gosia.43 27.05.08, 08:48 jakie to piękne.. www.youtube.com/watch?v=Ek6-8QpvcVs prawda ? gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: zobaczcie i posłuchajcie... 27.05.08, 09:29 Prawda. Fajny spacerek, wyjątkowo odprężający. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: zobaczcie i posłuchajcie... 27.05.08, 10:57 a to : www.youtube.com/watch?v=0dWjJuOBfdo&feature=related albo to : www.youtube.com/watch?v=0dWjJuOBfdo&feature=related a...ano własnie... Grzesiek jest super..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick cichosza 27.05.08, 11:03 cichosza wciaz najlepsza, ale posluchajcie najladniejszej piosenkarki z Eurowizji, ktora odpadla w polfinale www.sbs.com.au/eurovision/country/321 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 nie wiem czy najlepsza ... 27.05.08, 16:35 może ..i chociaż bardzo ją lubię , to generalnie kocham się w ogóle w piosenkach wykonywanych przez Grzegorza ( szczególnie na żywo ) , trudny więc wybór....serio :) Co nagle , to po diable..dwa razy puściłam "Motorek " ; chodziło mi o " Linoskoczka " - może teraz się uda : www.youtube.com/watch?v=lJDSXgA3ne4&feature=related gosia nie mogę otworzyć tej piosenki z Eurowizji...ale ta impreza zupełnie dla mnie zeszła na psy... g Odpowiedz Link Zgłoś