protestować byłoby zbojkotować.
Obserwuj wątek
    • 2_sara Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty 08.04.08, 23:12
      Ufff,malutki kroczek w walce z seksistowskim,chamskim i wulgarnym wygłupem
      kolesiów z "samorządu" zrobiony!!!
      • Gość: gez Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.lama.net.pl 08.04.08, 23:22
        Ten chlopczyk z samorzadu ma chyba jakas fiksacje na punkcie bobrow. Wrzucilem jego dane do wyszukiwarki i wyplulo jego "strone prywatna" a na niej odnosnik do bloga o "bobrach"...Smutne i zenujace. Wstyd Panowie. Tfu! Jacy tam panowie. Buraki.
        • Gość: KAS Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:33
          Wyraźnie gość ma "światopogląd". Pomyśleć ze miałem tam studiować ;D
          • sumienie.lk A może by tak z drugiej strony... 09.04.08, 08:37
            Może - zamiast się ekscytować seksistowskimi treściami głupawego
            plakatu - należy zastanowić się nad sensem udziału w takich
            przedsięwzięciach jak pokazywanie własnego tyłka w celu jego oceny
            pod względem jenteligęcji? Jak uważacie dziewczyny? Czy wiekszą
            krzywdą jest dla was taki plakat czy może sama "idea" konkursu, w
            którym pokazujecie swoje wdzięki? I tylko odpowiedzcie sobie na
            pytanie: w jakim celu?
            • Gość: jankop a może,, czyścić lufę lewatywą a nie machać grzywą IP: *.chello.pl 09.04.08, 08:56
              • Gość: Ooo A ja np. gole foke:) IP: *.2a.pl 09.04.08, 09:19
                Obrazliwe dla kobiet... i znow kilka kobiet decyduje za wszystkie inne co jest a
                co nie...
                • Gość: HEHE Re: A ja np. gole foke:) IP: 195.117.28.* 09.04.08, 15:04
                  no tak...dla Ciebie to nie jest obraźliwe, pewnie jesteś znana w
                  mieście i wystawiałaś się juz niejednemu na widok z wygoloną, to
                  faktycznie, też by mnie to nie obrażało na Twoim miejscu. :)
                  • Gość: hegemon® golić się!! i do garów!! IP: *.aster.pl 10.04.08, 16:24
                    zawszone małpy
            • Gość: pepe le pew Re: A może by tak z drugiej strony... IP: *.broker.com.pl 09.04.08, 14:37
              sumienie.lk napisał:

> Może - zamiast się ekscytować seksistowskimi treściami głupawego
              > plakatu - należy zastanowić się nad sensem udziału w takich
              > przedsięwzięciach jak pokazywanie własnego tyłka w celu jego oceny
              > pod względem jenteligęcji? Jak uważacie dziewczyny? Czy wiekszą
              > krzywdą jest dla was taki plakat czy może sama "idea" konkursu, w
              > którym pokazujecie swoje wdzięki? I tylko odpowiedzcie sobie na
              > pytanie: w jakim celu?

Dokładnie ! Mówienie o goleniu jest głupawe, ale konkursy w których startują
              babeczki, pokazują d... w bikini i gadają o tym jak chcą zbawiać świat niby nie
              ubliża ich godności?

Poza tym, paniom z pedagogiki i sporej części forumowiczów brak poczucia humoru.
              Monty Pythona też pewnie z kamienną miną oglądacie co? ;)

Idę o zakład, że gdyby panie wyszły z hasłem "oskub ptaka" to nikt by się nie
              rzucał.

Precz z polityczną poprawnością!
        • Gość: och Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: 195.7.30.* 09.04.08, 10:06
          Strona o bobrach. mmmhmmhm... Mozesz podac linka?
    • Gość: Bobrzątko www.boberek.net IP: *.ds3.agh.edu.pl 08.04.08, 23:59
      no i dało się namierzyć pana pomysłodawcę Dariusza,
      naprawdę ma coś nie tak z bobrami... nawet określa się mianem bober88.
      no jacy ludzie na tej akademii studiują?
      • Gość: ??? DlAczEGo TEn ArtYkul jest juz 2 dzieN Na głównej ? IP: *.kat.3s.pl 09.04.08, 11:02
        Czyżby był on az tak ważny i odkrywczy???????????
        • janu5 Bo stoi za nim siatka pedofili 10.04.08, 11:35
      • Gość: m. bober88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 11:41
        a wiecei ze cyfry 88 oznaczaja HH czyli Hail Hitler? WIelu nazistow i
        skinheadowskich zepsolow ma 88 w nazwie. Obrzydliwy typ.Podagogiczna, hmmm,
        dzieci raczej nie powinien uczyc.
        • Gość: MAMUTEK Re: bober88 IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.08, 22:27
          bo sie po prostu urodzil w tym roku dupku
        • Gość: gosc Re: bober88 IP: 90.163.53.* 10.04.08, 10:10
          m. to skrot od mineta - mysle, ze wiekszosc wie co to oznacza
          • Gość: Monarchista Re: bober88 IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 10.04.08, 13:40
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> m. to skrot od mineta - mysle, ze wiekszosc wie co to oznacza

Nie, tylko zdeprawowana młodzież do lat 60. A wiesz, że za moich
            czasów (lata od 1946 do dziś) też TO było znane i praktykowane?
            Naprawdę! Nie wierzysz? Uwierz!
    • Gość: ela Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.ds3.agh.edu.pl 09.04.08, 00:45
      Boze juz się nie macie czego czepiać!!! A co z tysiącami seksistowskich reklam porozwieszanych w csałym mieście? Te oczywiście nikogo nie rażą (np. taki bilboard Media Markt z dwoma półnagimi kobietami!) Bzdury bzdury bzdury (no i w sumie darmowa reklama;P)
    • unamatita Obrażone studentki powinny o tym porozmawiać z 09.04.08, 08:47
      członkami SLD, chociaż prawdziwych członków w tej partii nie ma. Jest jednak
      pani Senyszyn:)
      u.
    • micra Wolność słowa? 09.04.08, 08:55
      A czym że to się różni od krzyku, że prokuratura chce się zająć książką Grosa
      albo krzykiem Gazety, że Nowak jeździ po kraju, albo od wyśmiewania się z Radia
      Maryja, że chce protest organizować (Mohery), albo od blokady różnych wystaw
      przez różne grupy?

Niczym. Nie podoba się komuś plakat? Trudno - wiele osób razi wiele innych
      rzeczy i niestety, muszą sobie z tym jakoś poradzić. A tak mamy do czynienia z
      cenzurą.
      • Gość: bf109 też mi podniecanie się niewiadomo czym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:42
        Niby studenci a gadają jak stare dewoty.

Amen
        • Gość: elka a beknij sobie! IP: 89.100.55.* 09.04.08, 17:56
          Niektórych smieszy kabaret mumio a innych jak ktos sobie beknie,
          poziom tego hasla jest jednak blizszy bekaniu.
          Niestety po takiej wypowiedzi powyzej i wynikach ankiety z boku
          widac jakie inteligentne zarty lubi polowa internautów...

• Gość: nm [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Fenix Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.crowley.pl 09.04.08, 09:15
        Cenzura rządzi! Jak za dawnych dobrych lat. Ludzie opamiętajcie się, przeca
        znacznie więcej jest reklam, które są równie seksistowskie, a nikt ich nie zdejmie.
    • Gość: Fryzjer Antoni Studentki ze wsi nadal się nie golą.Nogi i pachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:14
      też trzeba golić dla lepszej estetyki. Bóbr to sprawa gustu, chociaż
      trendy od 15 lat pokazują, że im mniejszy bóbr tym milszy w dotyku.
      • janu5 Ty jesteś obywatel przyszłości 09.04.08, 09:50
        > trendy od 15 lat pokazują, że im mniejszy bóbr tym milszy w dotyku.
        Ty nawet czujesz tak jak ci moda dyktuje. Jak ci powiedza ,że gó.. to miód to
        będziesz to jadł i chwalił jakie to pyszne w dotyku.
        • Gość: pękniety jeż Re: Ty jesteś obywatel przyszłości IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.04.08, 13:39
          janu5 napisał:
          > Ty nawet czujesz tak jak ci moda dyktuje. Jak ci powiedza ,że gó.. to miód to
          > będziesz to jadł i chwalił jakie to pyszne w dotyku.

A ja tam czuje twarza i nie lubie jak mnie jeż kluje, nie mowiac już jak mi
          wlosy miedzy zebami zostaja.
      • ferrment Re: Studentki ze wsi nadal się nie golą.Nogi i pa 10.04.08, 17:03
        Gość portalu: Fryzjer Antoni napisał(a):

> też trzeba golić dla lepszej estetyki. Bóbr to sprawa gustu, chociaż
        > trendy od 15 lat pokazują, że im mniejszy bóbr tym milszy w dotyku.

:-))) A najlepiej niech się golą u Fryzjera Antoniego;-)
    • gniewomierz Plakat głupi a cała afera żenująca... 09.04.08, 09:19
      Niepokojące jest to, że w Polsce wyjątkowo często dochodzą do głosu opcje
      ekstremalne, takie jak Radio Maryja ale również różnej maści Magdaleny Środy
      oraz inne popaprane feministki. Nie cierpię fanatyków...
      • Gość: qroniek Re: Plakat głupi a cała afera żenująca... IP: *.5.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 09.04.08, 09:25
        plakat jest glupi i owszem - jak i sam konkurs. jednak oburzanie sie jego
        trescia jeszcze glupsze...
    • Gość: aaa Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:24
      beaver.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?2,1
      z tym chłopcem jest coś nie tak.
    • Gość: akodo fajny komentarz -szkoda że GW juz go tu nie podała IP: *.chello.pl 09.04.08, 09:24
      "Oficjalnie uczelnia nie komentuje akcji samorządu. Do sprawy
      odniosła się jedynie dr Marta Cichocka, adiunkt w Instytucie
      Neofilologii AP: - Plakat z "bobrem" wydaje mi się nawet nie tyle
      głęboko niesmaczny, co niepokojąco infantylny. Od razu widać, że
      organizujący wybory miss panowie mają w sobie wciąż bardzo mało z
      mężczyzn, a niebezpiecznie wiele z chłopców. Aż żal powierzać w ich
      ręce nie tylko cudze dzieci, ale i dorosłe dziewczyny - mówi
      Gazecie."
    • jola_z_dywit_2006a Te obrazone moga wyjsc za maz za Jezusa. abe Zycio 09.04.08, 09:29
      czeka.
      • Gość: Żałosna jesteś Re: Te obrazone moga wyjsc za maz za Jezusa. abe IP: 195.117.28.* 09.04.08, 15:05
        Gratuluję błyskotkiwego tekstu. Na nic innego Cię nie stać? Żałosne.
    • Gość: mia Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.08, 09:32
      "Ekstrabeka"? Bardzo inteligentne studentki....
      • iothe Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty 09.04.08, 09:59
        > "Ekstrabeka"? Bardzo inteligentne studentki....

To samo pomyślałam - 'studentkom' z takim zasobem słów hasło z bobrem musiało wydać się finezyjnym żartem :-)
        • Gość: ele Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: 89.100.55.* 09.04.08, 18:01
          no tak przyszle nauczycielki.
          co sie dziwic ze poziom edukacji spada, kiedys nie przyjmowano byle
          kogo na studia (a jesli ktos byl prostakiem to przynajmniej sie z z
          tym kryl i nie uwazal tego za powod do dumy)
    • gekon1979 ja tam uwazam, ze boberek musi byc ogolony 09.04.08, 09:37

• Gość: ojoj Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.centertel.pl 09.04.08, 09:52
      Żart naprawdę wdzięczny ale Panie Dariuszu, na Boga! nie na Uczelni.
      Absurd przyda się w każdej dziedzinie życiowej komedii, bo łatwiej i
      weselej się prze nawet do kiosku po fajki. Urażonym koleżankom życzę
      żeby podchodziły do życia z większym luzem.
      Sam jestem absolwentem WSE UAM i znam te niuanse polegające na
      reagowaniu przez moje kolezanki na wszystko wzburzeniem i
      parskaniem. Protest? O Panie dzieju! Ludzie, dziewczyny, a może
      pomyślicie o swojej przyszłości i zmienicie kierunek studiów. Po
      pedagogice naprawdę nic nie można robić. Pytaliście już rektora, czy
      będziecie mieć uprawnienia na to co wam obiecywano na inauguracji?
      Może niespalone kalorie poświęcicie na dociekanie prawdy. Zacznijcie
      od tej najprostszej. Pozdrawiam.
      • Gość: kredka Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 00:39
        Lubię Pana. Już po tych paru słowach. Ta cała rozhisteryzowana czereda nie wie
        nawet co to "luz".
        I oni wybierają się na juwenalia?
        Odrobina świntuszenia nikomu nie zaszkodziła. Wszak już Rey, Kochanowski ...
        Pewnie nawet o tym nie wiedzą.
        A swoją drogą podejrzewam, że najbardziej protestują te którym ani golenie, ani
        awaria oświetlenia nie pomoże. Może i dobrze, bo nie będą płodzić głupich dzieci.
    • Gość: Werner Re: Bo masz ciagoty pedofilskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:53
      Osoba z owłosieniem łonowym niekoniecznie musi być w pełni dojrzała. Ja np.
      "full busz" miałem w wieku wczesno-gimnazjalnym.
      • janu5 Re: Bo masz ciagoty pedofilskie 09.04.08, 10:04
        > "full busz" miałem w wieku wczesno-gimnazjalnym.
        No i co ? W tym wieku niektórzy są już ojcami. Dpojrzałość płciowa i owłosienie
        łonowe są mocno skorelowane. Zdarzaja sie anomalie hormonalne ot i cąły twój
        przypadek.
        • webcam Re: Bo masz ciagoty pedofilskie 09.04.08, 14:27
          janu5 napisał:

> > "full busz" miałem w wieku wczesno-gimnazjalnym.
          > No i co ? W tym wieku niektórzy są już ojcami. Dpojrzałość płciowa i owłosienie
          > łonowe są mocno skorelowane. Zdarzaja sie anomalie hormonalne ot i cąły twój
          > przypadek.

To także twój przypadek, z tymi anomaliami...
    • tango9 Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty 09.04.08, 09:54
      Nie wiedziałem, że tak się dzisiaj o "tym" mówi. W islamie "golenie bobra" jest
      codziennością. Obawiam się, że wyznawcy islamu zaprotestują na ujawnianie ich
      intymnych spraw.
    • Gość: 80c51 Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: 212.114.200.* 09.04.08, 09:55
      Cóż- koleżanki studentki- głodnemu chleb na myśli. A na dodatek nie macie do
      siebie dystansu.
    • riince Re: Bo masz ciagoty pedofilskie 09.04.08, 10:00
      Głodnemu chleb na myśli janu5? Masz jeszcze jakieś debilne wnioski i konkluzje
      dot. gustów którymi zechciałbyś się podzielić?
    • riince Trollus vulgarus? 09.04.08, 10:03
      Poczytaj sobie janu o psychologicznych mechanizmach obronnych (na wiki jest,
      żebyś daleko nie musiał szukać), dokładnie o reakcji upozorowanej.
      • janu5 Prościej będzie jak przyznasz się do diagot pedofi 09.04.08, 10:12
        Zamiast rozpaczliwych prób naukowego wytłumaczenia pociągu do jeszcze nie
        obrosniętych dziewczynek.
        • riince Myślałeś, żeby iść ze swoim problemem do psycho 09.04.08, 10:14
          loga? Zanim twoja obsesja stanie się niebezpieczna i trzeba cię będzie od
          prawdziwych dzieci izolować?
          W USA w latach 40-50 nadałbyś się do Komisji McCarthy'ego i skończył jak on, ale
          dziś już psychologia potrafi takim jak ty pomóc. Choćby farmakologicznie.
          • janu5 Nie sądzę ,żebys z pedofili uleczył sie farmakolog 09.04.08, 10:20
            Ja jestem normalny . Mnie podnieca czarny trójkącik w kroczu kobiety.
            Nie sądzisz ,ze to pedofile powinni chodzić do psychologów.
            • riince Sądzę. Dlatego cię tam wysyłam. 09.04.08, 10:24
              • janu5 No to sobie wysyłaj 09.04.08, 10:28
            • afiag Re: Nie sądzę ,żebys z pedofili uleczył sie farma 09.04.08, 10:29
              "Mnie podnieca czarny trójkącik w kroczu kobiety"

włosy cię podniecają? ty zboczeńcu jeden!!! zafuduj swojej lasce
              kurację hormonalną to jej może na klacie i na twarzy wyrosną.
              • Gość: pekniety jez Re: Nie sądzę ,żebys z pedofili uleczył sie farma IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.04.08, 13:46
                afiag napisał:

> "Mnie podnieca czarny trójkącik w kroczu kobiety"
                >
                > włosy cię podniecają? ty zboczeńcu jeden!!! zafuduj swojej lasce
                > kurację hormonalną to jej może na klacie i na twarzy wyrosną.

afiag piwo ode mnie za usmiech numeru.
    • gniewomierz "Obraźliwe dla kobiet plakaty zniknęły z Akademii" 09.04.08, 10:04
      Dlaczego "wybiórcza" przyznaje sobie prawo do decydowania o tym co jest
      obraźliwe dla kobiet a co nie? Nie wszystkie kobiety mają przecież mózgi
      przeżarte feministyczną ideologią.
      • Gość: elka no pewnie twojej zonce dowcip sie podobal IP: 89.100.55.* 09.04.08, 18:07
        wez sie nie kompromituj czlowieku, to kwestia inteligencji i dobrego
        gustu no ale co ty mozesz o tym wiedziec...
    • Gość: zwyczajny Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: 83.2.24.* 09.04.08, 10:05
      Te, które by manifestowały, to córki -MOHEROWYCH BERETÓW!!?- do
      zakonu ,a nie na wybory !!
    • Gość: sqx Re: Bo masz ciagoty pedofilskie IP: *.171.87.201.crowley.pl 09.04.08, 10:06
      dojrzała kobieta ma też owłosienie na nogach i pod pachami. rozumiem, że golenie
      tych części ciała to wytwór kultury pedofilskiej tez jest. gratuluję.
      • janu5 żle rozumiesz 09.04.08, 10:15
        Silnym sygnałem seksualnym są włosy na wzgórku łonowym. Włosy na nogach są u
        dzieci ,a włosy pod pachami to cecha drugorzędna ich rola jest bardziej
        motoryczna niz seksualna.
        • gekon1979 aha czyli kobieta z wlosami na nogach 09.04.08, 10:21
          to tez pedofilska sprawa ;D hahahaha
          • riince Boję się otworzyć lodówke :D 09.04.08, 10:25
          • janu5 Co nie powiesz wszystko głupio 09.04.08, 10:26
            Wydajesz się być zaskoczony ,że ktos odkrył twoje ciągoty pedofilskie.
            A włosy na nogach to naprawdę drugorzędna sprawa. Za chwilę skojarzysz włosy na
            nogach z zoofilia i tez będzie głupio.
            • riince Własnie przeczytałem twoje wynurzenia z 7.04 09.04.08, 10:28
              w bliźniaczym wątku. Tam już zrobiłeś z siebie skończonego kretyna i erotomana,
              to teraz tu zaczynasz trollu? :D
              • janu5 To jeszcze musisz przeczytac moje wpisy z 8-04 09.04.08, 10:31
                w bliźniaczym wątku. Inaczej będziesz niał luki w wykształceniu.
          • Gość: sqx Re: aha czyli kobieta z wlosami na nogach IP: *.171.87.201.crowley.pl 09.04.08, 10:34
            sprawa sie powoli wyjaśnia. ciągot pedofilskich nie mają osoby pożądające kobiet
            z trójkącikiem między nogami, ogolonymi nogami i ogoloną głową bo przecież te
            wredne dzieci też potrafią z warkoczem po mieście pomykać.
            • janu5 Sprawa jest prosta 09.04.08, 10:41
              Sa cechy pierwszorzędne i drugorzędne.
              Zaskoczony?
              • Gość: sqx Re: Sprawa jest prosta IP: *.171.87.201.crowley.pl 09.04.08, 10:50
                dawno miałem biologię więc tak bardzo nie pamiętam jak to było. ale chyba piersi
                to ważne jednak są, co? jak nie lubisz wielkich to też powinieneś się zgłosić na
                policję i oskarżyć siebie samego o pedofilskie ciągoty?
        • Gość: sqx Re: żle rozumiesz IP: *.171.87.201.crowley.pl 09.04.08, 10:27
          no dobrze to pownikajmy dalej. czasy sie zmieniają. było i tak, że silnym
          sygnałem seksualnym była widoczna spod sukni kostka. silnym sygnałem jest też
          naturalny zapach wydzielany przez ciało. czy mycie się też jest podejrzane? nie
          sądzę żebyś wierzył/a w to co piszesz. pozdr
          • janu5 Tu masz troche racji. 09.04.08, 10:39
            Napewno bardzo silnym sygnałem jest zapach. Feromony - niekwestionowana potęga
            chemii. Ciekawym jest ,że zwierzęta rozpoznają zgodność genetyczna po
            zapachu.Chodzi o to ,że w obrębie tego samego gatunku może występowac
            niezgodnośc genetyczna prowadząca do dużego prawdopodobieństwa powstania wad
            wrodzonych u płodu. Osoby pragnące za wszelką cenę zabic swój zapach ( np
            wylewające tony perfum i dezodorant ow) to podświadomi oszuści genetyczni.
            • Gość: sqx Re: to mnie uspokoiłeś IP: *.171.87.201.crowley.pl 09.04.08, 10:42
              zawsze to lepiej być oszustem genetycznym niż pedofilem :)
        • webcam Re: żle rozumiesz 09.04.08, 14:29
          janu5 napisał:

> Silnym sygnałem seksualnym są włosy na wzgórku łonowym. Włosy na nogach są u
          > dzieci ,a włosy pod pachami to cecha drugorzędna ich rola jest bardziej
          > motoryczna niz seksualna.

Twoje posty w tym temacie są silnym sygnałem niedorozwoju umysłowego.
      • eti.gda Re: Bo masz ciagoty pedofilskie 09.04.08, 12:36
        Gość portalu: sqx napisał(a):

> dojrzała kobieta ma też owłosienie na nogach i pod pachami.
        rozumiem, że goleni
        > e
        > tych części ciała to wytwór kultury pedofilskiej tez jest.
        gratuluję.

Oczywiście, że też jest wytworem kultury pedofilskiej (to taka
        współczesna nowomowa, jak "cywilizacja śmierci", itp?). Przecież
        pachy i nogi są widoczne cały czas, szczególnie w lecie, a "bobry"
        tylko w sytuacjach intymnych oraz na plaży nudystów, przepraszam,
        naturystów, gdzie z pewnością aż roi się od pedofilów, gdyż bywają
        tam całe rodziny wraz z nieletnimi dziećmi! Przyrządy do depilacji
        też wymyślili pedofile.
    • Gość: krzyh Ta histeria to juz zakrawa na epidemię :\ IP: *.wroclaw.wsa.gov.pl 09.04.08, 10:21
      nie wiem czy tym kobietom sie nudzi czy są tak agresywnie nakręcone że musza
      wszystko atakować dookoła.
      • janu5 To jest nakręcane przez pedofili 09.04.08, 10:51
        Głupie panie daja się wypuszczać i na golenie bobra i na walkę z plakatami o
        niegoleniu bobra.
      • eti.gda Re: Ta histeria to juz zakrawa na epidemię :\ 09.04.08, 12:49
        Gość portalu: krzyh napisał(a):

> nie wiem czy tym kobietom sie nudzi czy są tak agresywnie
        nakręcone że musza
        > wszystko atakować dookoła.

Ja myślę, że po prostu czegoś im brakuje. "Nie mogąc czegoś mieć,
        postaraj się znienawidzić", czyli robienie z musu cnoty - to stary
        mechanizm psychologiczny.
    • Gość: M. Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: *.178.stk.vectranet.pl 09.04.08, 10:21
      Ja bym na miejscu pań zrobiła konkurs na najmilszego studenta a na plakacie bym
      umieściła napis 'Nie przejmuj się tym, że masz małego - liczy się wnętrze" :P :P
      • Gość: jet Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty IP: 62.29.168.* 09.04.08, 10:50
        to zrób kobieto, z normalnych facetów nikt się nie obrazi, ktoś może
        nawet skomentuje- nieważne jak duży sprzęt, liczy się zręczność
        operatora..
      • dem0kryt Re: Prowokacyjny plakat z bobrem zdjęty 09.04.08, 10:55
        Zrób. I nie bądź zdziwiona, jeśli żaden facet nie mrugnie nawet okiem na taki
        plakacik. A wiesz dlaczego? Żeby inni sobie nie pomyśleli, że to akurat o niego
        chodzi, skoro się poczuł urażony... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka