nyame 16.06.08, 00:32 poszukuje w krakowie sklepow z zaaranzowanymi kuchniami:) jestem na etapie urzadzania mieszkania i potrzebuje podgladnac kilka ciekawych efektow;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpiarnia Re: salon meblowy 16.06.08, 09:49 a moze chcesz przy okazji kupic nowy komplet wypoczynkowy bo ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: salon meblowy 16.06.08, 10:16 "Witek" w Modlniczce, Ikea. MaxFliz- generalnie możesz się przejść Wadowicką i potem Zakopiańską- na pewno w kilku sklepach coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszek1313 Re: salon meblowy 19.06.08, 10:44 witam jezeli chcesz tylko popodgladac to mozesz wpasc do brw na pilotow. tam na najwyzszym pietrze chyba jest ekspozyja mebli kuchennych"z wyzszej polki". jest tam pare ciekawych szafek:) natomiast zakupy tam odradzam. z jakoscia produktow to u nich kiepsko raczej jest. ale to moja osobista opinia-mozesz przeczesac forum. milych lowow! Odpowiedz Link Zgłoś
tatali Re: salon meblowy 19.06.08, 12:37 Witam.No to jak juz sobie Pan poogląda, to proszę o kontakt.Zrobię to lepiej , szybciej i taniej;) tatali@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: salon meblowy 20.06.08, 11:31 ja polecam sklep na wadowickiej tam sa kuchnie na 2 pietrach sa bardzo ladnei dosc tanie. to jest taki duzy budynek na przeciw pętli tramwajowej w łagiewnikach. z reszta tam nie sa tylko meble kuchenne ogolnie jest duzy wybór Odpowiedz Link Zgłoś