Gość: stars&stripes IP: *.acn.pl 05.09.03, 23:14 Będę wdzięczny za wskazanie nie za drogiego (do 40 USD za noc) hotelu w Krakowie w spokojnej i niezbyt oddalonej od Rynku okolicy (albo z dobrym połaczeniem). Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: uczciwy hotel? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:56 hotel Prokocim lub Pensjonat Oko prosze bardzo miłego pobytu w wiecznie gościnnym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: uczciwy hotel? IP: *.client.attbi.com 06.09.03, 04:43 Gość portalu: rita napisał(a): > hotel Prokocim > lub Pensjonat Oko > > prosze bardzo > miłego pobytu w wiecznie gościnnym mieście racja, tylko prokocim www.hotelprokocim.pl ps. jak przyjade do krakowa to zglosze sie do wlascicieli po moje komisowe. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: uczciwy hotel? 06.09.03, 11:34 Gość portalu: rita napisał(a): > hotel Prokocim > lub Pensjonat Oko Byłem w Prokocimiu. Chyba mogę polecić:)) Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stars&stripes Re: uczciwy hotel? IP: *.acn.pl 06.09.03, 18:43 Dzięki, bardzo fajną strone ma ten Prokocim. ładnie i tanio. Ale czy trochę nie za daleko? Osoba, dla której szukam noclegu, przyjedzie bez samochodu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: uczciwy hotel? 07.09.03, 07:46 Gość portalu: stars&stripes napisał(a): > Ale czy trochę nie za daleko? Osoba, dla której szukam noclegu, > przyjedzie bez samochodu :/ Bardzo blisko jest przystanek tramwajowy z czterema numerami tramwajów, z któych trzy jadą do Centrum. No i autobusy. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stars&stripes Re: uczciwy hotel? IP: *.acn.pl 07.09.03, 12:47 tenk ju, mister Odpowiedz Link Zgłoś