Gość: agaw IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 19:15 Czy ktos wie gdzie w Krakowie mozna potrenowac na spinningu? Za kazda info dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Spinning IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 18:14 Chyba jeszcze nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Spinning IP: *.*.*.* 15.01.02, 19:06 co to jest spinning bo nie wiem, a brzmi interesujaco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: Spinning IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 17:23 Gość portalu: a napisał(a): > co to jest spinning bo nie wiem, a brzmi interesujaco? to jest trening rowerowy, na zajeciach pokonuje sie symulacyjne podjazdy i zjazdy w takt muzyki. (godz. cwiczen to utrata od 500 do 800 kalorii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Spinning IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 19:31 Gość portalu: agaw napisał(a): > Gość portalu: a napisał(a): > > > co to jest spinning bo nie wiem, a brzmi interesujaco? > > > to jest trening rowerowy, na zajeciach pokonuje sie symulacyjne podjazdy i zjaz > dy > w takt muzyki. (godz. cwiczen to utrata od 500 do 800 kalorii) Mnie spinning kojarzy się z wędkarstwem, ale widocznie trochę czasy się zmieniły:) Odpowiedz Link Zgłoś