jestem-gejem 17.05.08, 14:19 bo jaki sens ma życie geja ? chyba, że pomaganie bezdomnym kotkom ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujtarabuk Re: chce umrzeć 17.05.08, 16:25 Zostań księdzem, to da Ci sens i masę fajnych kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
my_l_ove Re: chce umrzeć 18.05.08, 20:17 Nie mów takich rzeczy!!!!! Osobiście mam Przyjaciół Tęczowych!!!!!!i to są najcudowniejsi Faceci jakich w życiu spotkałam!!!!!!!!! Znajdź sobie Przyjaciółkę...taką bratnią duszę, to naprawdę pomaga!!!!! Mój Przyjaciel dopóki nie znalazł swojej 2-giej Połówki, też miał takie myśli....wtedy zawsze zwracał się do mnie...i zawsze jakoś razem dawaliśmy radę;o))) Trzymaj się i powodzenia!!!! A tak na marginesie...bezdomne kotki bardzo potrzebują Miłości:o) i chociaż po to, by im pomagać, waro żyć! Sama przygarnęłam 4... Odpowiedz Link Zgłoś
cecora Re: chce umrzeć 18.05.08, 21:03 > A tak na marginesie...bezdomne kotki bardzo potrzebują Miłości:o) kurcze to już zoofila Odpowiedz Link Zgłoś
my_l_ove Re: chce umrzeć 22.05.08, 00:28 Cecora, z całym szacunkiem, jak masz pisać takie bzdury, to lepiej nie pisz nic... takich jak TY... szkoda słów, szkoda mi czasu, żeby klikać do Ciebie! Nie masz serca i mało wiesz o takich ludziach, więc głosu nie zabieraj...a jeszcze jedno...czytaj ze zrozumieniem, potrafisz chociaż to????? Z poważaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: chce umrzeć 22.05.08, 08:53 jestem-gejem napisał: > bo jaki sens ma życie geja ? > > chyba, że pomaganie bezdomnym kotkom ? < pomagaj ludziom bezdomnym, może tam znajdziej przyjaciela do kompletu. Ale jak się masz męczyć,to faktycznie mądry wybór, tylko wcześniej napisz zgodę, na wykorzystanie organów wewnętrznych w ratowaniu tych, co chcą żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: chce umrzeć 22.05.08, 10:55 > pomagaj ludziom bezdomnym, może tam znajdziej przyjaciela do > kompletu. Ale jak się masz męczyć,to faktycznie mądry wybór, tylko > wcześniej napisz zgodę, na wykorzystanie organów wewnętrznych w > ratowaniu tych, co chcą żyć. podpisuje sie wszystkimi odnozami pod wskazowkami Henia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Prezes PiS i byly min.sprawiedliwości są gejami 22.05.08, 11:20 I wcale nie chcą umrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena5 może chcesz .... 22.05.08, 19:55 przygarnij psa ...... jak by co mam jednego na wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Re: chce umrzeć 22.05.08, 12:02 Życie każdego człowieka, każdej istoty ma sens. Piszę to, bo właśnie teraz zmagam się ze straszną chorobą i mam duuużo czasu na refleksje. Znam kilku gejów i kilka les. Są normalnymi ludźmi - bawią się, pracują, raz mają z górki a raz pod górkę. I nikogo nie powinno obchodzić kto z kim śpi, kto z kim układa swe życie. Niestety, zawsze znajdą się tacy co potępiają zamiast swej głupoty: gejów, łysych, jaskrawo ubranych, kibiców, bezdomnych i innych, którzy czymś się wyróżniają...tacy już są ci nietolerancyjni, to ich problem! Popatrz na życie moimi oczami, choć przez chwilę: jeśli leki nie pomogą, odejdę w listopadzie; każdy dzień jest inny to już jest fajne; życie ma dla nas dobre i złe niespodzianki, ale dobre cieszą a złe hartują, uczą walki o dobro i szczęście. Warto cieszyć się drobiazgami, nawet widokiem zza okna (bo są tacy, co wczoraj widzieli, dziś są niewidomi). Czerp z życia ile możesz! Jeśli ktoś kiedyś powiedział ci, że życie jest łatwe i przyjemne, okłamał cię. Ale jest twoje i trwa. Do kiedy - sam nie wiesz. Więc żyj na maksa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: chce umrzeć 22.05.08, 20:37 Klaczko, dużo siły, pogody ducha i powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: chce umrzeć 24.05.08, 21:22 klaczkafiglaczka trzymam za Ciebie kciuki. Widać, że jesteś mądrą kobietą, oby takich jak Ty było więcej. Gorąco pozdrawiam i życzę dużo zdrowia oraz siły do walki z chorobą:* ************ "Na poboczu Drogi Mlecznej, najbardziej nieważka, z nieważkich, Będę chwytać okazje do sfer- z tych najwyższych- najwyższych..." Odpowiedz Link Zgłoś
my_l_ove Re: chce umrzeć 27.05.08, 23:50 Kaczkofiglaczko!!!!!!!! Brawo za to co napisałaś!!!!!!! Jesteś WYJĄTKOWĄ& WARTOŚCIOWĄ KOBIETĄ!!!!!Życzę Ci wszystkiego NAJ!!!!!!!! Dużo zdrówka i WIELKIEJ WYGRANEJ Z CHOROBĄ!!!!! Na pewno Ci się uda!!!!!! Będę się za Ciebie modlić!!!!!!!!!!! Ściskam Mocno:-****** Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Chcę umrzeć. Chcę żyć 28.05.08, 16:02 Noc. Popatruję na Kraków, przykleiwszy nos do szyby. Podświetlony Wawel z prawej a Mariacki z lewej strony. Odgłosy dorożek, czasem tramwaju. Staram się nie zwracać uwagi na odgłosy wewnątrz... słychać dzwonek przyzywający pielęgniarkę, jakiś chory wymiotuje, na łóżku pod ścianą modli się szeptem młoda jeszcze kobieta z potwornym rakiem, przerzutami. "Mam męża, dzieci, Panie Boże, chcę żyć!" słyszę. Wychodzę po kolejnej chemii do domu, łyse place na głowie i chuda jak szczapa. Wrócę na onkologię wkrótce. Stanę do kolejnej walki. Ja też chcę żyć... Kochani, niech wam nigdy nie przychodzi na myśl bagatelizowanie swego zdrówka i żywota! Niech każdy dzień będzie dla was cenną perełką, czy jako chwila, w którejś kogoś się poznało, czy moment smutku albo radochy. Wszystko ma swój sens, tylko nie zawsze możemy go odczytać... Dzięki za wasze ciepłe słowa. One naprawdę pomagają. A jeśli ktoś będzie mieć kryzys (może ja też?), że ma dosyć życia niech pójdzie po rozum do głowy, bo jeśli chodzi o nie, to "DRUGIEGO RAZU NIE BĘDZIE". Odpowiedz Link Zgłoś
my_l_ove Re: Chcę umrzeć. Chcę żyć 03.06.08, 00:47 Pozdrawiam Cię ciepło Figlareczko!!!! 3maj się dzielnie!!!:-* Jestem z Tobą!!!! Pójdę do lekarza, miałam być na koniec kwietnia a tu już czerwiec..., ale zbiorę się i pójdę!!! Słodkich senków!!!:-* Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: chce umrzeć 22.05.08, 20:34 Też kiedyś miałem dołek, ale właśnie odkryłem samouwielbienie, samoobronę czy jak to się nazywa - samogwałt. Ulżyło. Dziś jestem szczęśliwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: chce umrzeć 24.05.08, 22:08 skąd wiesz , ze jestes gejem? moze to taka poza?może ktoś Ci to wmowil? kiedys nikt nawet nie znala takiego slowa.Zobacz jakie piekne sa dziewczyny, zakochaj sie w nich a zycie nabierze sensu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Oj Figlaczko - Klaczko.... 28.05.08, 00:04 Dopiero teraz przeczytałam.... Wiem ,że słowa ..słowa , słowa może i znaczą niewiele ..a jednak znacza coś z pewnością... Jesteś silną kobietą.. Zwalcz to i nie poddawaj się , doskonale wiesz ile człowiek potrafi i jak nieprawdopodobną może być determinacja , a szczególnie determinacja na życie .. Siły , dużo siły i ufam ,że wszystko będzie dobrze i że popiszemy jeszcze wspólnie na tym Forum nie raz i nie dwa....:) Trzymaj się ! gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Dla KaczkiFiglaczki 28.05.08, 13:39 Figlaczko, nie dawaj się, nie dawaj. Ciepło pozdrawiam - Trooly Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dla KaczkiFiglaczki 28.05.08, 13:40 Zapomniałem: pl.youtube.com/watch?v=pY-rPDwzM9M Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Dla KaczkiFiglaczki 28.05.08, 14:54 Klaczko, dużo wiary i powodzenia w walce z chorobą. Pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Dla KLaczkiFiglaczki 04.06.08, 14:33 Co się kurna dzieje? Miało być siedem lat tłustych! Klaczko miła, już Cię nigdy nie pomylę z kaczką. Pamiętaj więszość wygrywa! Przegrane są bardziej dramatyczne i wydaje się że ich dużo, ale to tylko mały jednak procent, z pewnością wiele sukcesów jest przed Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dla KLaczkiFiglaczki 04.06.08, 14:37 Cholerka, pisząc kaczka pomyliłem się i ja. Wybacz Klaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Dla KLaczkiFiglaczki 04.06.08, 14:41 O bracie na kolanach z różą w zębach do delikatesów marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dla KLaczkiFiglaczki 04.06.08, 14:50 Zółwia ze mnie chcesz zrobić, wojskowego, hę? Róży też nie prześlę, dla klaczki mam przygotowany olbrzymi pęk róż_nych wiosennych kwiatów, ile to kolorów, a jakie zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Dla KLaczkiFiglaczki 04.06.08, 15:03 To tys piknie. W sam raz na drugie urodziny. Też chyba coś wytnę! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a nie jesteś normalny 28.05.08, 17:41 ale to nie znaczy że masz się zabijac czy chodzić na debilne parady dewiantów. Znajdź se hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje [...] 28.05.08, 18:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 to wy jesteście nienormalni..., 28.05.08, 18:47 że tak piszecie... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: to wy jesteście nienormalni..., 28.05.08, 20:04 znaczy, jak piszemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: to wy jesteście nienormalni..., 28.05.08, 20:21 Odnosiłam się do ostatnich dwóch postów... gosia nie każdy gej jest nienormalny , tak jak nie każdy pijak to złodziej.... itd ..itd... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Badanie wariatografem 28.05.08, 21:15 masz całkowitą rację, ale nie rozumię dlaczego jakiś gej, partyjniak, duchowny, parlamentarzysta, ma funkcjonować w społeczeństwie jako uprzywilejowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: to wy jesteście nienormalni..., 28.05.08, 21:18 masz całkowitą rację, ale nie rozumię dlaczego jakiś gej, partyjniak, duchowny, parlamentarzysta, ma funkcjonować w społeczeństwie jako uprzywilejowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Nie , nie powinni być uprzywilejowani , 28.05.08, 21:56 ani piętnowani też. Niech każdy żyje jak chce i z kim chce - licząc się równocześnie z innymi i nie krzywdząc osób trzecich. U nas , niestety , daleko jeszcze do takiej tolerancji. gosia Zupełnie osobną sprawą jest natomiast ,że rzeczywiście autor wątku dając taki wpis - zwraca uwagę i dość prowokuje a co za tym idzie musi liczyć sie z "różnymi" opiniami. A swoja droga , najczęściej bywa tak w życiu ,że jak człowiek jest homoseksualistą - to nie wykrzykuje tego całemu światu..więc może to podwójna prowokacja ...:) g Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 daj spokój;-) 28.05.08, 22:48 życie jest piękne. GEja też;-)Nalezy po prostu "olać" innych wraz z ich opiniami. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: daj spokój;-) 28.05.08, 22:59 weronka77 napisała: > życie jest piękne. GEja też a lesbijki ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: daj spokój;-) 28.05.08, 23:13 widocznie wiesz, co mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 jasne;-) 28.05.08, 23:18 Rozumiem, że takie odczucia( czyli świadomość tego co się mówi) są Ci obce... Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: jasne;-) 28.05.08, 23:23 przeciwnie, zwłaszcza jeśli problem znam z autopsji, nie wątpię, że w Twoim przypadku jest podobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: oczywiście, oczywiście 28.05.08, 23:26 trzeba było tak od razu welonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: oczywiście, oczywiście 28.05.08, 23:31 Myślałam, że skoro znamy się tak dobrze to jakiekolwiek wyjaśnienia będą zbędna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: oczywiście, oczywiście 28.05.08, 23:39 niby sie znamy, a o Twojej gruntownej znajomości duszy lesbijki nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: oczywiście, oczywiście 28.05.08, 23:40 I to zapewne nie jest jedyna rzecz o jakiej nie masz pojęcia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: oczywiście, oczywiście 28.05.08, 23:44 z pewnością, kryjesz w sobie takie tajemnice, że Freud z Jungiem uciekliby z krzykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 być może, ale 28.05.08, 23:45 nie Tobie dane będzie o tym się przekonać;-) Bez względu na ilość i różnorodność nicków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: być może, ale 28.05.08, 23:49 wcale mnie to nie ciekawi, a co do nicków Ty też masz niejeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: być może, ale 28.05.08, 23:53 nawet kilka;-) Tyle, że ja nie marnowałabym czasu na dyskusję z kimś kto mnie nie ciekawi;-) W przeciwieństwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziekuje.postoje Re: być może, ale 28.05.08, 23:58 akurat miałem taki kaprys, ale pora iść spać, goodnight anglistko Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: być może, ale 28.05.08, 23:59 Tak sobie to tłumacz;-) Kaprys= nuda i ...samotność;-) Bye;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kasia_7 Re: chce umrzeć 04.06.08, 21:26 Każdy człowiek jest wyjątkowy. Ty też. Prawdopodobnie nie znasz swoich zalet. Poznaj je. Znajdź w swoim życiu pasję. Cel. I koniecznie pogadaj z kimś zaufanym szczerze o swoich problemach. To bardzo pomaga. Spróbuj nauczyć się nie przejmować ludźmi, którzy są źle do Ciebie nastawieni. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś