Dodaj do ulubionych

Wawel service

IP: 195.205.210.* 05.09.03, 15:41
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie....
Macie informacje ne temat tego developera
Obserwuj wątek
    • Gość: SMOK WAWELSKI Re: Wawel service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 00:45
      SZUKAJ W POSTACH LUB NA LISCIE NIEUCZCIWYCH!!!
      • Gość: zzz Re: Wawel service IP: *.dom.fenert.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:23
        W postach znalazłem parę pozytywnych opinii ale na liście nieuczciwych było
        tylko pytanie o Wawel Service chyba że jest jakaś inna lista nieuczciwych to
        daj link please...
    • Gość: SMOK WAWELSKI Re: Wawel service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:45
      www1.gazeta.pl/krakow/1093892,35818,1685828.html?v=3&a=8267365#opinie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=7171174&a=8323286
      • Gość: zzz Re: Wawel service IP: *.dom.fenert.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 11:47
        Niestety też kupiłem w Wawel Service ale na Halszki (też puchatki) ale
        dowiedziałem się że tu ma być ogrzewanie z MPEC. Ogólnie nie mogę narzekać na
        współpracę z tym developerem (staram się być czujny i nieufny) ale teraz to mam
        zagwozdkę ciekawe czy nas też czymś zaskoczą.
        Co do tej kotłowni to chyba macie jakąś wspólnotę mieszkańców i sami możecie
        negocjować umowę?? Można postraszyć tą firmę która wam ma sprzedawać ciepło i
        wodę że podpiszecie umowę z inną firmą jak nie urealnią stawek... Myślę też że
        ew. jakiś prawnik byłby na miejscu.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia
        • Gość: mieszkaniec Re: Wawel service IP: *.kim.pl / *.kim.pl 08.10.03, 13:31
          dzięki za pomoc i współczucie. próbowaliśmy juz chyba wszystkich metod
          dogadania się z firmą wybraną przez wawel, nota bene kumpel pana prezesa,skutek
          niestety wciąz ten sam . albo podpisujecie albo nie bedziecie miec ciepla.to
          skandal, jestesmy zrozpaczenie i jest nam coraz zimniej. panu prezesowi pewnie
          nie!!!
          • Gość: zzz Re: Wawel service IP: 195.205.210.* 08.10.03, 14:52
            wydaje mi się że jeżeli zostaliście rzeczywiście oszukani (tzn jeżeli nie było
            wcześniej mowy o takim rozwiązaniu przy podpisywaniu umowy) to trzeba sprawę do
            sądu. Skontaktujcie się jako wspólnota z jakimś prawnikiem i niech wam coś
            doradzi.
            • Gość: tEq Re: Wawel service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:42
              jak się wierzy w cenę poniżej 1950zł za m2 to później tak jest...
              niestety człowiek się uczy na błędach
    • Gość: J.K. Re: Wawel service IP: *.net.autocom.pl 12.02.04, 17:55
      Oszukali mnie. Muszę chyba sprawę dać do sądu, bo nie chcą nawet ze mną
      rozmawiac. A PANOWIE Prezesi dbają tylko o swoje porwele. RADZĘ WSZYSTKIM
      OMIJAĆ TĄ FIRMĘ !!! Na początku jest wszystko pięknie, ale nikomu nie życzę
      tego co jest na końcu.
      • Gość: fenix Re: Wawel service IP: *.podgorze.pl 12.02.04, 20:42
        Właśnie zastanawiałam się nad ich mieszkaniem na Halszki. Napisz o co dokładnie
        chodzi z tą firmą. Czy nie dotrzymali np. jakiś warunków umowy? W przyszłym
        tygodniu umówiłam sie na podpisanie umowy :(
      • chrisk Re: Wawel service 13.02.04, 10:12
        Opowiedz o co chodzi ???
        Jak nie chcesz na forum to pisz na priva...
      • Gość: Snow Re: Wawel service IP: *.centertel.pl 13.02.04, 14:37
        Mozesz powiedziec w czym Cie oszukali?

• Gość: M Re: Wawel service IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 11:55
          Właściciele firmy Wawel Service mają oszustwo we swojej naturze. Nie jestem ich
          klientem, tylko wykonawcą usługi na ich rzecz. Moją pracę wykonałam prawidłowo,
          ale nie została ona zapłacona. Pozwałam ich do sądu i WYGRAŁAM. Poza tym, wiem
          jak oszukiwali podczas budowy na jakości używanych materiałów.
          • antolek68 Re: Wawel service 07.05.04, 13:16
            a co konkretnie dla nich wykonalas? i o jakich budowach mowisz??
            rozumiem, ze ta cena nie wynika z dobroci ich serca tylko z krecenia, ciekawy jestem do czego mozna by bylo najskuteczniej przyczepic podczas oddawania mieszkania..

a tak a propos.. jak tam Chrisk wprowadziles sie juz??
            jakie wrazenia?
            • chrisk Re: Wawel service 07.05.04, 20:44
              Nie wprowadziłem się (prawdopodobnie dopiero czerwiec) ale też jestem ciekawy
              tych oszustw. Jeśli nie chcesz się podzielić na forum to przynajmniej daj znać
              na priva.
              Ja obserwowałem budowę od początku i muszę powiedzieć że nie jestem specjalistą
              w tej dziedzinie ale podejrzany wygląd miały pustaki z których zaczęto budować
              wiem że jest to system pustaka podobny do phorotherm (firmy "Leier") ale te
              pustaki wyglądały jak przepalone (nie wiem może jakiś 2 gatunek albo poprostu
              one tak wyglądają) może M wie coś na ten temat?

Pozdrawiam
              chrisk
      • Gość: poll Re: Wawel service IP: 62.233.214.* 02.03.04, 21:19
        jestesmy w trakcie rezerwacji mieszkania przy halszki i wysłouchów
        mamy problem w uzyskaniu kredytu w sowim banku, bo bank nie chce kredytowac
        tego devellopera.
        zastanawiamy sie co moze byc przyczyną tej sytuacji,
        jak mozesz to daj znac jakie sa z nimi problemy???????????
        • Gość: Snow Re: Wawel service IP: *.centertel.pl 03.03.04, 13:54
          Co to za bank????
          Ja bralem w BPH i nie bylo problemu. Polecam zmienic bank.

pzdr
        • chrisk Re: Wawel service 04.03.04, 09:55
          u mnie też nie było problemu... KB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka