melapela2 23.07.08, 10:14 Chciałabym założyc sobie internet w firmie Air Bites. Jakie macie o niej opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1group Re: Air bites - opinie 23.07.08, 20:09 Dobrą.Niezły kontakt - całodobowy,niezłe szybkości,szybki serwis naprawczy,ceny(?)tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
melapela2 Re: Air bites - opinie 24.07.08, 08:26 Dzieki :-) O ceny nie pytam, bo wiem jakie mają. Chodzi mi tylko o jakośc usług. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_obserwator Re: Air bites - opinie 01.08.08, 11:01 Witam, Ja nie zadecydowałam się na ich usługi. 1) nie mają elastycznych umów, 2) każą sobie płacić za instalacje w mieszkaniu w którym wszystko jest, nawet do niego nie wejdą 3) w mieszkaniu w którym mieszkam, poprzednia lokatorka nigdy nie mogła niczego głosić, bo żądali jakiś kodów od niej W mojej opinii - mało elastyczna "korporacja" która nie ma wcale konkurencyjnych cen. Ja zdecydowałam się na UPC, bo: - nie ważne gdzie mieszkam, umowe moge przenieść, a jak nie to rozwiązać bez konsekwencji - niezła oferta cenowa, 10MB, można dzielić na 3 kompy, można wydzierżawić router - po prostu byli najbardziej elastyczni, ale każdy ma swoje potrzeby Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_jolusia Re: Air bites - opinie 26.05.09, 14:01 To firma totalna porazka!!!!! Mamy dzis piata w tym miesiacu awarie, nie ma z kim pogadac przez telefon, infolinia tylko, totalna zenada, nie polecam, omijajcie szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś