ourson 23.09.03, 14:05 Szwedzi maja w sobie cos niezwyklego. Niech sobie mowi co kto chce, a ja ich uwielbiam. ourson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 A za co? 23.09.03, 14:31 Dużo mają dobrych rzeczy, ale piwo szwedzkie jest paskudne;) Jedyne nadające się do picia to Spendrups, a te wszystkie Pripps Bla czy inne Abra czy inne przysmaki Norrlandu to ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: A za co? 23.09.03, 14:39 no przecież kolega napisał, że mają w sobie coś niezwykłego :) to pewnie te śledzie na słodko tak go ujęły Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: A za co? 23.09.03, 14:56 Ten wątek musi być przynajmniej częściowo tendencyjny skoro pojawiają się w nim wikingowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: A za co? 23.09.03, 15:21 zachodniopomorska morena czołowa :) ślady siedlisk oraz łupiestw wikingów i innych ludożerców obecne jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: A za co? 23.09.03, 15:31 jottka napisała: > zachodniopomorska morena czołowa :) Uznam że chodzi o Wolin. > ślady siedlisk oraz łupiestw wikingów i > innych ludożerców obecne jak najbardziej W kiniemaskopie widziałem jak ich wszystkich Ziemko Piastowic załatwiał, jeszcze bardziej chwacko niż różne strzygonie w innych filmach. Ale na tym forum najwyraźniej się jakiś ostał? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: A za co? 23.09.03, 15:41 kapitan.kirk napisał: Ale na tym forum najwyraźniej się jakiś ostał? Przy takich snach nie wiadomo jak jeszcze długo pociągnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: A za co? 23.09.03, 15:48 Nie stresuj się. W Walhalli też nie jest tak najgorzej, tyle że podobno dużo różnych młotów. W razie czego nie zwracaj na nich uwagi i poczekaj na mnie; słowo oficerskie, że jak tylko polegnę w bitwie z Klingonami zaraz się tam zjawię. Zawsze chciałem poznać prawdziwego wikinga... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: A za co? 23.09.03, 16:07 W razie czego zaczekam. Ale żeby mi tam jakoś spieszno było to nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś