Dodaj do ulubionych

Pierdu pierdu...

22.08.08, 15:00
Ceny rosną, w portfelu puściej jakoś. Komu jest lepiej, temu co nas w tym utwierdza??? Skoro statystycznie się bogacimy, to dlaczemuż padamy na pysk od kredytów i kosztów skromnego życia??? I pytanie ostatnie - dlaczego będąc krajem dość biednym i zabałaganionym, mamy ceny jakbyśmy byli krainą luksusu oraz dobrobytu??? Obietnice i wizje kolejnych rządów: jedno wielkie pierdu pierdu!
Obserwuj wątek
    • zadowolony2008 Re: Pierdu pierdu... 22.08.08, 15:42
      i po co to siać defetyzm? to tylko woda na młyn wiadomych kół, ja jestem bardzo zadowolony...
      • weronka77 Re: Pierdu pierdu... 22.08.08, 18:49
        ja też;-)
        • zadowolony2008 Re: Pierdu pierdu... 22.08.08, 23:02
          Pamiętajmy Obywatele, że przedstawiciele wrogich sił tylko czekają na okazję, żeby zasiać w Waszych umysłach zwątpienie co do słuszności poczynań naszego Rządu, któremu leży na sercu dobrobyt każdej Polki i Polaka!
          • krakuska.pl Re: Pierdu pierdu... 22.08.08, 23:39
            Ja pier......! Lata 60-70 wróciły chyba..... Ratuj się kto może!!!
            • amii2 Re: Pierdu pierdu... 23.08.08, 11:09
              Też mi się tak wydaje, że wróciły latka 70. Tylko że wtedy urzędy i służby działały lepiej.
              I nie było złodziejstwa czy łapówkarstwa, bo przecież Polacy - tak już tradycyjnie - wszystko sobie "załatwiali" a nie kradli i nikt szumu wokół tego nie robił, bo każdy każdemu coś; albo z pracy se załatwił ryzę papieru, blachę czy kabelki...
              Chyba nie zmieniło się: rozdawnictwo dóbr społecznych, cwaniactwo bezkarne i skrzętnie ukrywana bieda.
              • weronka77 Re: Pierdu pierdu... 23.08.08, 11:10
                ja tam nie narzekam....dobrze mi jest;-)
                • zadowolony2008 Re: Pierdu pierdu... 23.08.08, 21:07
                  a kto ma powody do narzekań? chyba tylko ekstrema i elementy antydemokratyczne
          • zadowolony2008 Re: Pierdu pierdu... 23.08.08, 21:05
            errata

jest: "leży na sercu"

powinno być: "głęboko leży na sercu"

• tadian mi jest dobrze:) ale ja jestem dziecko szczęścia 23.08.08, 18:21
      :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka