Gość: aneta IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 11:45 gdzie zorganizować wesele help me Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Srebrna Góra Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:53 Może u nas? www.srebrnagora.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:52 w dworze bella vita koło Gdowa...niezapomniane miejsce pod każdym względem, mimo, że nie ma juz tam Pana Hrabiego...atmosfera wnętrz, ogrodu ze stawem, ciszy wśródleśnej, chartów wajmarskich biegających wokół dworu, pysznych kurek smażonych i dziczyzny...ech... polecam szczerze: www.cis.com.pl/bellavita/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia22 Re: wesele IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:10 wesele mozna zorganizowac : HOTEK EUROPEJSKI 120ZL OD OSOBY OBIAD + 2 gorace posilki HOTEL KAZIMIERZ NAWET JUZ OD 99ZŁ/OSOBY HOTEL SYSTEM HOTEL ELEKTOR JAK BYS CHCIALA WIECEJ TO PISZ DO MNIE niusia22@tlen.pl ja w tej chwili jestem na biezaco bo sama mam miec wesele ale na szczescie sale juz mam zalatwiona Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: wesele 04.10.03, 16:21 Polecam stary dwór, mają jakąś stronkę w necie, a rewelacyjne żarcie i obsługę mają w Hotelu Lipsk, tylko że to w Hucie. Polecam Dworek Białoprądnicki, amło kto o nim wie a jest tam naprawdę cudownie romantyczna atmosfera. Pozdrawiam. Już po takiej imprezie :) A i wszystkiego naj naj tak przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: wesele 05.10.03, 19:00 POlecam Dwór Staropolski ul. Podedworze 30 , ta sama " spółka " , co hotel LIpsk. POlecam z własnego doświadczenia. Jesli masz jakieś pytania chetnie odpowiem Conka ( juz roczna małżonka) Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: wesele 06.10.03, 09:19 Conka czyżbyśmy były na tej samej imprezie ? He he pewnie nie ale ja też tam byłam na weselu. Pzdr. P.S. Czy my się już nie znamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: wesele 06.10.03, 15:03 "Dwór Staropolski" polecam jako miejsce mojego wesela.. Może się znamy.. Conka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wesele IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 04.10.03, 18:35 Mój brat robił rok temu w Hotelu Jurajskim, to jeszcze za "Nico",po prawej stronie, jak się jedzie na Warszawę. Duże sale, wszystko fajnie zorganizowane, parking przed budynkiem. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: wesele IP: 213.173.205.* 06.10.03, 13:11 Zobacz tutaj: weselneforum.cjb.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wesele IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.12.03, 20:06 Cześć !1 Ja bym z czystym su ieniem polecił ci lokal kolo Zabierzowa Restauracja nazywa się KMITA i jest po lożona w środku lasu z pięknym tarasem i super miejscem gdzie mozna odbyć spacerek. Jedzenie bylo super pyszne (domowe)Ja byłem jako gość weselny ale ztego co sie dowiedziałem to kumpel płacił 100zł od osoby i musiał tylko mieć alkochol i ciasto swoje a tak to załoś było w cenie. Polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Re: wesele IP: 149.156.65.* 26.01.04, 11:50 najlepiej wynajac sobie gdzies sale i kuchnie osobno, znam swietna firme przy ul. Mrozowej 1, bardzo smacznie, tanio, estetycznie. JESTEM NIMI ZACHWYCONA!!!! tel. 0-12 644-33-95. Spróbuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś