Dodaj do ulubionych

Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krakowie

• Gość: Titi Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:22
      Telepizza.

Szybko tanio i przyjemnie.

Do tego nie ma niezrecznej sytuacji dac czy nie dac tipa....

• Gość: Andy Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: 83.238.0.* 25.11.05, 14:17
        Jak nie masz nic do powiedzienia, to lepiej milcz.
    • Gość: nn13 Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.05, 23:10
      Wybieram się w okolicach Świąt do Krakowa i poszukuję porządnej restauracji,
      gdzie można naprawdę dobrze zjeść (cena bez różnicy). Bardzo zaciekawił mnie
      Copernicus. Chciałam popatrzeć na menu, wystrój itp., ale nie mogę znaleźć
      adresu www tej restauracji. Jaki jest związek Copernicusa z "Pod Różą"?
      • Gość: restaurator Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:43
        żaden, to osobne podmioty i w zupełnie innych miejscach
      • Gość: Andy Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: 83.238.0.* 29.11.05, 11:39
        Zajrzyj na www.hotel.com.pl/copernicus/index.htm

Jednak najciekawsze rzeczy są w sezonowym menu (jak byłem poprzednio, to były
        świetne potrawy z dodatkiem dyni)

Smacznego!
    • Gość: mis Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.76.classcom.pl 19.02.06, 19:58
      Polecam Corleone na Poselskiej. Dobre jedzenie włoskie, fachowa obsługa, ładny
      wystrój a latem fajny ogródek. Obok, wg. mnie, najlepsza pizzeria w Krakowie
      Trzy Papryczki (też z ogródkiem).Ciasto cieńkie i chrupiące jak we Włoszech.
      Obsługa może mniej fachowa niż w Corleone, ale pizza warta spróbowania.
      Po przeciwnej stronie mieści się węgierska Szabla i Szklanka. Tej nie polecam.
      Jak na te ceny (zresztą na każdą cenę) to lipa. Tylko obsługa zasługuje na
      pochwałę.
      Acha. Odwiedz tez CK Dezerter na Brackiej. Jedzenie i pobsługa OK.
      • Gość: krakowiaczek Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 27.02.06, 15:43
        Polecam Cul-De-Sac na ulicy Na Gródku. Krótka karta, świetne i tanie wina, dość
        drogie alkohole, dla "gentelmanów" cygara. Żabojad ocenił ich na 9,5pkt.
        www.cul-de-sac.pl
        • Gość: diablo Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako IP: *.93.classcom.pl 24.04.06, 20:06
          heheheeh to ze zabojad ocenil to tak wysoko to akurat nie najlepiej swiadczy o
          knajpie...To zwykly lapowkarz i nic wiecej...!!!!!
    • gerda15 Re: Kto poleci naprawdę dobrą restaurację w Krako 25.04.06, 00:16
      "miód malina"nowa restauracja miedzy ul.poleska a grodzka jedzenie swietne dawno
      juz takiego nie jadlam....sami zobaczcie..
      • jola1913 farina 06.05.06, 12:13
        jesli chodzi o rybki i owoce morza to polecam farinę; szkoda tylko , że krewetka królewska, którą mi tam ostatnio podano jest taka mała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka