Gość: też krakowianin IP: *.autocom.pl 22.08.08, 10:40 tekst jest zwyczajnie głupi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Co ja widzę. Tarczą w turystów IP: *.pearson.com 22.08.08, 12:39 E tam, Mancewicz rulez! :D Najlepszy jest tekst o Krakusach nietrzymajacych moczu od decia w deciaki, dokladnie tak jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Co ja widzę. Tarczą w turystów IP: *.ghnet.pl 22.08.08, 21:42 Dobry tekst, wreszcie coś oryginalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krus Mancu sie wypalił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 12:15 Jest po prostu NUDNY...Lepsze teksty czytam czasem na forum GW. Inteligentniejsza ironia, może GW powinna zatrudnić któregoś z forumowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Co ja widzę. Tarczą w turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 08:53 Mancewicz ciekawe teksty pisał tak jeszcze 5-6 lat temu. A teraz jest już żałosny i coraz słabsze są te wypociny. Żal Panie Staszku, bo kiedyś lubiłem Pana czytać. Odpowiedz Link Zgłoś