Gość: zzz IP: 195.205.210.* 05.09.03, 15:41 Ktokolwiek widział ktokolwiek wie.... Macie informacje ne temat tego developera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SMOK WAWELSKI Re: Wawel service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 00:45 SZUKAJ W POSTACH LUB NA LISCIE NIEUCZCIWYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wawel service IP: *.dom.fenert.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:23 W postach znalazłem parę pozytywnych opinii ale na liście nieuczciwych było tylko pytanie o Wawel Service chyba że jest jakaś inna lista nieuczciwych to daj link please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMOK WAWELSKI Re: Wawel service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:45 www1.gazeta.pl/krakow/1093892,35818,1685828.html?v=3&a=8267365#opinie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=7171174&a=8323286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wawel service IP: *.dom.fenert.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 11:47 Niestety też kupiłem w Wawel Service ale na Halszki (też puchatki) ale dowiedziałem się że tu ma być ogrzewanie z MPEC. Ogólnie nie mogę narzekać na współpracę z tym developerem (staram się być czujny i nieufny) ale teraz to mam zagwozdkę ciekawe czy nas też czymś zaskoczą. Co do tej kotłowni to chyba macie jakąś wspólnotę mieszkańców i sami możecie negocjować umowę?? Można postraszyć tą firmę która wam ma sprzedawać ciepło i wodę że podpiszecie umowę z inną firmą jak nie urealnią stawek... Myślę też że ew. jakiś prawnik byłby na miejscu. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Wawel service IP: *.kim.pl / *.kim.pl 08.10.03, 13:31 dzięki za pomoc i współczucie. próbowaliśmy juz chyba wszystkich metod dogadania się z firmą wybraną przez wawel, nota bene kumpel pana prezesa,skutek niestety wciąz ten sam . albo podpisujecie albo nie bedziecie miec ciepla.to skandal, jestesmy zrozpaczenie i jest nam coraz zimniej. panu prezesowi pewnie nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wawel service IP: 195.205.210.* 08.10.03, 14:52 wydaje mi się że jeżeli zostaliście rzeczywiście oszukani (tzn jeżeli nie było wcześniej mowy o takim rozwiązaniu przy podpisywaniu umowy) to trzeba sprawę do sądu. Skontaktujcie się jako wspólnota z jakimś prawnikiem i niech wam coś doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Wawel service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:42 jak się wierzy w cenę poniżej 1950zł za m2 to później tak jest... niestety człowiek się uczy na błędach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Wawel service IP: *.net.autocom.pl 12.02.04, 17:55 Oszukali mnie. Muszę chyba sprawę dać do sądu, bo nie chcą nawet ze mną rozmawiac. A PANOWIE Prezesi dbają tylko o swoje porwele. RADZĘ WSZYSTKIM OMIJAĆ TĄ FIRMĘ !!! Na początku jest wszystko pięknie, ale nikomu nie życzę tego co jest na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenix Re: Wawel service IP: *.podgorze.pl 12.02.04, 20:42 Właśnie zastanawiałam się nad ich mieszkaniem na Halszki. Napisz o co dokładnie chodzi z tą firmą. Czy nie dotrzymali np. jakiś warunków umowy? W przyszłym tygodniu umówiłam sie na podpisanie umowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
chrisk Re: Wawel service 13.02.04, 10:12 Opowiedz o co chodzi ??? Jak nie chcesz na forum to pisz na priva... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snow Re: Wawel service IP: *.centertel.pl 13.02.04, 14:37 Mozesz powiedziec w czym Cie oszukali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wawel service IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 11:55 Właściciele firmy Wawel Service mają oszustwo we swojej naturze. Nie jestem ich klientem, tylko wykonawcą usługi na ich rzecz. Moją pracę wykonałam prawidłowo, ale nie została ona zapłacona. Pozwałam ich do sądu i WYGRAŁAM. Poza tym, wiem jak oszukiwali podczas budowy na jakości używanych materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
antolek68 Re: Wawel service 07.05.04, 13:16 a co konkretnie dla nich wykonalas? i o jakich budowach mowisz?? rozumiem, ze ta cena nie wynika z dobroci ich serca tylko z krecenia, ciekawy jestem do czego mozna by bylo najskuteczniej przyczepic podczas oddawania mieszkania.. a tak a propos.. jak tam Chrisk wprowadziles sie juz?? jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
chrisk Re: Wawel service 07.05.04, 20:44 Nie wprowadziłem się (prawdopodobnie dopiero czerwiec) ale też jestem ciekawy tych oszustw. Jeśli nie chcesz się podzielić na forum to przynajmniej daj znać na priva. Ja obserwowałem budowę od początku i muszę powiedzieć że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale podejrzany wygląd miały pustaki z których zaczęto budować wiem że jest to system pustaka podobny do phorotherm (firmy "Leier") ale te pustaki wyglądały jak przepalone (nie wiem może jakiś 2 gatunek albo poprostu one tak wyglądają) może M wie coś na ten temat? Pozdrawiam chrisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poll Re: Wawel service IP: 62.233.214.* 02.03.04, 21:19 jestesmy w trakcie rezerwacji mieszkania przy halszki i wysłouchów mamy problem w uzyskaniu kredytu w sowim banku, bo bank nie chce kredytowac tego devellopera. zastanawiamy sie co moze byc przyczyną tej sytuacji, jak mozesz to daj znac jakie sa z nimi problemy??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snow Re: Wawel service IP: *.centertel.pl 03.03.04, 13:54 Co to za bank???? Ja bralem w BPH i nie bylo problemu. Polecam zmienic bank. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś