frosti.1 29.07.08, 09:53 Witam, mam pytanie odnosnie dewelopera - firma Janbud - czy ktos mial juz z nimi do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwika63 Re: deweloper Janbud 02.08.08, 19:48 Ja nie miałam z nimi do czynienia. Ale mieszkam obok ich inwestycji oddanej w 2007 roku. Sa to szeregówki przy ul.Grabczaka. To jest osiedle Górka Narodowa-Wschód. Przecznica od ul.Meiera. Nie dość ,że szeregówki wybudowane pod linia wysokiego napięcia (obok slup), to nie zapewnili im porzadnej drogi dojazdowej do szeregówek. Najfajniej jest jak deszcz pada. Kałuże i błotko. Nieraz widziałam jak mamy pchaja wózki po tych wertepach. Najlepiej przed ew. zakupem mieszkania czy domu (takie chyba tez buduje ta firma), przejechac się i zobaczyć ich inwestycje ,które juz zrealizowali. Piszę szczerze, bo ta firma Janbud przypomina mi dewelopera, który budował blok , w którym mieszkam. Nie mam o moim deweloperze dobrego zdania i nie jestem w tym odosobniona. Odpowiedz Link Zgłoś