Dodaj do ulubionych

LEA Residence - Tętnowski development - opinie

13.06.08, 13:00
Hej, Czy ktoś z was planuje zakup mieszkania na Lea od Tętnowskiego?
Jakie macie doświadczenia z tym developerem. Może ktoś już był
dopytywać o mieszkania, może wie czy na przykład mieszkania na
parterze/I piętro są jasne czy raczej nie, wie czy można
wynegocjować niższą cenę, jak wygląda podpisanie umowy, czy jest
rezerwacyjna umowa potwierdzana notarialnie, itd, itp:)
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • zsah Re: LEA Residence - Tętnowski development - opini 19.04.13, 13:26
      Witam!
      Przymierzam się do zakupu mieszkania na parterze w Lea Residence, mam jednak duże wątpliwości co do dewelopera – Tętnowskiego. Czytając fora pojawiają się różne skargi mieszkańców na tego inwestora zarówno dotyczące inwestycji na lea jak i innych. Można przeczytać m.in. o poważnych problemach z ogrzewaniem, zalewanych garażach czy usuwaniem jakichkolwiek usterek budowlanych. Mam prośbę do osób mieszkających w Lea Residence o swoją opinię na temat tej inwestycji i tego dewelopera. Jest to ważna decyzja i boje się ja podjąć pochopnie. Z góry dziękuje za pomoc!
      • Gość: mms Re: LEA Residence - Tętnowski development - opini IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 16:26
        Powiem tak, zakup mieszkania lepiej dobrze przemyśleć. Warto również obejrzeć to mieszkanie z osobą, która się dobrze zna na budownictwie. Wtedy możemy wydać pieniądze ze spokojnym sumieniem. Co do opinii na forach to chyba wychodzi na to, że nie zawsze można je brać pod uwagę. Ja osobiście jestem zadowolony z mieszkania zakupionego u Tętnowskiego. Mieszkam na osiedlu magnolie. Nie narzekam.
        • Gość: wszyscy jednacy Re: LEA Residence - Tętnowski development - opini IP: *.pool.ukrtel.net 07.10.13, 18:00
          to już nie jesteś Marci?

ps. ależ ci pracownicy Tętnowskiego głupi
    • Gość: tetnowski_gej Re: LEA Residence - Tętnowski development - opini IP: 192.241.200.* 11.11.17, 00:36
      syf nie warto sie bawic w takie gowno jak tętnowski 0 profesjonalizmu, mieszkania wykonczone na przyslowiowy odpier**l i zero mozliwsoci kontaktu z kimkolwiek od tego bieda developera :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka