Gość: pik IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 23:40 Pitbulem? O, o matko! Ble, ble... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jorg Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 09:09 Wreszcie potencjał merytoryczny. Konkret i strategia. KBF ma wreszcie dyrektora, który doświadczenie zdobywał w produkcjach kultury, a nie przy sprzedaży okien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 10:38 studiowałam z nią, jest mega profesjonalna, konkretna, decyzyjna, odpowiedzialna i bardzo pracowita i sama konsekwentnie osiagnęła wszystko co ma, Kraków nie mógł mieć lepszego dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.krakow.pl 09.05.08, 13:01 fajnie, ze zatrudnili kogos, kto nie ma jedynie urzedowych aspiracji. trzymam kciuki Pani Magdo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANU Re: Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.centertel.pl 09.05.08, 13:35 TRZYMAM KCIUKI !!TAKICH OSOB POTRZEBOWAL DAWNO KRAKOW ,A PANI ELZBIETA PENDERECKA MA CO ZALOWAC!!!!JUZ NIEDLUGO BEDZIE WIDAC DZIALALNOSC PANI MAGDY!!1ZOBACZYCIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: zejdz z jarmarku dominikanskiego!! IP: *.centertel.pl 09.05.08, 13:52 GDANSK TO WIELKA WIES WIEC NIE UNOS SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco2003 Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.chello.pl 09.05.08, 19:30 O to dobrze, ze w koncu ktos w miare profesjonalny! Udalo jej sie zrobic i wypromowac festiwal Pendereskiej wiec moze i tutaj pokaze klase. Czego zyczymy z calego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.centertel.pl 09.05.08, 21:39 CO TO ZNACZY W MIARE PROFESJONALNY.TO KTO WEDLUG CIEBIE JEST PROFESJONALNY JAK NIE PANI MADA JAK JUZ JEJ SIE COS UDALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &^%$#@! Re: Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.chello.pl 10.05.08, 02:40 jakiś klakier normalnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.centertel.pl 10.05.08, 11:16 BLE BLE BLE JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA TO SADZISZ JAKIESZ CIENKIE KAWALKI.JESTES CIENKI JAK PAJECZY MOCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &^%$#@! Re: Magdalena Sroka: Jestem pitbulem IP: *.chello.pl 10.05.08, 13:30 Naucz się pisać dziecko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler rozliczyc cracow scrreen festival!!! IP: *.eranet.pl 10.05.08, 11:15 jak za 3 mln zł mozna zrobic taka chałe, ciekawe na co te pieniadze byly wydane, ciekawe kto wzial do kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc rozliczyc KBF! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 01:45 A moze ktos policzy ile beda kosztowac przeprowadzki KBF z Krzyza na Olaszanska, potem siedziba bedzie Na Zjezdzie, a potem centrum konferencyjne?! Czy ta siedziba na Olszanskiej im teraz nie wystarczy, czy trzeba wywalic 20 mln zlotych, na biura na urzednikow w dawnym skladzie solnym??? Oczywiscie zgloszone autopoprawka prezia. Latwo wydawac publiczne pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś