Gość: Paweł IP: 81.210.54.* 17.09.03, 22:19 Czy ktoś może polecić jakąś fajna knajpkę na wesele dla około 50 osób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria. Re: Knajpka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:18 Ja miałam przyjęcie w zabytkowej baszcie przy Jodłowej na 45 osób. Tańce były na tarasie z widokiem na Kraków i Tyniec! Catering i obsługa ze Srebrnej Góry, oni również pomogli mi wynająć salę... Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariaW. Re: Knajpka na wesele IP: *.net.autocom.pl 28.10.03, 11:23 A ja miałam wesele w restauracji Margerita w Modlnicy(droga na Olkusz). Gorąco polecam ze względu na fantastyczną atmoserę, rewlacyjne posiłki i przesympatyczną właścicielkę która w wszystkim pomoże. A wesele miłam na 70 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Re: Knajpka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:58 Super jest niedaleko Krakowa w Głogoczowie. Dojazd b.dobry,świeże powietrze pod lasem.Zobacz na stronie: www.riviera.neostrada.pl Ja byłem gościem na weselu w tym lokalu.wszyscy byli zachwyceni. Za pół roku też tam swoje wesele miałem. Było fantastycznie.Sprawdż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Knajpka na wesele IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 14.11.03, 14:55 Proponuję restaurację "LEO" W Hotelu Monopol przy Gertrudy. samo centrum, nowa restauracja, miła sala, fachowa obsługa, bardzo smaczne i różnorodne potrawy i ciasta (zwłaszcza tort orzechowy) Odpowiedz Link Zgłoś