das-bot 08.10.03, 21:39 proponuję zatem, aby każdy posługujący się tym longiem zmienił nazwę na inny, oraz żebyście drodzy forumowicze w przyszłości przybierali nazwy odróżniające się od siebie w sposób nie budzący skojarzeń Pozdrawiam das-bot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: No niestety, namnoN?yło się was Peetenu?w 08.10.03, 22:15 na to tez nie ma paragrafu? no nie wierze:))) moze trzebaby stworzyc adekwatny;P Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: No niestety, namnoN?yło się was Peetenu?w 08.10.03, 22:57 mikolaj7 napisał: > na to tez nie ma paragrafu? no nie wierze:))) moze trzebaby stworzyc > adekwatny;P he, prawo nie działa wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: No niestety, namnoN?yło się was Peetenu?w 08.10.03, 23:07 soczewica napisała: > mikolaj7 napisał: > > > na to tez nie ma paragrafu? no nie wierze:))) moze trzebaby stworzyc > > adekwatny;P > > he, prawo nie działa wstecz. > forum to nie panstwo prawa trzeba tworzyc precedensy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: No niestety, namnoN?yło się was Peetenu?w 08.10.03, 23:11 He, He Prawo precedensowe, czyli common law i exuity law, obowiązuje w krajach anglosaskich, i tam tez nie działa wstecz... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwosc_ludowa Re: No niestety, namnoN?yło się was Peetenu?w 08.10.03, 23:13 ja bym rozstrzelala zloczyncow! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka dlaczego 08.10.03, 23:14 dasbot podpisuje sie nagle das-bot zamiast das_bot? nie podoba mi sie to :( czujności nigdy za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dlaczego 08.10.03, 23:20 w każdym razie nie podoba nam sie to, tow. sprawiedliwość_ludowa wiecie, co macie robić Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwosc_ludowa Re: dlaczego 08.10.03, 23:28 Dziekujemy wam towarzyszko zescie sie wykazali czujnoscia rewolucyjna. to nie pozostanie bez wplywu na wasza kariere w naszej partii, bdybyscie kiedykolwiek zechcieli zasilic nasze szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot No proszę, teraz i ja mam sobowtóra :))))))))))) 09.10.03, 11:23 Interesujące doświadczenie. To chyba "kara" za zainteresowanie klonami peteena. Swoją drogą, ja chociaż mogę udowodnić, które wcielenie jest prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka poprosze 09.10.03, 11:53 o nagrode za czujność od naszego niepodrabialnego admina :) to pisałam ja, jottka przez dwa te Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk To wszystko klingoński sabotaż 09.10.03, 11:58 Albo romulański może. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wnioskuję... 09.10.03, 12:00 dołożyć w nagrodę jeszcze jedno "t" do nicka jottki... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wnioskuję... 09.10.03, 12:02 to już było :) na forumszczecin rok temu, nawet franekkk mnie nie poznał :( ale mam pewne podejrzenia, kto jest włascicielem potrójnego nicka bottka też już jest Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to może... 09.10.03, 12:03 ja ci oddam jedno moje "e", żeby cęe docenić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to może... 09.10.03, 12:06 dzięki czemu zostaniesz zbanowany jako podszywacz bez jednej literki :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mógłby to byc rodzaj... 09.10.03, 12:08 samobójstwa forumowego: celowo wystawić sie na ban... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: mógłby to byc rodzaj... 09.10.03, 12:14 nie doczytałeś wontka :( żadnego samobójstwa nie będzie, przyjdzie sprawiedliwość_ludowa i wszystkich rozstrzela z użyciem najsurowszych środków Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a bo to dożyje 09.10.03, 12:16 owa s_l, jesli w nowej hucie padła nawet mordownia o nazwie ludowa, a i psl cienko przędzie ?... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a bo to dożyje 09.10.03, 12:18 sprawiedliwość_ludowa nie zna granic ni kordonów a na forum całkiem żwawa Odpowiedz Link Zgłoś
peteen eee tam, padła przed północą... 09.10.03, 12:20 a dziś się jeszcze nie może zwlec z wyra... i czekaj tu, panie, na sprawiedliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Mylisz się Peteenie ! 09.10.03, 13:13 Sprawdż sobie wątek [ja pracuje, a wyśpicie:(] mój ostatni wpis 1,16 ! teraz nie pisuję tu na giełdzie hossa, a ja lubię zarabiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja nie o tobie... 09.10.03, 13:15 ja o sprawiedliwości_ludowej... ps. peteen przez małe "p" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Skrzywienie zawodowe? 09.10.03, 13:28 Jak to jest tak strzyc obcych facetów w samych stringach? Całuski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac jottka na niebiesko! 09.10.03, 16:00 ratuj sie kto moze, toz to admin adminow! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: jottka na niebiesko! 09.10.03, 16:29 A od czego jottka jest ekspertem? :-) Od chomików może? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen byście przeczytali... 09.10.03, 16:31 byście sie dowiedzieli dlaczego, kacapy jedne... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka bot 09.10.03, 20:58 bota zawsze wyczuje tylko dlaczego ten błękit tylko przy jednym poście? jeszcze sie zniechęcę i czujność mi osłabnie, a sprawiedliwość_ludowa może nie zdążyć Odpowiedz Link Zgłoś