gph 22.09.03, 12:54 bo zarzucają mi tu korytarz ulotkami z jakiejś telepizzy i innych wynalazków, a ja bym cos dobrego zjadł, i żeby przynieśli.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: dobre żarcie na telefon 22.09.03, 23:11 gph napisał: > bo zarzucają mi tu korytarz ulotkami z jakiejś telepizzy i innych wynalazków, > a ja bym cos dobrego zjadł, i żeby przynieśli.. nie pamiętam dokładnie i może się mylę, ale Galeria na Starowiślnej to całkiem znośne obiadki z dużymi porcjami i niedrogo. szukać dokładniejszych informacji czy kolega sam się zakręci wokół interesu? :) soczewica Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dobre żarcie na telefon 23.09.03, 12:43 soczewica napisała: > gph napisał: > > > bo zarzucają mi tu korytarz ulotkami z jakiejś telepizzy i innych wynalazk > ów, > > a ja bym cos dobrego zjadł, i żeby przynieśli.. > > nie pamiętam dokładnie i może się mylę, ale Galeria na Starowiślnej to całkiem > znośne obiadki z dużymi porcjami i niedrogo. szukać dokładniejszych informacji > czy kolega sam się zakręci wokół interesu? :) zakręcę się, chociaż do tej pory nic takowego żem nie znalazł.. dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: dobre żarcie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:42 429 65 01 421 17 64 Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dobre żarcie na telefon 23.09.03, 16:34 Gość portalu: kaska napisał(a): > 429 65 01 > 421 17 64 mekong. zależy jak się trafi. z wietnamskich knajp preferowałem tego koło atlantica. tylko strasznie tam śmierdziało. a teraz? jakoś odwykłem od wietnamnczyków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: dobre żarcie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:37 ja w ogole nie jadam takich rzeczy bo nie lubie, ale znajomi zamawiaja bo syzbko. Jeszcze wiem, ze Piccolo rozwozi po domach obiady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: dobre żarcie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: dobre żarcie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:13 Do nas do firmy wozi Srebrna Góra już od trzech lat. Przyzwoicie i dużo. Z tego co wiem obsługują jednak tylko firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica a jakbyś miał ochotę na pizzę przyzwoitą... 29.09.03, 14:07 ...to pizzeria banolli (www.banolli.pl) ma cąłkiem przyzwoitą ofertę, chociaz dlugo sie czasem czeka. właśnie zażeram się pizą ze szpinakiem. pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a jakbyś miał ochotę na pizzę przyzwoitą... 29.09.03, 14:13 soczewica napisała: ja kupować u nich schabowy. piza mi nie smakować za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina może chińszczyzna? IP: 80.54.68.* 01.10.03, 18:00 z chińskich polecam 'Hoang - hai' tel.269-12-35, porcje duże i smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś