jestem-gejem 04.05.08, 11:04 bo pisałem, że nie moge poznac żadnego faceta bo wszystkim gejom tylko na sexie zależy a nik normalnie nie chce zagadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen moje biedactwo... 04.05.08, 11:11 i co, chciałeś na krakforum poznać partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: skasowali mój wątek 04.05.08, 11:29 na tym forum się trzeba stosować do konserwatywno-katolickiego toku myślenia. Żadnych tematów nie zgodnych z linią poglądów admina. Miałeś pecha bo trafiłeś na prawdziwego katocenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: skasowali mój wątek 04.05.08, 11:35 prędzej skacowanego cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: skasowali mój wątek 04.05.08, 12:08 każdy sądzi wedle siebie, jezeli jest roztropny, to nie lezie tam gdzie inni, ręcznie mogą przedstawiać mu swoje racje. Odpowiedz Link Zgłoś
slo.wik Re: Zagadka 04.05.08, 13:00 Trzech gejów kocha się w pozycji "na pociąg", o czym to może świadczyć? Ten w środku ma urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora katocenzor tutaj :-)) 04.05.08, 12:16 > Miałeś pecha bo trafiłeś na prawdziwego katocenzora. katocenzor na tym forum, :-))))) To najlepszy żart w tą mokrą niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: katocenzor tutaj :-)) 04.05.08, 12:27 żart ? to spróbuj coś napisać np. o homoseksualiźmie i pedofilii wśród księży. Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: katocenzor tutaj :-)) 04.05.08, 12:31 ...spróbuj coś napisać np. o homoseksualiźmie i pedofilii [ciach] w tym tkwi problem, nie czaisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-gejem Re: katocenzor tutaj :-)) 04.05.08, 15:23 katocenzor ? katole nienawidza gejów, zreszta nie dziwie sie, ja tez nie lubie gejów ok poznałem kiedyś fajnego homo-kleryka, dobrze się z nim winko piło, super konkretny atrakcyjny fajny gość, fajny kompan do winka ;) oczywiście oprócz winka nie grzerzyliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś