Gość: relly IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 23:27 Może nie umiem a może nie na w serwisie o Krakowie spisu basenów ,godz.ich otwarcia ,stron www, czy to nie ułomność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka w tej 12.09.03, 23:29 chwili nie ma ludzkiej siły, która by ci powiedziała, jakie są godziny wstępu na dowolny basen krakowski :) na awf trzeba dzwonić codziennie, bo im sie grafik zmienia w zależności od pogody na ap mniej więcej wiedzą do końca miesiąca, ale nie chce im sie szczegółowo recytować w telefon na ae luzy, bo ostatnio walczyli z gronkowcem, więc ludność wykazuje daleko posuniętą nieufność Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 w Krakowie nie, ale za to 14.09.03, 20:47 w Skawinie jest fajny, nowy basen bez urzędowych godzin wstępu: wchodzisz, kiedy chcesz na godzinkę, jak zostajesz dłużej, to dopłacasz różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawośc Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 14.09.03, 22:16 ile w Skawinie ta przyjemność kosztuje i jak sie szybko dostać do Skawiny:)? Ja osobiście polecam Koronę,przez cały rok jedyny basen w krakowie w którym można "wchodzić na bilety" ale tylko w wyznaczonych godzinach niestety(polecam poranne-bez tłoku,miło i przyjemnie). Zanim sie rok akademicki zacznie są szanse na AE AWF APi Wiśle,nawet na szkolnych basenach porażka, w książce tel poszukaj basenów i dzwoń-inne rady nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w Krakowie nie, ale za to 14.09.03, 22:21 Gość portalu: ciekawośc napisał(a): > Ja osobiście polecam Koronę,przez cały rok jedyny basen w krakowie w którym > można "wchodzić na bilety" ale tylko w wyznaczonych godzinach niestety od kiedy jedyny? na ae, ap, awf chodze w ciągu roku jako człowiek z ulicy bez specjalnych problemów, choć rzecz jasna trzeba sie dostosować do grafiku 'wolnych' godzin bywają poranne, bywają okołopołudniowe, bywają późnowieczorne, różnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekwość Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 25.09.03, 22:35 jaki grafik z wolnymi godzinami? z tego co wiem ,nie ma wolnych godzin na AP, AWF,na AE są 2 lub trzy godziny ale tylko 1/2 basenu lub dwa tory Jęsli znasz jakieś godziny lub basen to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w Krakowie nie, ale za to 26.09.03, 00:19 w tej chwili na basenie awf połowa dnia wolna i to do tego stopnia, że dziś o 14.45 byłam sama jedna przez pół godziny, potem pojawila sie jeszcze jedna dziewczyna jak sie zacznie rok akademicki, to sie skonczy ta radość, ale przez cały wrzesień pusto było wszędzie, ale po parę godzin w tygodniu - fakt, że często o nieludzkich godzinach - zawsze można znaleźć trzeba dzwonić na baseny na bieżąco i siem informować u źródeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawośc Re: w Krakowie nie, ale za to IP: *.warlock.pl 26.09.03, 21:21 Właśnie to miałam na myśli mówiąc "jedyny" basen W roku akademickim dostać bilety bez znajomości graniczy z cudem niepokalanego poczęcia chyba że aquapark-podobno wydzielili tam jakieś tory,ale czy czy mają wiecej inż 10 m nie wiem jak ktoś wie nich mi powie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka czekaj, 26.09.03, 22:27 to ja czegos tu nie rozumiem ile torów potrzeba ci do pływania??? założyłam, że chodzi ci o wejście pojedynczej osoby, która chce sobie popływać, a nie wynajęcie całego basenu dla firmy w ciągu roku akademickiego nie ma takich luksusów jak teraz czy podczas wakacji, ale wejście dla 'ludzi z ulicy' zawsze można znaleźć - w ubiegłym roku na ae mozna było wejść rano przez cały tydzien i w niektóre dni tygodnia w godzinach popołudniowych, tyle że w jednym semestrze była to np. środa, a w drugim piątek ale poza tym jeszcze jest awf, gdzie chodziłam spokojnie cały letni semestr, jest grochowska, gdzie sprzedawali karnety na bodaj sobote wieczór - nie cuduj, że 'bez znajomości' wejść sie nie da rzecz jasna, że mogłoby być basenów więcej i że mogą być czasem problemy w dopasowaniu sie do wolnych wejść na poszczególne pływalnie, ale jak dotąd zawsze dało sie coś znaleźć tyle że trzeba samemu pytać na miejscu, a nie liczyć na gotowca z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: basen -ble ,ble 27.09.03, 19:24 Co tak stękacie o baseny ? Zaróbcie kaskę jak ja , wybudujcie se i będziecie pływac dowoli kiedy chcecie jak ja ! Ale jak nie macie kasy to od poniedziałku do piątku między 17,00 - a 20.45 mozna chodzic "na bilety" na Koronę. Cena normalny 11 zł, ulgowy 7 zł. Można też wykupić karnet, aktualnie do końca stycznia 150 zł. W sobote są wolne godziny na Wiśle o 19,30, i 20,15. A w niedzielę o 14,00, 14,45 i 15,30. Ceny : bilet normalny 8 zł, i 5 zł ulgowy. Acha nie ma też tłoku. ja wczoraj 9piątek) z ciekawości 9wszak mam prywatny basen) poszłam na 20,00 na Koronę, i średnio na torze pływały 3 osoby, przyczym niektórzy i tak non - stop odpoczywają ! Odpowiedz Link Zgłoś