Dodaj do ulubionych

6,5 roku spi w dzien

04.05.07, 21:27
U mojej corki w przedszkolu jest dziewczynka która śpi zawsze ok 1 godziny w
dzien.Dzieci kladą sie a pani czyta książki,nikt nie usypia a ona podobno
zawze.Spotkalyscie się z czyms takim?
Obserwuj wątek
    • ibulka Re: 6,5 roku spi w dzien 04.05.07, 21:52
      a co w tym dziwnego?
      śpioch mały, i tyle! smile

też lubiłam się zdrzemnąć w dzień, ale nie jako dziecko, tylko jako nastolatka.
      wracałam po szkole do domu i szłam w kimę ;D
    • mikser73 Re: 6,5 roku spi w dzien - mojej też to się zdarza 05.05.07, 00:00
      - ło jeszcze pół roku temu - rocznik 2000 marzec - teraz raczej nie no chyba że
      w samochodzie to owszem zdarza się jej to nadal! Spytałem moją mamę - jest
      lekarzem - powiedziała że to nic takiego i po prostu zależy od dziecka wink)
    • gabrysia_s Re: 6,5 roku spi w dzien 05.05.07, 14:30
      Tak, mój syn spał jeszcze w zerówce. Teraz ma prawie 9 lat i czasem sypia w
      dzień jak jest zmęczony. Na zakończenie roku szkolnego w zerówce usnął np. na
      sali jak siedzieli na podłodze po turecku. Pytałam kilku lekarzy i ponoć
      "niektóre typy tak mają", szczególnie te bardziej aktywne.
    • lika13 Re: 6,5 roku spi w dzien 05.05.07, 14:51
      Mój syn ma 12lat.
      Wsadźcie Go do jakiegokolwiek srodka transportu( autobus,samochód,samolot statek)śpi po 15 minutach,bez wzgledu na pore dnia.

Taki Jego uroksmile
    • sylwia06_73 Re: 6,5 roku spi w dzien 05.05.07, 19:38
      Moj 13 latek zdrzemnol sie dzis po poludniu.Zdarza mu sie to od czasu do czasu
      • thaures Re: 6,5 roku spi w dzien 05.05.07, 20:30
        W liceum po obiedzie kładłam się na pół godziny-po tym czasie czułam się jak
        młody Bóg. Moje dzieci 7 i 13 lat jeżeli zasną w dzień, to na pewno są chore.
        • atrust Re: 6,5 roku spi w dzien 06.05.07, 01:22
          Moja corka od 2,5 roku nie spi w dzien.Nie "poszla" we mnie,dziwne.Zawsze
          lubilam i lubie spac.W zerowce podobno kladlam sie na dywanie i zasypialam.W
          szkole sredniej prawie kazdego dnia po lekcjach spalam okolo 2 godz.I mam tak
          do dzisiaj,jesli wstane przed 8 z rana,musze w dzien choc troszeczke pospac.Maz
          i corka wiedza jaki ze mnie spioch.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka